Valborgsmässoafton

Japp då var det valborgsmässoafton 2010 :)

Har jobbat fram till 17 och sen tagit en sväng med Isak, alltid skönt att ta en promenix efter jobbet och ladda ur lite... Har varit en GRYM dag med mycket folk och personalen var på TOPP, vad kan då gå fel?!
Däremot så fick vi MÄNGDER med varor.. Jag Ullis sprang som idioter mellan lagret och butiken, TACK Ullis :)

Nu blir det kort med bästa grannarna! Ljusen är tända i hela lghten och snacksen står på ordet och cidern sprakar i glaset.

Ha en FANTASTISK helg♥


Superfredag

Imorgon smäller det på Kicks i Tyresö!!!

Vi ska vara supersnygga eller ja det är vi ju alltid ;) Lösögonfransar och snygga skuggor oh en massa läppglans, whiii♥ ÄLSKAR fredagar alla är på mega topp och det är bara såååå roligt att jobba!

Tänk att det är roligare för varje dag som går och att man vill till jobbet heeela tiden, ja det är galet..GALET BRA!



Sen blir det kort med grannarna och kanske lite vin :)
Johan ska ut med sina fotbollsvänner och partaja, han har inte sett dom på väldigt länge så nu är det dax att röra lite på sig :)
TITTA men INTE röra älskling, glöm inte det♥

Pollencheck

Min lilla checklista under en dag så att jag överlever och ser normal ut och inte som en rödsprängd..ja inte vet jag..

♥ Tar en tabl det första jag gör när jag vaknar (mot allergi såklart)
♥ Sprayar hela näsan full med nässpray
♥ Ögondroppar så man ser normal ut..
♥ Min bästa vän inhalatorn så att jag kan andas!

Sen är det samma tur när jag ska sova...

Härligt med vår och sommar!!!

Fina mamma!

 

Min finaste mamma kör en stenhård diet och går och checkar av varje tisdag.. Nu har det gått 10 dagar och hon har tappat 6kg :) När vi andra äter god mat som hon lagat så sitter hon där med sin lilla soppa...

 

ÄR SÅÅÅ STOLT ÖVER DIG!!!

LOVE YOU♥


If you can...


Staket

Grannarna Kelly och Markus har ÄNTLIGEN köpt staket till sin uteplats!! Nu har vi alla lika staket så det är så snyggt så snyggt, men då började Anna att måla sitt staket och uteplats i svart så nu vill vi också ha svart staket... Riktigt snyggt!! Så i helgen blir vårt, Markus och Kelly och även Maritas staket svart det blir till att måla och hoppas på sol :) Men tyvärr vill Johan inte ha svart men han har ingen talan där min lilla skrutt♥

Joggat i solen

Japp idag har jag varit duktig och joggat 6km i solen efter jobbet!!! Fick sån lust när jag tog promisen hem från jobbet att jag gick och bytte om direkt och proppade i hög musik i öronen och jäklar vad bra man springer då :)

Nu hoppas jag på bra väder imorgon för då ska jag och mitt ♥ jogga ihop!

Duktiga vi ;)

Doft training

Jaha då har man kommit hem från sin första dofttraining... Kan säga att det var på ett lyxigt hotel här i sthlm, det serverades fina snittar som var riktigt snyggt upplagda, vitt/rött vin. Under bordet så var det knallblå belysning, tänk om man hade ett riktigt stort vardagsrum då skulle jag ha ett stort bord med blått ljus under fy faan va snyggt!
Sen berättade dom massor om de olika nyheterna som skulle komma och hur det hela började, men det var skönt när det var slut då jag jobbat sedan tidig morgon! Och hungrig som en varg var jag...snittar mättar inte så bra kan jag säga. Men nu har jag druckit lite mango proviva och tagit en macka så nu kan jag sova mätt igen.






En trevlig kväll med Ullis och parfymer♥

Det fanns 3st GIGANTISKA parfym flaskor på bordet som dekoration, tänk om man hade en sån hemma, vore coolt :)

Ny Båt :)

Nu kanske det ser ut som om vi får en ny båt ialf :) Vi håller ju på och säljer vår gamla och när den väl är såld då gäller det att snabbt hitta en som vi gillar och köpa så att vi hinner ha den i sommar!!!
Dessa båtar är det som lockar oss just nu som vi tittar på♥




Morgon PT

Idag var det dags igen för träning innan jobbet, jag gick upp 06.20 för att packa väska och gå ut med Isak♥ sen var det bara att sätta sig på bussen in mot SATS Medis. Kan säga att jag hade hög volym i lurarna på väg in mot gymmet för att komma igång och peppa mig själv.
Idag gick det bra och han körde slut på mig precis som vanligt!!! Vi körde även en cirkelträning på slutet som innehöll bla kettlebells som är fantastiska när det gäller träning, jobbigt som fan men jäklar vad bra.
Så imorgon lär det ju kännas... TACK Nicklas♥


Morgon Träning



Imorgon är det tidig träning innan jobbet med min PT som gäller... Hur ska jag orka?! Men det är bara att bita ihop och köra kan inte backa nu inte!

ÄLSKAR Diors nya läppglans, det har kommit ut 18nya som är FANTASTISKA, vill köpa ALLA :)
Finns på KICKS såklart♥

Avbockad lista...

I helgen hann vi med mycket kan jag säga...

♥Smakprov på bröllopstårtan
♥Åkt och hämtat min bröllops klänning
♥Pratat och bestämt med floristen som anordnar bröllopet
♥Beställt min och min tärnas bukett
♥Städat ur vårt nya sovrum på landet så nu är det målning som gäller
♥Hälsat på Mac, Maria och lilla söta Madicken
♥Hälsat på svärföräldrarna
♥Provat skor till bröllopet, tyvärr blev dom för höga
♥Övningskört heeela vägen hem till sthlm från nkpg :)

Så man kan säga att det har varit fullt upp men väldigt roliga saker! Så nu är jag faktiskt liiite trött och skulle behöva sova en hel dag men icke imorgon är det jobb och träning som gäller och då är det laddning!!!

Min nya mys dress som jag ÄLSKAR♥ och UGGS såklart!


Kan säga att min älskling har laddat med grejer på landet för paintbal i sommar♥ och JA han övnings sköt i helgen...vad trodde ni ;) Kan säga att jag trivdes i hjälmen♥



Kan säga att det kommer bli en FANTASTISK sommar!!!
♥♥♥

Mys Madicken

Vi hann vara med Maria och Mac denna helg, vilken TUR! För förra gången hann vi inte och Johan var mega sjuk... Så i fredags käkade vi lite och titta på film och jag fick chansen att mysa med Madicken såååå mysigt♥ I Lördags åkte vi till Linköping och provade klänningen, nu är den hemma hos mamma och pappa :) Madicken fick följa med och hon sov så snällt hela vägen i bilen. Nu har även Maria sett klänningen och hon gillade den..TUR!
På lördag kvällen såg vi The Blind Side vilket var 3gången för mig men det gör INGENTING för den är bara SÅ JÄKLA BRA!!! Vi blev även bjudna på oxfile, vilket var bland det godaste jag ätit på länge♥


En STOLT Linnsan♥




Madicken ligger alltid ihop krypen som en liten goding och hennes nya smeknamn är lilla grodan♥

Fullt ös i helgen

I helgen blir det fullt ös medvetslös... På fredag (imorgon) blir det leta efter skor och en bra BH att ha på bröllopet och på lördag 0930 är det möte med den florist som vi ska ha och sen direkt där efter till Linköping för att hämta klänningen! På söndag är det planering som gäller :) Och självklart ska jag hinna med lite träning mellan alltihop, men det ska nog lösa sig!

Jag höll ju på att glömma...vi ska prova några bröllopstårtor också, tjoho♥


Ny SÄNG!!!

Igår kom jag hem från jobbet vid 20 tiden och då möttes jag av min älskling och grannen Markus som höll på att lasta in en sängram och nya sängar in till oss.
Så nu har vi en ny sängram, två 90sängar, en riktigt tjock bäddmadrass och en liten tunnare madrass. Kan säga att det känns som om jag sover som prinsessan på ärten, jag har aldrig sovit så mjukt och skönt♥ Vi hade en 160säng och nu har vi 180 och det är faktiskt en jäkla skillnad!

Dock har vi ett litet problem...vi måste ta bort mittbalken i sängen som håller upp våra 90sängar för när alla tre madrasser ligger på sängen så når dom ända upp till sänggavelns huvudände och man ser inte ens gavel..hahaha men det fixar vi till efter helgen då vi kommer hem från nkpg :)

Vår sänggavel som jag ÄLSKAR♥

Dagens träning

Nu har jag blåmärken på bröstkorgen efter att jag gjorde frivändningar i tisdags och idag efter träningen så fick jag lite blåser i mina valkar som har börjat bildas nu i händerna pga att jag inte använder handskar...ser ut som hårda vita knölar inte speciellt snyggt men ändå är jag lite glad då det visar att jag tränar hahahaha :)
Kan säga att passet idag var riktigt tufft precis som vanligt. Nu börjar jag att komma igång men det krävs mer och jag måste börja komma igång mellan passet med min PT annars kommer jag inte utvecklas lika snabbt! Nu ska jag börja jogga också vilket jag längtat efter!!!

Kan säga att jag har sån träningsvärk i kroppen att jag knappt kan röra mig, känner mig som en bly klump! Träningsvärk är bra och man känner sig duktig men faan vad mindre rörlig man är...men det ger sig nog snart :)

TACK Nicklas för att du puschar och hjälper mig så mycket, du är BÄST!!!

Faan nu blev jag lite godissugen.. Men NEJ jag är duktig och låter bli♥

Cellulit Olja

Då har jag köpt och provat Weledas Cellulit Olja. Kan säga att jag ÄLSKAR den! Direkt efter dusch så masserar jag in den och efter lägger jag på en brun utan sol. Oljan doftar lite åt citrus och känns riktigt fräsch!
Lika bra att börja smörja och förebygga!!!



Finns på KICKS såklart och just nu är det 20% rabatt på alla Weleda produkter♥

Amerikansk Fotboll Bilder!!!

Min blivande man har spelat amerikansk fotboll i en massa massa år och även varit med i Sveriges Landslag och självklart vunnit en massa fina priser!!! Är sååå STOLT :)
Nu spelar han inte längre då vi vill spendera våra sommrar på vårt landställe♥

Bilder på min älskling♥ Han har nr 9





SVERIGE vann EM-GULD!!!





Hoppa kan han min älskling, han ska ha bollen och då gör han ALLT han kan för att få den!!!


Lite inklämd i högen men bollen har han :)


Nr 89 när han spelade för Carlstad


Jag är lite ledsen över att jag inte får gå på några matcher i år för det är lite roligt att gå och kolla och jag är sååå stolt när jag ser han spela!!! Men jag vill ju kunna ha semester med honom också såklart♥

Kalla fötter?!

Johan blev frågad av hans vän om han har fått kalla fötter ännu nu när bröllopet närmar sig...
Jag frågar ju direkt vad han svarade!! Då sa han så här till mig: Men älskling känn på mina fötter.. Vilket jag gjorde såklart :) Ja dom är väldigt varma. Ja precis sa Johan där har du svaret!

Åhhh han är ju för söt ibland♥

PT träning

Klockan ringde 06.30 imorse och det var dags att gå upp och göra sig iordning och gå ut med hunden. Sen packade jag väskan och åkte iväg till gymmet och tränade med min PT mellan 08-09, trodde aldrig att jag skulle orka så tidigt men man har ork och det känndes så bra att ha startat dagen med en energifull träning och sen åka till jobbet och smitta det på alla andra :)
Väl på jobbet var alla taggade och vi hade en kanondag, energin var på topp!!!

På torsdag är det dags igen och köra lite träning på morgonkvisten med min PT, längtar redan!! Fast under den timmen så är det otroligt jobbigt och jag önskar att klockan gick fortare... ;)

Visste ni att det finns en blandning av jorgubbe och ananas?! Dom ser ju inte så goda ut men jag skulle gärna vilja smaka några, tänk i en fruktsallad♥

Maria Montazami

TACK Maria för att du hittade Maria Montazamis blogg!!!
Vi bara ÄLSKAR henne♥

Vad sägs om att ha henne som julvärd i år :)
Hennes gran skulle vara fylld med toffsar hahaha men ojoj vad jag skulle vilja se henne där :)



Kom till KICKS i Tyresö Maria M så ska vi hitta ett nytt läppstift åt dig ;)

Kortspel

Varje fredag och lördag kväll ja och söndag så spelar vi grannar kort. Det har blivit som en drog för alla oss vi kan liksom inte vara utan... Vi dricker mängder med te och äter olika bakverk som snälla Anna fixar♥ Eller så lycxar vi till det och äter lite snittar och annat gott. Nu har vi börjat att alla ska lägga in 10:- i potten och den som vinner får allt vilket är lite roligt, visst det är inte mycket pengar men det är inte det som är det viktiga.
Vi kan sitta i finkläder eller tom pyjamas när vi spelar hahahaha Lite galna ehhh JA! Men jäklar vad kul vi har :)

Kortspelet vi spelar heter Liverpool♥


Lilla Kitty

Kitty sov över hos oss igår natt, hon kom vid 18 så då blev det lite käk och sen bad i badkaret vilket alltid är uppskattat :) Johan drog till jobbet och jag och Kitty kröp ner i sängen och såg på IceAge det roliga är att den var på engelska men den var lika bra ialf..det är ju ändå bilderna dom tittar på så hon brydde sig absolut inte hihi

Hon somnade strax innan 20 vilket var perfekt för då kom grannarna in och det blev kortspel kvällen lång!
På söndagmorgon vaknade Isak vid 07 så det var bara att gå upp och stoppa ner Kitty med välling och mysa ner henne i vagnen med en stor gosig filt♥ Sen gick vi ut på en promis i ca 1tim, man kunde gå hur långt som helst solen gassade på oss man kände verkligen våren i luften! UNDERBART!!! Sen hem och busa lite och slöglo på film tills Johan vaknade vid 14 då kom mamma Kelly hem och hämtade lilla Kitty :)

En skön söndag helt enkelt♥

Kitty sussar gott i sängen♥

Jag förbereder alltid välling + blöja vid sidan av sängen så när hon vaknar till på natten så finns det lätt tillgängligt och att byta blöja kan jag göra i sömnen efter ett x antal vänder man gjort hahaha :)



Härlig morgon promis i vårsolen en söndag morgon!!! Kan säga att jag var helt själv ute inte en kotte syntes till..vilket var ganska skönt då man hinner tänka och bara vara helt för sig själv.

Ny Skylt

Fick ett sms...

Sveriges nya skylt vid riksgränsen:

Välkommen till Sverige-
dårhuset där man tillåter djursex, luciatåg med barn för intagna pedofiler, anser att mördare inte är psykiskt sjuka, ökar invandringen trots en ökad arbetslöshet,
men fan ta dig om du laddar ner en film eller kör 3km/h för fort!!!!

Enjoy your stay...


Tankar

ALLA TANKAR DU TÄNKER OM DIG SJÄLV GÅR ATT ÄNDRA♥

EGOT VILL ALDRIG ATT DU SKALL UPPLEVA LYCKA♥

Pollenallergi!

Japp nu har den kommit den lilla härliga allergin..då pratar jag om pollenallergin!
Jag säger bara EN sak FY FAAN för att ha det!!!
Blodsprängda ögon, rinnande näsa, kan ej andas och man är bara sååå hängig...kan det bli bättre?

Så nu har jag hämtat ut ny medicin på apoteket och inhalator och hela rubbet! Kan säga att det tpg en evighet innan läkaren på vårdcentralen skrev uit rätt medicin men det är en annan historia!


Liw på Besök

Jag väntar på att Liw ska komma in och mysa med mig men vi ska även planera bröllopskvällen.
Liw är vår toastmadame och hon kommer vara grym♥
Så nu ska vi komma på vad vi vill ha för musik i kyrkan och på festen och hur vi ska underhålla alla gäster :) Det kommer bli kanon!!! Kan hon komma NU...♥

Sen blir det kort med grannarna såklart lite senare ikväll, precis som vanligt. Igår vann jag båda omgångarna i Liverpool jag är sååå duktig hahahaha :)


Pannlampa

Ja jag vet att jag och min älskling hittar på lite konstiga saker ibland eller ja hela tiden..
Nu när jag tittar in i badrummet så ligger Johan i badet med en pannlampa och läser motorsport?! What! Jo han har släckt ner och fyllt badet med skum och sen tyckte han att han skulle använda pannlampan som vi annars använder när vi går i skogen på landet men ok varför inte ha den nu också ;)
Söt som socker är han ialf min baby♥ Jag fick helgens skratt och jag är nöjd!


Ny båt?!



Vi håller på att leta ny båt eller ja vi har ju hittat en massa fina men vi måste få våran såld först! Den ligger ute på blocket och bara väntar på att någon ny glad ägare ska komma och hämta den :)

Jag vill ha NY NUUUUUUUU!!!!!!!!!! Jag är ju tokig i båtar och vill ha en snabb rackare men som sagt Johan har hittat en som det nog blir, tjoho!

Skjuter på..?!

Eller så kan man göra som min älskling och Mac på sommrarna...jag och Maria tar med oss skvaller tidningar och krämer och ligger och gassar oss i solen medans dom övar att skjuta på ölburkar och pet flaskor hahahaha och iår har Johan köpt softairgun eller vad det nu heter. Ja jag undrar hur detta ska sluta ;) Fast dom brukar fiska en massa också, dom är lite söta då dom ska samla mask♥



Längtar SOMMAR








Jag LÄNGTAR till SOMMAREN och till mitt PARADIS♥

Makeup på Linda

Linda skulle på studentskiva ikväll och jag passade på att lägga lite makup i gröna nyanser och locka håret på henne, jag blev faktiskt riktigt nöjd och det hoppas jag att hon också blev :) Jag hade Sensai puder och Smashbox rouge och ögonskuggor från Dior och Bare Minerals!
Hon blev en liten pingla♥
Så dansa och partaja ordentligt nu! Tyvärr syns det ju inte jättebra på korten men på ett ungefär ialf...



Lämna in ringar

Imorgon ska vi lämna in våra förlovningsringar! Vi ska nämligen ha nya men större och vi ska bara ha en ring har vi kommit på, så nu ska Jeanette som gör våra ringar börja jobba med dom. Däremot så ska hon plocka bort diamanten som jag har nu i ringen till min nya♥
Så from imorgon kommer vi inte att bära ringar förns vi har gift oss, kommer kännas konstigt... Jag vill ha min nya ring NU den kommer bli grymt snygg!!!


Hindersprövning

Så nu är alla papper ifyllda för att imorgon skickas in till skattemndigheten.
Ett papper om våra namn och vilket efternamn vi ska ta och ett om en massa frågor som vi skulle kryssa i.
En liten rolig grej var att jag tittade på pappret snabbt medans Johan satt och kryssade han hade ej kryssat i en ruta där det stod om vi var syskon eller ej, bra där älskling det kunde ha kommit papper till skattemyndigheten där det stod att vi var syskon..lyckat hahahaha!!! Typiskt oss :)
Tur att vi kompleterar varann♥

DiorShow EXTAS

Världens BÄSTA mascara Välkommen hem till mig♥




Diors nya mascara EXTASE är en riktig volym mascara!!!
Me LOVE♥

Finns på KICKS såklart :)

Studio Secrets makeup

KICKS har fått in makeup från StudioSecrets men tyvärr inte till alla butiker... Jag skulle vilja att vi i Tyresö fick det men så är icke fallet tyvärr.
Men nu ska jag ialf prova deras foundation som är som ett stick, vilket ska bli spännande. Så återkommer jag med hur den var. Den ska även vara så att man inte glänser, jag är lite tveksam mot StudioSecrets men det kanske är kanombra vem vet jag har ju faktiskt inte testat och då kan jag ju inte kommentera om det heller.


Nya Naglar

Nu är det dax för att fixa nya naglar, tumnageln gick av när jag höll på att plocka upp varor och nu håller en annan nagel på att ramla av. Undra vad jag ska ha för färg nästa gång... Rosa har jag ju haft nu men det är ju så snyggt!!! Detta är min och Ullis glitterburk, här har vi alla glitterfärger och dekorationer som vi tar med oss till vår nagelskulptör. Jag ska nog beställa hem lite roliga dekorationer som jag ska ha tills nästa gång!


Bebis Uggs

Jag hittade små söta bebis Uggs♥ Madicken ska självklart ha ett par Uggs!!!





Kommer nog passa bra nästa vinter!

Lilla Madicken

Hade lite bilder på min telefon från första mötet med Madicken♥






2veckor kvar innan jag får pussa och krama på charmtrollet♥

Mycket gjort idag..

Vaknade och såg att det var strålande sol ute så det blev en morgnsväng med Isak sen frukost och städa hemma. Efter det gick jag ut och städade vår framsida så nu väntar jag bara på att få kunna plantera lite vårblommor!!! Sen kunde jag inte sluta vårstäda utan fixade även iordning våran granne Kelly och Markus ute plats också :) Gissa om dom blev glada när dom kom hem!

Äntligen vaknade min älskling och vi kunde åka till Tyresös nationalpark me Isak, sååå mysigt att gå omkring och andas in vårluft och känna solen värma energin spritter i hela kroppen!
Vi passade även på att ta fram sommardäcken och våra cyklar, fast dom behöver lämnas in på en liten service innan det är dax för att börja cykla.


Jag och Johan älskar tt vara ute i skogen och promenera! Vi busade runt me Isak och bar njöt av sooolen♥





Nu är det dax att smaska i sig lite lasagne som jag fixat :)

Promenad dax

Nu är det dax för att ta en promis med Isak i skogen, det blir att packa in mig, mitt ♥ och Isak. Johan har precis vaknat och jag fick beröm över att jag har varit så tyst att han vakna av sig själv denna gång, poäng till mig :) Jag tycker att det är så mysigt att åka ut till skogen med min lilla familj. Johan blir ju lätt uttråkad fort och hittar på en massa konstiga saker för att stilla sitt barnasinne. Är det inte kurragömma, busa med Isak eller klättra i träd och andra konstiga saker som han gör så blir det nått annat helt galen fast faan vad kul vi har! Tur att vi båda är lite galna av oss för jäklar vad vi skrattar och fjantar runt!!! LOVE IT♥

Johan, Isak, Elli och Minos♥

Älskar denna bild♥

BÄSTA JOBBET

Jag har VÄRLDENS bästa, roligaste och varierande jobb man kan önska sig!!! Jag är sååå OTROLIGT tacksam över att jobba med det jag gör♥ Sen skadar det ju inte att jag jobbar med ett fantastiskt team, ni är grymma!!!


Änglavingar

Jag brukar titta runt bland alla möjliga inredningssidor för att hitta inspiration och dessa godbitar blir ett MÅSTE. Jag ÄLSKAR änglavingar tycker att dom inger lugn och harmoni♥
Dessa kan man ju sätta på väggen, på ljus, på en liten list på väggen ja det finns ju mängder med bra alternativ!



Men väggord blir det första jag ska införskaffa vid nästa löning, det är ju bara såååå fint!!! Kanske man kan ha det i vårt nya sovrum också?! Såklart jag ska ;)

Nytt Sovrum

Pappa har ju byggt ett nytt förråd till alla verktyg och maskiner som gör att rummet han hade innan till förråd ska bli vårat nya sovrum. Så ÄNTLIGEN ska vi få ett eget! Men det är mycket jobb kan jag säga, vi har hållit på sen i fredags med att städa, plocka, bygga m.m Nu har pappa satt upp hyllor och vi har släpat över verktyg, men vi har även slängt MÄNGDER med saker som bara stått i rummet det blir lätt så att man bara ställer in och sen så används det ej. Tyvärr hinner vi inte klart denna helg med att flytta över saker då det är sånna mängder men vi är en bra bit på väg, jag och Johan räknar med att vårat sovrum ska vara klart innan juni.

Det ENDA jag kan tänka på ar hur jag ska inreda!!! Åhhhh det ska bli så kul, vet redan hur jag ska ha garderoben och lister med ljus såklart, sen blir det vita fårfällar på golvet så när man vaknar upp på morgonkvisten så landar tassarna på mjuk ull♥ En ny tv måste det bli också, tänk då kommer vi ha 3st platt tv på landet känns konstigt men jäkligt bra. Då pappa vill kolla på film i stora huset så kan han göra det sen spelar Johan och Mac ALLTID tv-spel medans jag och Maria pratar och fixar mat så då är dom sysselsatta och min bror kan se på tv i hans rum, PERFEKT!

Inspiration♥





Extensions

Har kommit fram till landet och jag har kört heeela vägen, alltså övningskört med Johan och det gick superbra!

Det första som händer är att vi öppnar bagageluckan till Isak så att han får springa av sig efter bilfärden och vad händer...jo han får syn på en mink och sticker rätt ut på isen som nu inte är hård och tålig utan är tunn som bara den och på vissa ställen har den gått upp. Så jag skriker och springer efter dock inte ut på isen och Johan efter... Vi ropar och ropar men han är helt inne i doftspåret! Då är det några som står på bryggan som har hundar som kommer springandes och försöker locka in Isak med sina hundar för att han ska komma innåt, efter ett tag kommer han in men på vägen ramlar bakbenen ner och mitt hjärta stannar men han kommer upp puh!!!
Kan säga att vi alla hade hjärtat i halsgropen, fy faan så fruktansvärt obehagligt!!!

Men nu ligger han här brevid och sussar gott på sin filt, min ÄLSKADE Isak♥


Nu sitter mamma och tar ur mina extensions, såååå skönt att få tvätta igenom håret! Nu ska jag låta håret vara tills att Maria sätter i nya till bröllopet♥ Mamma har kramper i händerna av allt medel och plock med håret men snart är vi klara!

Glömsk...

Nu står det 1-1 mellan mig och Maria!
Hon glömde min födelsedag och jag glömde hennes som var igår! Hahahahahaha tur att vi är likadana♥

GRATTIS i efterskott älskade Maria♥

Tånaglar

Japp då blir det lite målning på tassarna i helgen, ska bli fransk manikyr och lite glitter såklart. Har köpt en corrector pen från Depend. Den ser ut som en penna och man använder den för att ta bort nagellack som hamnat på huden eller kommit fel på nageln. Sååå smart!!!


RSS 2.0