Hejhopp!

Började dagen med att vänta in en byggkille som kom vid 08 imorse och skulle mäta vårt kök. Vi har ju beställt ett nytt :) LÄGTAR redan!!!
Sen strax innan 09 blev det lååååång promis med Isak och grannen Marita, mycket trevligt :)
Resten av dagen har bestått i att fixa lite hemma och mysa med mina två kärlekar♥ Theo fick gå in till Kelly ett tag då det var dags för måndagens box och core pass med Johan och grannarna :) Idag var det många på båda passen, riktigt roligt. Det är ju så skönt att komma hem efter träning och få duscha och bara varva ner...

Myste ner oss i soffan och försökte få i oss lite mat efter träning. Avokado, keso, knäcke, banan och lite smoothie SMASK! Fast jag hann trycka ner en chokladboll också hihi

Nu är det sussa som gäller!!! Längtar tills på lördag då gladiatorerna och melodifestivalen kommer igen, tjoho!!!
Såhär såg det ut i lördags framför tvn :)


Tjej kväll :)

Vips Vips så drog jag ihop en mysig tjejkväll. Dessa pumor ser jag ju titt som tätt varje dag flera ggr om dagen men det skadar ju aldrig att mysa ihop det på kvällen :)
Johan skulle börja jobba vid 22 så fram till dess fick han hoppa in i sovrummet och spela, han var inte lessen för det hahaha!!!
Myckt snack och skratt :) Gillart♥


Så otroligt viktigt med egentid och bara få vara bland vänner och babbla av sig lite!!!
Energin är påfylld igen :)

TACK Kelly, Leila, Linda, Emelie, Jill och Catti♥







Tänkvärt


Alla hjärtans dag!

Då var det den där dagen som alla är så hysteriska om... Men liiiite mysig är den ändå tycker jag♥

Jag köpte Spice bomb parfymen till Johan. Tycker den doftar riktigt manligt!!! ME LIKE :)


Själv ska jag börja fixa iordning mig då jag ska till frissan strax :) Johan har fixat så jag får gå och ta hand om mig lite, tackar!!
Vet inte alls vad jag ska ha, slingor eller bara en färg..hmmm

Sen blir det bodypump ikväll med grannarna. Måste bara säga det igen, det är så jäkla skönt att ha kommit igång med träningen! När musiken sätts igång och pulsen stiger så är jag bara där i tankarna och ingen annanstans.. Bara ren egentid och att få släppa vardagen för en stund, NICE!!
Mys till kvällen blir det med lite gott käk :)

Skulle ha åkt idag till nkpg men vi väntar med det tills imorgonbitti. Skönt att bara vara hemma också och vara lediga ihop utan att behöva stressa runt och åka till tusen olika människor.

På lördag har vi faktiskt bokat bord på Löfstad Slott! Hur mysigt blir inte det ;) Där möter vi även upp 10st andra så det kommer bli en riktigt trevlig lunch. Ser verkligen fram emot det♥ Spännande miljö också!

Nej nu attans gäller det att snabbt få på sig lite makeup och dra ner till frissan. Kelly följer med som sällis på väg ner, det är bra hinner vi skvallra lite också hihi ;)









Härliga måndag :)

Vaknade vid 7.30 och passade på att ta en morgon promis innan Theo och Johan vakna. När jag kom tillbax låg dom och myste i sängen och åt frukost :)
Snabbt på med kläder och fixa till sig inför besök på BVC. Alla traskade ner så vi fick en liten promenad också. Nu är han 78cm lång och väger 11050gram och hans utveckling går med raska steg framåt!

Johan har varit hemma idag och vi har myst och sjungit för fulla muggar en hel rad barnsånger, Theo älskar musik och dans. Hur kul som helst!! :)

På kvällen har jag passat på att gå iväg och tränat! Marita och Anna hängde på :) Det blev box och core pass och jag kan säga att det blev bra träning och en massa skratt! Jäklar vad jag har saknat träningen, inte bara min kropp utan mitt psyke också. Att bara komma hemmifrån och bara få vara Linn hur nice som helst! När musiken sätts
på och träningen börjar så sticker min puls iväg och jag bara älskar det♥

Väl hemma så hittade jag en glad karl som satt och spelade spel för första gången på såååå länge!! Så det blev det bästa av 2världar kan man säga ;)
Finns inget bättre än att ha tränat, ätit och duschat och sen hoppa ner i säng. Snacka om att sussa gott :)
Fast först ska vi se Desperate Housewifes och varva ner lite..

Imorgon blir det till frisören vid 11 och göra sig lite snygg!! Fick det i present av min älskling♥ Har ingen aning om vad jag ska göra eller vad jag vill ha så det blir spännande :)

Puss sålänge♥

Serum

MUMS säger jag bara, en ny liten hudvårdsvän har kommit och bosatt sig i mitt badrum.
Jag behöver verkligen ett bra serum! Dels för att jag har börjat få första ålderstecken i mitt ansikte och sedan för att jag är så torr. Så istället för att ha mycket av min ansiktskräm så drygar jag ut den genom att först ha serumet.
Provade den på nu efter att jag duschat och ojojoj den är super härlig! Jättelen och smidig och den doftar gott :)

Den ska verka porsammandragande, acne, rödlätt hy, pigmenteringar, lyster till huden och en massa annat smask. Helt enkelt en väldigt trevlig produkt!!! :)


Haft en jättebra söndag! God jordgubbstårta som slank ner i både min och Johans mage :) Sen träning med Marita och Anna, 2pass och jag lever än hahaha :) Tror det blir box imogon! Attans så roligt det är att ha kommit igång igen, energin är på topp!!
Snart väntar nkpg och en veckas mys med kärlekarna i vårt paradis :) Ska hinna med att träffa min gud dotter Madicken också!!!♥

TIGI

Jag ÄLSSSSSSSKAR märket TIGI på hårvård :) Det är snygga förpackningar OCH så doftar dom underbart!!! Fick ett serum och ett schampo av min finaste Maria♥
Hon jobbar med hårvårdsprodukter! Hon vet ALLT om det där. Mina hyllor är fyllda av kosmetik och krämer och hemma hos henne är det fullt av styling produkter och hårvård hahaha, snacka om att få det bästa av 2 världar♥

Så nu har jag testat denna och I LOVE! Det är tom små små glitterkorn i den, tjoho!!!


SEn är ju min favvo denna lilla goding finns inget bättre och som doftar godare än denna...


Jag säger bara mega glans och håret blir som silke!!!!!!!!

Härlig helg!!!

Vilken heeelg!!! :)

Igår hade vi mys frukost här hemma och in kom även Kelly och hennes 2 ♥! Det blev prat och skratt ända fram till 11. Sen var det dags att packa ihop och småfixa lite innan vi drog iväg till frisören med Kelly.
Johan stannade hemma och jag tog med Theo, Aurora och Kitty till McDonalds medans Kelly blev snygg i håret. Kan säga att vi satt där i 2 timmar hahaha har nog aldrig varit på MC såååå länge.
Kidsen skötte sig UTMÄRKT!!! Inga bekymmer alls. Det fanns en lekavdelning som dom tog med Theo till. Där var dom och busade gärnet!
Kelly blev suuuper snygg i håret!!! Nu blev jag sååååå sugen själv att fixa till med lite färg :)

Aurora, Theo och Kitty :)


Kom hem och fick besök av söta Ullis och hennes Miqe. De hade med sig lite saker till Theo :)♥ Vi fikade och pratade i timmar, hur trevligt som helst!!
Precis när dom skulle gå kom grannarna Ullis, Anna och Marita in. Här strömmar folket in hahahaha, gillart!!
De hade också med sig fika och smörgåstårta, MUMS. Det blev kortspel och mys hela kvällen lååång.
Theo gick på högvarv och skrattade och busade och Johan gick inte och la honom förns strax efetr 21.. Men då tog det bara sekunder hihi.

Söndag morgon har börjat suuuper :)
Theo vaknar vid 7.30 får lite välling med pappa i sängen. Jag passar på att ta en morgonpromis med Isak. När jag är tillbax hör jag skratt från badrummet och där inne så hittar jag mina kärlekar leka och busa i badet. Ett morgon dopp helt enkelt ;)
Snart blir det mysfrukost så Johan passar på att lägga Theo nu för att vi ska få äta ihop i lite lugn och ro♥

Sen väntar en liten tur till centrum och kalas hos grannen Ullis som fyllt år! Duktiga jag har bokat in 2 träningspass i eftermiddag också :) Det blir bodytoning och core, here we go!!! Anna och Marita ska med också, alltid trevligt med sällskap!

En helt underbar söndag helt enkelt♥

LOVING LIFE!!!


2 dagar ledigt!

Från och med imorgon så kommer Johan vara ledig i 2dagar. JÄTTE skönt och mysigt :)
Dagen imorgon börjar med att lilla Oliver kommer hit strax innan 07 på morgonkvsten. Sen en lunch med Kelly, Jill och Johan kommer bli trevligt!
Sen är det inga mer planer eller jo den alldra viktigaste ju jag kommer gå och träna mitt första pass imorgon på över 1 eller nästan 2år. Det blir bodypump vid 18!!! Ska bli så skönt och riktigt riktigt roligt :) :) Åhhhhhh  längtar riktigt mycket faktiskt. Men nu slog det mig att jag måste hitta mina träningskläder... Vet vart dom är men de måste ju passa också ;)

Kommer bli en riktigt bra dag!!!

Toa historia..

Vet inte vad det är men jag tycks ha toalett historier hela tiden hahaha..

Denna gång skulle jag in en tripp till Åhlens och kolla lite på rean och möta upp en vän för lunch. Struttar omkring inne på Åhlens och märker hur jäkla kissnödig jag blir och jag gör ALLT för att hålla mig och inte tänka på det.. MEEN måste man så måste man! Så in på gallerian och ta hissen ner till den enda toalett som finns där. Kan säga att den är svinäcklig men är ett måste ibland.. Finns 3 vanliga små toaletter och en stor för skötbord. Och väl nere så är det ju självklart att den storatoaletten är upptagen.. Jag kan ju inte ta en liten då Theo och vagnen är med.
Efter 15min väntande så insåg jag ganska snabbt att personen inne på den stora toaletten gör något helt annat där inne..
Började höra att personen sniffade lite fint. Bra då har en knarkare tagit upp toaletten, känns fräscht...

När jag tänkte gå kom precis en kvinna ner med en barnvagn. Jag förklarade för henne att jag väntat och att vi nog inte vill gå in på den toaletten ändå. Vi tittade snabbt på varandra och nästan samtidigt frågade vi om det va barnet som skulle bytas på eller om det var vi själva som skulle in. Och tur för oss för det var vi själva som skulle in och inte barnen. Så vi bestämde oss för att hoppa in varannan gång medans den andre passar barnen. TACK för att det finns normala människor som vill hjälpa!!!
Så snabbt som attans bytte vi med varann och båda kunde andas ut. Bägge barnen skötte sig kanon!

Ännu ett fint litet bekymmer man kan stöta på som mamma med barnvagn!

Små fågelungar

Theos vän Oliver och Theo blir som små fågelngar när det vankas mat. Så den nya trenden är att man får sitta på golvet och ge varannan sked. Då är alla nöjda :)
Dom står så snällt och väntar glatt på sin tur! Såååå söta!!!
På onsdag kommer Oliver hit på ett litet besök då hans mamma och pappa ska åka med lillebrosan och göra ett besök på sjukhuset. Lille Charlie är bara 1månad och är så söt så söt. Passar på att myyysa med den lille så ofta jag kan, man blir ju ite sugen kan jag säga ;)♥



Lille Charlie♥
Ni förstår att han får mååånga pussar va..


Nej dags att packa ihop för kvällen.
Imorgon är det tandläkare och bvc som gäller :) Lite promenixer blir det också så man kommer ut i friska luften!!!

Lite wordfeud hinner jag med innan sussning..attans så beroende det är!!!

Miss you..



SAKNAR!!!
♥♥♥

Shoppa

När jag och Anna skulle ut och shoppa lite så tröttnade Theo på att sitta i vagnen.. Då plocka Anna upp lilleman och ställde honom i kundvagnen :)
Kan säga att det var höjdpunkten på den shoppingen!
Det såg ju sååååå roligt ut när han stod upp och bara åkte omkring. Min lilla skrutt. Det gäller att vara kreativ när man har barn ;)

Bajs historia..

Var med mamma och shoppade i Nacka Forum :)
Vi sätter oss ner för en lunch.. Theo smaskar också i sig och är så belåten så! Sen börjar han och trycka och pressa och bajsar huuuur länge som helst.. Jahopp då var det bara att gå och byta då.
Mamma stannar kvar på fiket så jag tar med skötväskan och kilar iväg. Ingen kö till skötrummet tackar!!
Går in och ska byta och kan säga att det inte är det lättaste med en nio månader som BARA ska stå och titta och känna på ALLT!!!
Jahopp vad har vi i väskan som kan va intressant i 5sek.. Nu ligger hann still så snabbt av med byxorna och....NEEEJ heeela bodyn är FULL med bajs!!! PANIK
Ställer honom upp och hur faan ska jag få av honom bodyn över huvudet UTAN att få bajs i hela hans hår!!! Nu står han upp på bordet endast iklädd en bajsbody och japp sådär ja då tar vi och kissar rakt ner på skötbordet och på golvet... Åhhhhh!!! Rullar ihop bodyn och försöker ta av den så smidigt som möjligt. Under tiden är han jätte uttråkad och vill allt annat än att vara still. Får av bodyn och har nu en naken liten prins och tacka för att det fanns ett handfat på denna toa! Sköljer av honom där. Tittar mig omkring och det ligger en sprängfull bajsblöja på golvet, en ner bajsad body på skötbordet, kiss på skötbord och golv och en sköt väska som åkt ner på golvet och tusen våtservetter som är överallt då Theo hade det som sysselsättning när jag krånglade med bodyn. En svettig mammma ehhhhh SVAR JA!
Men vad faan ska jag torka honom med?! Har ju endast våtservetter i väskan... japp bara börja hämta toapapper och torka med. Men först ungen under ena armen och torka skötbordet efter kiss. Klart, så snabbt på med blöja. Nu kom nästa problem... hade jag med mig en extra body?! Såklart INTE just denna dag. Bra då är det vinter och jag har ett barn med en blöja och ett par byxor sittandes på min arm!
Däremot har jag nya body i en påse vid mamma på fiket då vi köpte några på H&M. Men vad hjälper det mig nu?! Har jag telefon med mig såklart inte, vore ju onödigt.
Tar av mig min knallrosa huvtröja och sveper om Theo i. Kan ju inte gå ut i Nacka Gallerian med en bebis på armen iförd endast byxor skulle ju få socialen på mig direkt.
Sa jag att skötrummet ligger högst upp i gallerian och min mamma sitter på fiket 4våningar ner.. :)
Kan säga att jag fick många blickar när jag kom ut från skötrummet med en bebis på höften insvept i en knallrosa vuxentröja hahahaha men men vad göra!

Så när det tar liiite extra lång tid för nån inne på skötrummet så ha förståelse dom kanske har en Linn dag ;)

RSS 2.0