Vi i tidningen AMELIA brud och bröllop!

Nu är tidningen ute i butik!!!

I tidningen Amelia brud och bröllop är vårt bröllop med i, en intervju och en massa fina bilder som Linda Palmelin har tagit!



Är mycket stolt och glad!!!
Tyckte det blev riktigt bra♥

Väntar barn

Nu tror jag att de flesta av våra närmaste vänner och släkt känner till det så nu går vi ut med det.
Den 1april väntar vi en liten kille!!!
Det blir en liten mini perlan♥

Kan säga att det är full fart redan nu :)

Själv mår jag bara bra, börjar få ont i ryggen och att det stramar ganska rejält om magen lite titt som tätt.
Men jag jobbar på som vanligt fram tills den 1mars, sen behövs det vila och fixa iordning det sista inför vårt lilla mirakel.
En sak är säker vi väntar med spänning och Johan kommer bli den bästa pappan!!!♥

Jag och Maria åkte och köpte test i somras och åkte med gasen i botten hem till dom för att göra testet! :)



Vi LÄNGTAR!!!
♥♥♥

Vemdalen resa

Japp då har man varit i Vemdalen på en liten snabb visit!
Kan säga att sitta i bil i såååå många timmar krävs att man är där i 1vecka, några dagar är för lite då det tar en hel dag att bara åka bil. Som tur är åkte vi i Mac och Marias bil som är en liten lyxvariant så man sitter i en liten egen fåtölj. Men att var gravid och att åka så långt var ingen höjdare då det trycker på och min rygg är lite halv galen för tillfället..
Väl framme så öppnade vi dörren till en kanonfin lght som vi hyrt. Vi hade eget fint kök, bastu, sovrum, vardagsrum och egna toaletter. Vi hade tom egna platt tv i alla rum!!! Kan säga att vi inte kunde klaga på vårt boende :)
Lghten låg precis vid backen så det var bara för våra karlar att sätta på sig skidorna utanför dörren och sticka till liftarna.

Jag, Maria och Madicken nöjde oss med att åka pulka, häst och släde, fika och mys och film.
I vår packning låg endast myskläder!!


Precis utanför vår lght! Madicken sitter redo för lite pulkaåkning :) Undra vem som tyckte det var roligast, jag/Maria eller Madicken hihihi


Häst och släde var supermysigt♥
Jag och finaste Madicken!


Medans våra män var på konsert och såg Petter passade vi på att se Sex and the City2 och hade lite ansiktsmasker och mys hemma!


Mac och Maria skulle ha lite egen tid för första gången på hur länge som helst och vi passade söta Madicken♥ Jag hade sett att det fanns skotersafari och tyckte det lät som en superbra idè, som jag själv jättegärna hade velat åka på! Men nu kan jag ej det så de beslöt att ta en sån tur.
Så de bokade och åkte iväg..kan säga att det blev snöstorm och fruktansvärt kallt!!! När det ringde efter att de åkt klart så huttrade dom och var helt stelfrusna, så vi satte på bastun till dom så att de kunde värma sig!! Vi har aldrig skrattat så mycket som när de berättade om sin lilla skoterresa och hur frusna de var under hela färden.
Jag som tyckte det skulle var världens bästa idè blev en helt galen upplevelse...
Men nu har vi ialf nått att prata om och skratta åt :)

Det var också perfekt att få tid att umgås med min finaste guddotter Madicken som jag älskar så!!! Det kan ibland gå veckor innan jag hinner träfa henne då jag och Johan jobbar så mycket och olika. Men snart kan vi umgås mer!!!

Det fanns en inredningsbutik i närheten som vi tog några varv i, jag kunde lätt köpa hur mycket som helst där inne men jag var duktig och köpte faktiskt ingenting!



TACK Mac, Maria och Madicken för ett par fantastiska dagar i Vemdalen♥

Sovmorgon

Idag börjar jag 11 och jobbar till 19 vilket känns lyxigt :) Men har man hund så blir det inte mega sovmorgon precis.. Var uppe vid 8 och traskade ut med den pipiga lilla saken♥
Men det känns alltid lyxigt att få äta frukost till nyhetsmorgon och bara ta det i lugnt, kan behövas just nu.
Idag blir det roligt återigen på jobbet, ska fortsätta att göra om i butiken och nya varor är på ingång. Fullt upp med andra ord!!! Jag gillart :) :)

Nej dags att dricka upp mitt kanel och äpple the sen dags att kila iväg och jobba!

Ha en fin tisdag♥

Lyx tid för mig själv

Igår jobbade jag och Linda som små energiknippor från början till slut! Linda som är galen i att göra om och ställa iordning saker i butiken blev överlycklig igår då nya planogram kom. Hon började genast att rensa och fixa på hyllorna. Medans jag koncentrerade mig på all plocka upp våra varor m.m.
Dagen bara försvann och helt plötsligt så var det dags att gå hem :)

Väl hemma så kom Oscar på besök( Johan och Oscar har känt varandra i många år och spelat am fotboll ihop), han är äntligen hemma från USA där han har bott i flera år. Så medans dom spelade så passade jag på att tappa upp ett varmt bad. Hällde i olja från Biotherm som är underbar och olja/skum från märket Aroma som finns på Åhlens.
Kan säga att jag blev len som en persika!!! :)♥

Denna olja från Biotherm är relativt ny och innehåller 3st olika oljor som dom blandat. Den luktar fräscht och friskt! Man kan ha den i badet och även direkt på huden för att smörja in då man är torr. Jag brukar blanda den med min bodylotion. Den gör susen nu när man är så torr!

Denna är en liten favvis som jag har. Luktar kanel och vanilj och ger både olja och skum i badet!


Efter badet var det bara att mysa upp sig i sängen för att sedan somna in sött♥

Längtan till sommaren

Jag LÄNGTAR sååå OTROLIGT mycket efter sommar!!!
Vi har lyckats planera vår ledighet så att min älskling är ledig i nästan 3mån :) Whiii det komer bli den BÄSTA sommaren någonsin!!! Att vara på vårt älskade sommarställe och vår nya båt kommer bli helt fantastiskt.
Sen funderar vi på att åka en vecka till turkiet i augusti!

Soluppgång från vår brygga♥

Vi kommer även ha en massa vänner på besök under hela sommaren så det kommer bli riktigt skoj. För att inte tala om att det är 5st nykläckta bebisar som kommer att finnas på plats, tänk vad roligt att generationen går vidare och att dom sedan kommer ha nytta av varandra under alla år. De kan bara springa till varandra när de ska leka och busa, precis så som jag gjorde när jag var liten.

Men nu har vi en vår att se fram emot och det är inte illa det heller :)

Soppåse..

Tror att jag var lite trött och snurrig i huvudet igår. Jag passade på att städa och fixa hemma. Sen var det dags att gå och handla lite på ICA, när jag var framme upptäckte jag att i min högra hand håller jag min soppåse!!! Så det var ju bara att gå tillbaka hem igen och slänga för att sedan gå till ICA igen :)
Snacka om yr i huvudet ;)

Victoria Secret Fashion Show 2010

Såg Victoria Fashion Show 2010 för några dagar sedan... Kan säga att jag och min älskling dreglade lika mycket, dom är ju sååå sjukt snygga!!! Där satt man själv gravid och tryckte i sig mat, kändes ju perfekt ;)


Katy Perry och Akon var de som sjöng iår och dom var grymma!!!!



Nu längtar jag redan tills 2011 års visning! :)

September musik

Efter att ha sett serien Så mycket bättre är jag lite frälst i September :)
Vilken talang den kvinnan har!! Hon är ju bara fantastisk.

Skötbord

Nu när vi inte bor så stort så passar detta skötbord oss perfekt! Bra med förvaring och ändå stilrent! Ska köpa lite snygga korgar att ställa i hyllorna :)

DKNY ny väska

Älskling!!! Jag fyller år snart och skulle gärna vilja ha en fin ny väska:)
Mitt favvo märke är DKNY, jag har 2st redan men de har gått sönder. Det skulle ju vara trevligt att ha en snygg väska nu när man kommer bli en shopping mamma.
Bara så du vet älskling så finns dessa 2 på Åhlens :) Båda är kanonfina så du får välja helt själv!!!

Bästa restaurangen



Här åt vi våran förlovningsmiddag för några år sedan i Thailand och iår så åt vi där igen men denna gång var vi gifta och har en liten på gång :) Tänk vad fort tiden går!!!





Mini Polis

Var bara tvungen att köpa en liten mini tröja hihihi ;)
Kan pappa och son gå brevid varandra :)

Söta filtar!!!

Har nu 2st mysfiltar :)

Men ska köpa en supermysig filt från butiken chili, har några sånna redan på landet. De är stora och bra och gosiga. Kan man mysa upp på golvet med så den lille kan ligga där sedan och mysa och leka.


Bebis shopping

Nu har vi hunnit handla lite kläder..
Hemma i Sverige har vi köpt lite kläder i små storlekar men i Thailand hittade vi inget sånt utan lite i större srtl. Men det är ju bara att spara :)

Denna väst var jag bara tvungen att köpa!








Vinter på landet

Efter vår resa till Thailand var vi tvugna att åka till landet för att koppla av och fixa till den nya tyngden som vår nya båt ska sitta fast i. Jag var tyvärr jätteförkyld och hängig, så det blev ganska mycket inomhus för att kurera.

Vi åt sååå mycket gott♥


Pappa, Johan och min bror Markus gick ju såklart på isen till huset medans jag, mamma och Isak tog en promis genom skogen :)


Alla höll på att käpa med att dra den stora cementtyngden ut till den plats där den ska vara!
Isak hade roligast då hann sprang omkring som en tok och lekte med alla isbitar som låg lösa :)
Det är så skönt att se honom på landet, inget koppel och han kan vara ute hur länge han själv vill! Han mår så bra och sover som en stock på kvällarna♥


Julmys


Imorgon ska våra julsaker packas ner..
Känns faktiskt väldigt tråkigt!!! Jag ÄLSKAR julen och alla dess tillbehör. Men nu vankas vår och det är ju bara helt fantastiskt♥





Gucci stövlar

En vacker dag fick Maria en fin present av sin man Mac!
Ett par Gucci stövlar♥

Snacka om LYX, vem skulle inte vilja få ett par sånna!!! :)


Hormon begär..

Min last i början var korv! Ja jag vet det låter helt galet men jag kunde äta korv varje dag... Johan såg förvånad ut när han fick äta grå julkorv och potatismos istället för nått annat gott. Men han bet ihop och åt all korv med mig, för att inte tala om all korv jag har ätit på jobbet :)
Sen blev det pannkakor i mängder!! Då skulle det ätas pannkakor 24h om dygnet. Det var bara för Johan att gå och köpa tillbehör så att det alltid fanns hemma.
Japp och sedan byttes det till clementiner! Ojojoj vad jag kunde äta det, kan säga att en sånhär påse kunde jag lätt trycka i mig VARJE kväll!!! Så min söta och stackars Johan fick köpa mängder av clementiner :)

Just nu har jag faktiskt ingen last vad jag vet om..men det kommer säkert en ny snart :)


Mini Frack

Fick denna söta av Mac och Maria♥
Det var det FÖRSTA plagget till vår samling, vilken start va :)

TACK!!!


Bästa Föräldrarna


Jag har dom BÄSTA föräldrarna♥


RSS 2.0