Söndags Beck

Nu är det söndagsfilm Beck som gäller i sängen och sen är det sussning som står på schemat!
En fullspäckad helg men rolig och nu är det en härlig julvecka på jobbet som gäller :)

Hoppas ni haft en härlig helg♥

Jag är såååå glad över att vi beslöt oss för att köpa en ny säng, det är bland det bästa köp vi gjort!!!

Madicken längtan

Nu har det gått väldigt lång tid när jag såg madicken sist.. Men nu äntligen kommer jag åka till nkpg nästa helg och då får jag passa på att ta igen allting som jag missat. Det blir en massa pussar, kramar och en massa mys♥
Det skulle vara så bra om vi bodde närmare varandra så att jag kunde vara barnvakt och hjälpa till lite, men nu är det ju tyvärr inte så och då får man göra det bästa när man kan! Nu är hon inne i en mamma period och jag hoppas på att hon vill mysa med mig också :) Jag får helt enkelt fjäska lite.. ;)

Kortkväll!



Nu är det strax kortkväll med grannarna!
Förra gången var vi hemma hos anna och då tog vi med lite ost, oliver och annat smått och gott vi kunde tugga på under kvällen.

Idag kommer dom till oss och det blir glögg, pepparkakor, lussekatter, julskum och en massa nektariner!
Det blir alltså kort och julmys :) :)

Shopping på Åhlèns


Igår var jag min kusin Annika och min mamma och shoppade loss på Åhlèns!
Det blev stödstrumpor, morgonrock och ett jättefint rosa nattlinne och en massa annat snyggt!
Åhlèns är perfekt att ha en dag och shoppa på! Dom har ju allt möjligt bra för bra priser :) Sen var det dags att åka till jobbet för att stänga!

Julfint!

Jag har då inte sparat något pynt tills senare inte, allt är framme men jag har dock ganska sparsamt med julpynt då jag inte är stormförtjust i att allt ska vara rött och tomtar överallt.
Jag har såklart mycket glitter, vitt och en massa ljus!!!

Röda lackljus som jag inte vill tända...men antar att jag kommer få göra ändå!



Min favvo som hänger i vardagsrummet, tyvärr syns det inte på bilden men den gnistrar och ger ett varmt sken. Kan säga att den lyser dygnet runt! Nu när man kissar mittinatten ett par ggr så är det riktigt trevligt med lite mysljus att komma upp till♥



Köpte 2st julstjärnor från Rusta för endast 39kr/st!


Mys i hallen!




Söta grannen Marie kom igår kväll med en liten present till oss!
Ett jättefint pepparkakshjärta♥

TACK MARIE!!!


Så nu är det bara julmys hemma hos oss!

ÄNTLIGEN!

Ullis ringde och berättade en FANTASTISK nyhet!

Åhlèns har tagit in Mateus :)
Jag ÄLSKAR den servisen och vill tillslut byta ut allt hemma i skåpen mot Mateus♥


Stödstrumpor

Min bästa vän är för tillfället STÖDSTRUMPAN hahaha
Vilken helt fantastisk uppfinning! Har man ett jobb där man står och går mycket så är detta räddningen (även perfekt för att ha på sig på flygresor). För vem vill ha mängder med blod i benen, åderbråck och allt annat negativt som man får om man inte tar hand om sina ben och fötter.
För vem har inte kommit hem efter en lååång arbetsdag och vaderna är så svullna att dom dunkar och gör sååå ONT att du måste ligga i högläge med benen!
Så spring och köp stödstrumpor nu allihop!


Julpynt

Då har man börjat julpynta hemma, fasiken sååå mycket mysigare det blir helt plötsligt!
Tända ljus, gnistrande julkulor en liten tomte här och där och självklart stora fina vita julstjärnor i fönstrena!!!♥
När man nu kommer hem är det bara mys och en härlig lugn känsla som infinner sig, vilket är väldigt behövligt då det är full rulle på jobbet såhär inför julen :)


BÄSTA Body Peeling

Åhhhh nu är jag förälskad i ännu en bodypeeling!!! Det är ju en sån himlans tur att man får gå utbildningar och prova alla möjliga produkter.
Nu är det märket CLARINS som har en helt fantastisk bodypeeling. Du kan ha den på torr eller fuktad hud. Smörj in hela kroppen och skölj sedan av med ljummet vatten, du blir silkeslen!!!
För att hålla celluliter och stretchmarks borta måste du stimulera din hud, det är ju ett levande material. Att peela hjälper otroligt mycket. Både i ansikte och kropp♥



Sen har vi det lilla underverket mot celluliter!
Smörj in kroppen morgon och kväll. De röda små kornen i krämen kommer sjunka in i huden och göra underverk!!! Den hjälper även till att tighta till huden, vem vill inte det ;)

Suck..

Varför händer alla tråkiga saker människor som gör allt rätt och är helt fantastiska?!
♥♥♥

Attityd roblem

Åhhhh jag blir tokig på människor som har attityd problem, varför börja dagen med ett surt humör? Varför avsluta dagn med ett surt humör?
Att komma till en plats med nya människor är helt fantastiskt, det tycker jag! Tänk att skapa nya kontakter/broar att få nya ideèr vilken chans!!!
Men nej, då finns det dessa bittra tragiska människor som inte vågar chansa eller prova något nytt! Tänk du kan ju få något positivt av det hela och ojojoj det vore ju läskigt..
Att dessa personer inte heller kan glädjas åt andra och deras lycka är ännu värre... Att ha personer runt omkrig sig som tar energi istället för ge är bara att radera! Det finns inget positivt som kommer att komma ur det förutom att du tillslut kommer sänka din egen energi! Låt dessa personer tycka synd om sig själva nån ananstans men inte i närheten av dig!!!


VeckoRevyn nr24



Nu är fina Ullis♥ med i VeckoRevyn, spring och KÖP!!!
Jag tycker verkligen om denna bild, sååå fräsch!!! :)

SM i makeup 2010

Japp då var SM i Makeup 2010 över, Michaela som var vår representant från KICKS som jobbar hos mig kom tyvärr inte bland topp3 men hon gjorde sitt bästa och Linda som hon la makeup på blev strålande vacker!!!
Helt FANTATISKT bra jobbat Michaela och Linda!!!


Några som var med och tävlade..


Vinnaren 2010


Linda




Jag har mer fantastiska bilder som jag lägger upp lite senare...
Dagen började vi 11 då vi var på plats, sen var det bara full fart hela dagen, blommor som min finaste mamma hade med sig (för att min mamma är bäst) och min bröllopsklänning skulle vi lämna över till Michaela som väntade i omklädningsrummet. Det var intervjuer, tv som yrade runt vart dom än gick. Jag och mamma sprang fram och tillbaka för att hinna med och fixa allt, samtidigt var vi tvugna att köpa nån mat till Linda och Michaela så dom inte skulle tuppa av för det hade inte dom en tanke på ;)
Tävlingen var hur spännande som helst och jag var super nervös!!!

Jag hoppas Michaela vill ställa upp nästa år igen för då jäklar!!!!! :)

Jag SAKNAR!!!

Jag saknar...♥







50 Cent



Det här är det BÄSTA jag har sett på länge!!!
Tänk att 50 Cent åker till killens hem och gör detta, helt otroligt!

Jag skrattar hysteriskt :) :) :)

Så STORT!!!!!!! Jag gillart :)

Tänkvärt


Bokad helg!

Vilken helg att se fram emot!!!

Den startar med en härlig fredag på jobbet :) och ett roligt läkarbesök, tjoho!

Sen på lördagen är det SM i makeup på älvsjömässan Hälsa&Skönhet då Michaela från butiken ska ställa upp så det blir att hurra och heja!!! Mina föräldrar kommer upp och efter blir det båtmässa :)
På kvällen blir det hem till kusinen och hennes sambo för middag och min man går på bankett för amerikanskfotboll.
Söndag morgon blir det att fara iväg till stan för att yra runt lite för att sedan gå på utställningen om terakotta soldaterna!! Det ska bli riktigt roligt♥

Så man kan säga att det är en sprängdfylld helg.




GO GIRLS!!!


Utbildning CLARINS



Tjoho då är man på utbildning i 3 dagar med märket CLARINS!! Två dagar har gått och en kvar, det är långa dagar och vi slutar vid 18 men det är helt ok. Man är ju inte van att sitta ner i så många timmar utan är van att stå upp och springa runt i butiken  men det var ganska lämpligt att det var nu jag är på kurs då jag är megaförkyld IGEN! Ögonen rinner, rödsprängda ögon, rinnig näsa ja osv... Antar att mitt imunförsvar är nedsatt nu då jag ALDRIG brukar vara sjuk!!! Så jäkla typiskt och tråkigt..

Nu åter till utbildningen..
Kan säga att jag börjar bli smått förälskad i märket CLARINS!!! Det är så typiskt att när man får chansen att lära sig om alla dessa fantastiska märken så blir man förälskad i dem alla och nu somsagt är det dags för clarins.  Det är ett biologiskt märke och vi får lära oss ALLT om hudens uppbygnad och om alla deras produkter!! Jag antecknar som en galning och vi har även fått ett häfte om alla produkterna som vi jobbar oss igenom. Helt otroligt att få möjligheten till mer kunskap och tänk så många fler jag kan hjälpa nu med all min nya kunskap! :) Jag gillart!!
Min kollega Ullis är också med på utb då de andra kollegorna har gått denna utb vilket är bra :) Hon är också tokig i att lära sig nya saker och antecknar och frågar en massa! Dessa dagar hitills har varit KANONBRA och jag tror imorgon kommer vara precis lika bra!

När man är på dessa utb får man även ta hem och prova på de produkter man vill. Och självklart ska man göra det för hur annars kan man veta konsistenser och verkan. Vi provar även produkterna under dessa dagar på utb. Jag har tagit hem rengöringar och ansiktskrämer för torr och känslig hy, perfekt nu när vintern och kylan ränger sig på.

Provade också ett aromaolja koncentrat för relaxing!
En härlig havsblå färg och en lugnande doft!

Bestäm en dag då du/ni ska ta hand om er själva och tappa upp ett varmt bad och häll i denna relaxing koncentratet och luta er tillbaka, men var inte i för länge för du kommer somna. Du får ett sånt lugn i kroppen att det är galet! Doften gör också sitt då det lugnar..




Vill du lyxa till det ännu mer?!
Ta då och spraya ner denna mousse i badet och ett härligt skum bildas och ni kommer vara silkeslena när ni går upp! Galet lena och smidiga.. LOVAR♥
Det gör så mycket att kunna göra detta för en själv eller ta tid tillsammans!!!

Denna är egentligen till för när du gör dig ren i duschen :) Det är en dusch mousse!!!





Denna blev en av mina favoriter! En peeling till läpparna!!!
Vem har INTE specielt nu när vi är inne i vintersäsongen med kyla och slask,  torra och frasiga läppar?! Ja nästan ALLA både kvinnor och män!
Så igår kväll efter att vi borstat tänderna så peelade jag och min älskling våra läppar :) Man tar en liten klick och masserar på och strax utanför läppen i någon minut sedan sköljer man av med ljummet vatten. Hur enkelt som helst! Och du blir silkeslen :)

Men efteråt vill du och behöver du smörja in dina läppar och då är denna produkten tänkt att hjälpa! Och det är ett lip balm. Den är riktigt fet och bra! Dessa läpprodukter hjälper även till att göra lite plumping i dina läppar fast på naturligt sätt och vem vill inte ha det?!
Så helt plötsligt hade vi väldigt fina och pussvänliga läppar. Tur att min man vågar prova och inte är så mesig när jag kommer hem med alla dessa nya produkter som vi får chans att prova :)



Tänkvärt

Anywhere is paradise it`s up to you♥

RSS 2.0