The Blind Side

Åhhhhh jag har sett väldens BÄSTA film!!! Nämligen The Blind Side♥ Den är verklighetsbaserad och har fått en Oscar. Att det finns sånna FANTASTISKA människor som tar hand om andra och ser till att en annan persons uppväxt blir en dröm, vem kunde ana att dom fanns?! Kan säga att jag och Johan grät floder när vi såg den!

Ett MÅSTE att se!!!

Delar av den riktiga familjen♥


Familjen i filmen♥


Påskledig

Den senaste tiden har varit väldig tuff, mycket jobb och lite fritid och sömn. I söndags var den dagen då jag och mitt ♥ endast såg på film och myste, kan inte minnas när jag gjorde det sist. Men nu ska det bli ändring på det, schemat för april är klart och vi ska ha kul och sälja så det ryker!!!

Men först ska jag ha lite påskledigt!!! Jag längtar♥

Imorgon blir det först jobb i Tyresö för att göra månadsavslut och fixa lite andra papper sen direkt iväg till KICKS i Farsta för att göra månadsavslut där. Butikschefen där är nämligen i Thailand och har det gott och det är klart man ställer upp! Sen efter det då är det iväg till nkpg och landet för mys och lite bygg på det nya sovrummet♥

Jag ska passa på att övningsköra hem, vilket har gått bra hittils :)

Småbesök

Småttingarna Kitty och Aurora kom förbi häromdagen, dom skulle bara säga hej men när dom fick höra att jag skulle gå och bada så ville dom självklart följa med. Så där satt jag inklämd med 2sötisar i badkaret vilket gick kanon, vi lekte och hade i en MASSA skum. Sen kom mamma Kelly förbi och lämnade över pyjamas, välling och blöjor. För nu skulle skruttisarna sova hos mig. Johan jobbade natt så gott om plats fanns det! Så efter lite bad blev det blöja på, välling i nappflaska och pyjamas på sen hopp i säng. Men då kom jag på att Isak skulle ut på sista så in och hämta vagn ner med dom i vagnen med ett tjockt täcke och sen ut i kylan. Väl hemma var det bara att lägga aurora i vår säng medans jag hade Kitty i vagnen och sen var det bara att vagga henne till söms. Sen lyfte jag över Kitty och Aurora till sängen som jag och Johan har till kidsen i sovrummet. Båda sov bra men vid 03 ville aurora sova brevid mig och vid 04 var det dags för Kitty att byta blöja. Och lite titt som tätt så ville Kitty ha välling som hon råkat "tappa bort" i sängen. Så när klockan var 07 och jag skulle upp för att göra iordning mig inför att jobba så var jag lite seg kan man säga...












Ny Dator

Nu har jag ÄNTLIGEN fått en ny dator en alldeles egen! Den är liten och söt men det är svårt att lära sig skriva på den men man lär sig nog med tiden ;)

Såhär ser den ut:



Det finns en massa snygga skal till den så jag ska se om Johan kan fixa hem nån snygg! En rosa kanske?!
Nu slipper jag och mitt ♥ bråka om vem som ska ha datorn, nu har vi en varsin, tjoho!!!

Den är så liten och perfekt, kanon att sitta och jobba vid och lätt att ha med i väskan♥

Maria Montazami

Är inte Maria bland de roligaste personerna som finns, såg precis Petra Mede Show där hon deltog. Jag skrattade såååå mycket, hon är ju fantastisk!


Träning idag

Japp då har man varit duktig idag igen, har nämligen träffat min PT igen :) Idag blev det cirkelträning på slutet också vilket är såååå sjukt roligt och riktigt grym träning! Det var en frivändning sen snabbt ner och göra 10 armhävningar sen tillbax och göra 2frivändningar och sen 10armhävningar sen 3frivändningar och sen 10 armhävningar och sen vidare upp till 10 frivändningar. Kan säga tt denna härliga avslutning känns :) Jag var INTE glad på Nicklas men det hör väl till ;) Han var nog inte glad på mig heller då jag heeela tiden klagade på att jag inte orkar men han skrek till sig och jag gjorde det ändå... Tänk att man kan ändå!

Nicklas är BÄST!!!

Nu kan man ÄNTLIGEN börja springa igen , som jag har längtat! Jag brukar faktiskt vara riktigt duktig på att jogga/springa. Det brukar bli 2-3ggr vecka under vår och sommaren. Jag proppar öronen med musik och höjer på riktigt högt sen är det bara att köra på♥
Hoppas att jag kan börja springa i helgen :)

Mina nya skor, KÄRLEK♥


Galen Helg!

Har varit modehelg i TyresöCentrum i helgen. I fredags stod Michaela nere på stora torget och gjorde makeovers åt de som ville... Hon var grym!
I lördags var det 2st modeshower på stora scen och vi skulle såklart lägga deras makeup, så klockan 08 var vi på jobbet och förberedde allt. Jag la grunden på deras makeup och Michaela gjorde ögon, dom blev grymma!!! Det var en sån FANTASTISK stämning heeela dagen och vi hade så sjukt roligt ihop, det var liv och rörelse hela dagen lång. Kan säga att jag hade en sån hög puls på vägen hem att jag inte visste vart jag skulle ta vägen hahaha

Jag har VÄRLDENS BÄSTA jobb!!!

TACK för en GRYMT bra helg, ni ROCKAR!♥


PT-Träning

I torsdags var det dags för träning med min PT. Kan säga att det kändes i min kropp i helgen. Vi avslutade passet med en cirkelträning de sista 20minuterna. Det var helt GALET jobbigt, jag skrek och han skrek precis som det ska vara :) Men faan vad skönt det känns att vara igång igen!!!

Jag och min baby var faktiskt så duktiga att vi tränade när vi var hemma förra helgen i nkpg, dom har som tur är även SATS där :) Jag övningskörde ner sen körde vi i gymmet ca 1tim snacka om härlig start på en lördag morgon♥

Jag hoppas denna kommer hem till mig snart! Då ska jag ha den på mig mellan gymmet och hemmet, vilket är perfekt att ha överdrags kläder.♥

Stygn

Sådär då har grannen Anna varit här och tagit bort stygnen på min rygg. Jag har tagit bort leverfläckar som har varit i riskzonen, men nu är dom väck!!! Tjoho!!!
Först tänkte jag att min älskling skulle göra det men sen tänkte jag en gång till och NEJ blev svaret då hahahaha :)
Läkaren sa att jag skulle boka in en tid på vårdcentralen men det orkar jag inte med att boka in för att ta bort några stygn... Och se så bra det gick :)

Vi hade lite lyx också då Anna tog med sig nybakad äpplepaj in och ojojoj vad den var god♥ TACK!


Scenhögskola

GRATTIS Liw!

Min älskade vän Liw kom in på den populära skolan som såååå OTROLIGT många söker nämligen SCENHÖGSKOLAN!!! Det är endast 8st som kommer in per år!!!

Jag är bara så OTROLIGT OTROLIGT STOLT över min vän♥


Älskar dig godbiten!♥

Thailand 2010

Jag LÄNGTAR redan till i höst då vi drar till THAILAND! Åhhh vad mysigt med sand mellan tårna och värme :) Att bara få vakna upp och inte behöva tänka på vad klockan är...att glida ner till stranden och ta en liten drink och bara NJUTA!!!

Vill åka NU!
Men jag har annat mys att se fram emot i sommar så tiden kommer gå fort och rätt som det är så befinner jag mig i Thailand♥




Modevisning i TyresöCentrum

Då var det modehelg i TyresöCentrum!

Nu i helgen kommer det hända en massa roliga och spännande saker :)

På Fredag och Söndag kommer det vara bla "gör om mig" där man kan få tips och även en liten makeover från makeupartister och frisörer.

På Lördag kommer det att vara modevisning kl.13 och kl.15 där vårens mode kommer att visas!

Under denna helg kommer vi på KICKS att ha en massa fina erbjudanden och även en tävling där man kan vinna en stor väska fylld med den massa fina produkter från olika märken!!!

Vi kommer även att dela ut fina gåvor♥

Självklart kommer det finnas aktiviteter för barn i centrum.

VÄLKOMNA!!!

Tappat plånboken?!

PANIK var vad jag kände idag då jag skulle gå och handla lite lunch till mig på jobbet. Jag kunde inte hitta min plånbok!!! Jag yra runt som en liten tätting på jobbet och leta i alla vrår och kanter! Men nej ingen plånbok.. Ringde hem och bad Johan leta överallt men han kunde inte hitta den. Gick in på mitt konto för att se om nån tagit ut pengar men icke.. VAR KUNDE MIN PLÅNBOK VARA?! Det slog mig en tanke om att jag kanske skulle kila hem en snabbis och leta men det blev så mycket att göra på jobbet så det rann ur sanden..
Ringde hem igen men Johan kunde inte hitta den... Ringde till ICA för att se om jag glömt den där igår kväll men dom hade inte fått in nån. PANIK!!!

Traskar hem och pratar med grannen Anna om hon sett den då vi var och handla ihop igår men icke...

Väl hemma yr jag runt som en tok men hittar inget!
I hallen står min träningsväska och gissa vad som ligger där... MIN PLÅNBOK!!! :)

Så man kan säga att jag är lite stressad eftersom jag inte ens visste att jag hade lagt den där och Johan är sämst på att leta! Eller de flesta killar är riktigt dåliga på det...

Nu är jag glad igen, SKÖNT♥

För exakt ett år sedan befann jag mig i Thailand tillsammans med min älskling, Maria och Mac.

Aino

Då har man en ny mobil!!!!

Den är så teknisk att jag inte fattar hälften...hahahahaha men snygg är den♥

Ny båt!

Japp då var det bestämt, det blir en ny båt till sommaren :)

Vi hittade en ny båt i helgen som vi ville ha men tyvärr hann det en före...jäkla skit! men idag hade pappa och Johan hittat en till som var intressant. Så pappa har ringt och pratat med han som äger den.
Idag har vi 60h på båten och vi kommer ha mellan 190-220h när den nya kommer!

Det ska bli såååå kul jag ÄLSKAR båtar och fart!!!

Min och min brors båt som vi ska sälja♥

Kaffe+Papper

Vi ska göra iordning lite fika på jobbet så Michaela traskar iväg och sätter på kaffe, hon kommer strax tillbaka och små fnissar lite för sig själv. jag frågar vad som hänt och hur det gick att få igång kaffet. Då säger hon att vi inte hade kaffefilter men att det var ingen fara då hon hade tagit lite toapapper och använt som filter! Det gick jättebra säger Michaela stolt!
Hahahahaha jag har nog inte skrattat så mycket på länge :)

Det gäller att vara framåt och prova, jag gillar sånt!


Träffade Madicken



Har ni sett nått sötare!!!

I helgen var vi hemma i nkpg och hälsade på Maria och Mac och självklart Madicken! Så nu har jag pussat och tittat på den lilla godingen♥ Hon är bara såååå OTROLIGT liten!!!

Vilket charmtroll hon är!

I påsk ska vi hem igen till nkpg och fixa en massa på landet men vi ska nog hinna förbi och hälsa på den lilla godingen♥

Snöras

När jag var på jobbet igår ringde grannen Emil och sa att det har varit gubbar på taket och slängt ner snö, men tyvärr så har dom skopat ner snön mot framsidan och alla vi på nedre bottnen har en liten uteplats med staket så nu är våran grind sönder och det är så mycket snö och isklumpar att vi inte kommer in genom entren!!! Jag blir såååååå ARG!!! Jäkligt irriterande, men det blir att ringa ett litet samtal till Akelius och säga att dom får betala en ny grind!

Nu är det dags att gå och jobba♥


Life is too short...

Jag ÄLSKAR visdomsord/texter och denna tycker jag att man kan läsa VARJE morgon man kliver upp ur sängen och ska bestämma sig hur sin dag ska bli!

Nu ska jag krypa ner i sängen och vänta på att min STORA KÄRLEK ska komma hem från jobbet♥

 

Nu är det 111 dagar kvar tills vi blir HERR och FRU Perlström

♥♥♥


Dior One Essential

Christian Dior Capture Total One Essential Skin Boosting Super Serum

Capture Total One Essential Serum är ett lyxig serum som har den speciella förmågan att eliminera toxiner/gifter i huden och förhöja effekten av din vanliga hudvård.
Den detoxar och reparerar din hud intensivt och erbjuder effektiv anti-aging som är dubbelt så intensiv och dubbelt så snabb. Din hud blir intensivt och långsiktigt reparerad.
Appliceras under din vanliga hudvård, den förstärker dess effektivitet och förlänger resultatet. Det första grundläggande anti-aging steget som används före din vanliga hudvård (serum, dag och nattkräm).
Huden återfår sin vitalitet. Den blir mjukare och får mera lyster och ser tydligt mycket yngre ut.
Upp till 7 miljarder toxiner/gifter bildas i hudens olika lager varje dag. Med tiden så kväver dessa toxiner cellerna. Cellförnyelsen minskar med upp till 80%. Hudens egen reparerande förmåga blir mindre effektiv. Utan att detoxa din hud kan ingen reparerande anti-aging produkt bli fullt effektiv.

Målgrupp: Alla kvinnor som konfronteras med ett eller flera tecken på åldrande. Men passar även till män.

Hudtyp: Passar alla hudtyper

Användning: Applicera Christian Dior One Essential serum på rengjord hud innan ditt serum/dagkräm och nattkräm.

Innehåll 30ml


Nu har jag ÄNTLIGEN fått hem den med posten och har provat den i 2dagar och jag är redan förälskad! Både kroppen inombords/utombords och ansiktet behöver en liten rensning då och då för att funka och må bra!

Våra Ringar

Då har vi varit och kollat på ringar och vi har ÄNTLIGEN bestämt oss för hur de ska se ut! Det blir Jeanette som är guldsmed som kommer att göra dom, hon jobbar även på Silverboden i Gamla Stan i Sthlm.

Vi kommer att lämna in våra förlovningsringar men däremot så kommer vi behålla den diamant som jag har i min ring och föra över den tillsammans med nya diamanter. Dom kommer bli större och riktigt snygga!!!

Nu berättar jag inte mer utan ni får se när det är dags ;)

Vi är jättenöjda och de kommer bli sååå snygga♥

Vi i VeckoRevyn...♥

Madicken

Titta på underverket som kommer från MAC och MARIA!!!

Världens sötaste eller vad och i helgen ska jag och Johan få pussa och krama henne♥

Tänk...min guddotter faan vad jag ska skämma bort henne galet mycket :)


Darin VIDEO



Såååååååå jäkla bra!!!!!!!!

Din Födslorätt


Jag har en enorm potential♥

Jag är innerst kärleksfull♥

Jag är varje dag värd att känna glädje och kärlek♥

Jag har all rätt att känna mig lycklig♥


Vårsol :)

Vilken härlig vårdag!!!

Jag vaknade kl.06.30 av att Isak ville ut..ingen sovmorgon här inte! Sen plockade jag ut alla möbler i köket och skurade golvet med såpa och fy satan vad skitigt golvet var, vattnet blev alldeles svart i skurhinken. Men nu skiner det så fint! Och så luktar det såpa och det luktar fräscht :)

Imorgon får min älskling ta hallen...hihi ;)

Johan ska strax iväg och jobba och då passar jag på att ta en långsväng med grannarna och hundarna i sooolen♥

Kan säga att igår hade jag svinont och det är ingenting mot vad jag har idag..TRÄNINGSVÄRK, det måste försvinna för jag vill gå på pass i veckan :) och på torsdag smäller det igen då är det PT träning igen, tjoho!


FINAL-Melodifestivalen


Nu är det ÄNTLIGEN dags för FINAL i melodifestivalen :)
Jag ska strax gå in till grannen Anna och där kommer resten av grannstyrkan befinna sig och vi ska tävla om vem som vinner. Man lägger 10kr på ettan, 5kr på tvåan och 3kr på trean jag vet inte mycket pengar men det är inte det viktiga utan bara att det blir lite spänning i det hela! Sen blir det antagligen kortspel som vanligt :)
Igår fick jag storstryk och Marita vann..som vanligt!

Så nu är det dags att plocka ihop sin tekopp, suketter, tofflor och lilla Isak för nu är det dags :)

Njut av den UNDERBARA lördagen ♥



ETT HELIGT ÖGONBLICK ÄR
ETT TILLSTÅND AV FULLSTÄNDIG KÄRLEK♥

Alicia Keys-Try Sleeping

Till dig min finaste Maria♥!!! Denna låt spelade vi på högsta volym i badrummet då vi gjorde iordning oss 2 dagar innan sötaste Madicken kom♥ Jag är nämligen GALEN i att ha musik i badrummet man blir liksom på ett  bra energi humör när man startar dagen med lite power musik!!!



LOVE YOU♥

Elli 4år

Idag fyller min söööta Elli 4år!!!
Så det var bara att snabbt städa lghten och sen iväg på barnkalas för att fira Elli! Det var fullt
ös medvetslös bland alla barnen :) Dom hade så roligt!




GRATTIS ELLI♥

Orörlig

Men herregud vad ONT jag har i kroppen! Jag kan knappt röra mig...

Men det är så sjukt skönt att ha träningsvärk också eftersom det är bra smärta :) Imorgon kommer det bli ännu värre! Och min plan var att träna i helgen, GLÖM DET! Det blir promenader med Isak i vårsolen och det funkar ju det också♥


PT-Träning

Då har man varit och tränat idag för första gången på 3 MÅNADER! Japp det stämmer, har bara jobbat och ätit precis vad jag velat... Men nu är det SLUT på det! Jag kan säga att bara efter uppvärmningen så var jag trött hahaha men det var bara att bita ihop och köra vidare. Sen avslutades passet med en liten härlig cirkelträning som jag skulle köra 5varv på!!! Efter 3 varv ville jag gå och dö men icke då hade jag en skrikande Nicklas som stod brevid och sa nu kör du 5varv så det var bara att göra :)
Ullis tränade samtidigt i gymmet så efter passet blev det lite lunch med henne och Nicklas. Det var verkligen såååå roligt att träffa honom igen och alla andra kollegor!
Så nu är det hård träning som gäller och ändra kosten :)

Men jäklar vad kul det är att träna, energin bara rusar i kroppen!!!!!
Jag har verkligen saknat det♥


Ledig dag

Idag är jag ledig från jobbet då jag har jobbat helg och har jobbat över några dagar så dags att ta en ledig dag och fixa lite andra saker. Så på schemat står det gå till apoteket och hämta Isaks medicin, åka till veterinären med Isak och sen åker vi till tjejen som ska göra våra ringar! Hon ska även fixa våra ringar som vi har genom att putsa upp dom och lägga på ännu ett lager av vitt guld så att dom skiner på den stora dagen :)

Vaknade vid 06.30 då Isak ville ut... Ingen sovmorgon här inne, vore ju tråkigt eller?!

Var inne hos Kelly igår och tittade på deras nya akvarium och på nått sätt fick jag med mig Aurora hem till oss. Så inatt har hon sovit brevid mig i sängen, vilket var mycket mysigt att ha lite sällskap då Johan jobbat natt.

Nej nu är det dags äta lite frukost och ta ett bad♥

Vackra Aurora!

Madicken är HÄR!

GRATTIS älskade Maria och Mac!!!

Madicken du är välkommen och gudmor älskar dig redan♥


Inbjudningar



Japp då har vi skrivit klart alla inbjudningar till den stora dagen D! Kan säga att det tog sin lilla tid att klistra, knåpa och få ihop det med alla adresser men puh! Nu är det bara att posta :)
Man skulle vilja bjuda ALLA man känner men tyvärr sätter ekonomin STOPP.. Bjuder man 1 så kommer det 2 osv.. nej så vi har fått dra ner rejält på inbjudningarna och bara ta dom närmsta. Man kan inte lägga hur mycket som helst bara på en dag, kan säga att vi kommer upp i ca 100 tusen ändå!!!

Dags att jobba♥

Njut av solen ni som kan, själv ska jag jobba till stängning idag igen men det är helt ok jag tar ledigt en annan dag istället :)


BB

Pratade men Maria ett x antal ggr under kvällen igår hon hade börjat få värkar! När klockan var ca 00.30 så var det 1-5min mellan värkarna och klockan 03.40 fick jag ett sms där det stod att dom hade åkt in till BB :)
Tjoho nu kanske den lilla godingen vill komma ut!!!

Vi längtar♥

Måndag = Jobb

Då var det måndag igen och jobbet börjar strax :)
Jag har blivit lite förälskad i Estèe Lauders nya läppglans i vårkollektionen så nu ligger den fint i min väska♥
Igår var jag på bio och såg Alice i Underlandet, grymt bra film och självklart var Johnny Depp BÄST! Men det är fasiken i mig ingen barnfilm trodde faktiskt att den skulle vara lite mer fantasi men den var helt ok ändå.

Nej dags att börja jobba!

Tjing♥


Mitt nya fina rosa läppglans! Men faan vad konstiga läpparna ser ut på närbild..hmmm

Brudklänning

Nu har jag KÖPT min klänning!!!

Jag kommert få den i början på juni eftersom dom syr den från grunden. Det jag fick med mig idag hem var den GIGANTISKA underkjolen och min slöja :) Tack för att dom sa att jag skulle prova en underkjol, helt plötsligt kunde jag gå normalt utan att krångla in mig i klänningen. Bröllopsbutiken i Linköping hade 10års jubileum och därav att dom hade 10% rabatt, kanske låter lite men varje liten krona räknas! Så sammanlagt blev det 6880:- för klänning, slöja och underkjol. Mina sparpengar minskar hihihi...

Vi var och kollade lokalen idag och provade stolsöverdragen som vi hade lånat med oss och som tur är passade dom! Så nu ska Johan beställa 70st för hyrning så att det blir vitt och fint i lokalen. Sen gick vi även igenom menyn en gång till med kocken, så nu känns det som vi kommit en bit på väg.

Nu är det ju dom där inbjudningarna som hägrar...men vi har inte kunnat skicka ut några då vi ville vara 100% på att det var så vår dag skulle se ut! Men nu blir det till att posta, tjoho♥

Strax är det Melodifestival och det ska ses med Mac och Maria och min älskling eller jag vet inte om Mac och Johan är sååå pass intresserade att dom kommer titta men jag och Maria kommer ialf att sitta klistrade i soffan!


Resdag

Ny dag nya möjligheter!
Igår kväll somnade jag på den uppblåsta madrassen som vi har med oss medans Johan kollade på film. Jag vaknade till och kunde inte somna om så jag gick och la mig i gästrummet och somnade. Vaknade upp vid 03 och kunde inte somna om så jag gick och la mig brevid Johan på madrassen igen. När Isak började pipa vid 07 och ville ut vaknade jag själv på madrassen och helt plötsligt så sov Johan i gästrummet! Han tyckte att jag rörde mig för mycket när jag sov att han inte kunde somna...
Ja man kan helt enkelt säga att det var en stökig natt så det känns som jag knappt har sovit.
Vid 10 ska jag och Johan ta en sväng till SATS i nkpg, det blir mitt första pass på 3månader!!! Ojojoj hur ska detta gå egentligen?! Det blir axlar, ben och mage. Men jag längtar faktiskt efter att få känna lite träningsvärk ;)
Men först ska vi åka förbi en bröllopsbutik här i nkpg för att ev beställa min klänning! Men vi ska även ta en sväng till Linköping för att titta på klänningar!
Sen åker vi till Arkösund för att titta på bröllopslokalen och ta lite kort.

Njut av lördagen så hörs vi lite senare :)

Dagens visdomsord:
ATT VÄLJA LYCKA ÄR INTE ATT FÖRNEKA BESVÄRLIGA KÄNSLOR. DET ÄR ATT VÄLJA ATT INTE STANNA KVAR DÄR.


Möten

I varje möte med en annan människa kan jag få reda på något om mig själv♥

Är det något mina föräldrar har lärt mig så är det att aldrig dömma människor innan du lärt känna dom, alla bär vi på olika historier och vem vet du kanske kan lära dig något!


Jag och min pappa på Gotland för många år sedan. Väskan fyllde jag med stenar och snäckor♥


Visdomsord

En människa som mår bra har heller aldrig behov av att ironisera, klandra eller förtrycka en annan människa♥

Först när jag kan se på mig själv med respekt och ömhet kan jag se på andra med respekt och ömhet. Först när jag kan acceptera mig själv, kan jag acceptera andra♥

All förändring börjar med mig själv♥

Dina tankar om andra människor är meddelanden till dig - om dig själv♥


Bild tagen av Johan kl.04 på morgonen på altanen vid vårt landställe i somras♥


Mot nkpg

Japp då har vi packat klart och resan mot nkpg ska börja ännu en gång. Denna helg har vi inte lika mycket inbokat som vi brukar men en hel del blir det ändå :)
Vi ska bland annat till lokalen där bröllopsfesten ska vara för att kika lite och äta lunch!

Puss sålänge♥

Sockersug

Nu ska jag börja med att bara äta godis på lördagar precis som om man vore ett litet barn men jag måste trappa ner mitt sockersug, det är inte så att jag äter godis varje dag men jag vill få bort suget! Så nu tänkte jag börja med torkad frukt, russin och frukt istl. Det kommer gå kanon...eller...
När jag väl kommer igång med träningen så blir det lättare då man tänker mer på vad man äter :)


Vårsol

När man går ut genom dörren och ser snön falla ner och det ser ut som små glitterflarn som skimmrar i vårsolen kan man ju inte annat än att bli lycklig i själen♥

Var ute i ca 45 min med min lilla Isak och han skuttade runt i snön som om att han aldrig sett snö förut! Han är så fin min lilla bebis♥

Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen ska jag smörja in mig med brun utan sol för just nu är jag genomskinlig hahahaha

Njut av fredagen och VÅRSOLEN!!!



Ny Bikini

Åhhh vad jag tycker om den här bikinin, jag har sett den redan för 2år sedan men känt att jag inte haft råd men nu ska jag banne mig köpa den. Den är bara sååå snygg!!!
Men jag har tänkt på en sak då det är kedjor på sidan och värmen ligger på som kommer det ju att brännas!? Äsch det är smällen man får ta hihi ;)
Nu ska jag bara fixa till kroppen så att man kan gå runt i bikini också..hmmm



Gå in på beachbunnyswimwear.com

Liten lyxmiddag

Kom hem vid 20 då jag varit på jobbet sedan 07.30 är tröööt kan man säga...

Väl hemma nu så tänkte jag att jag skulle lyxa till med lite lagad mat...det är INTE ofta jag äter det. Det blir mest fil och flingor, det går fort och är enkelt. Men tro det eller ej så tinade jag köttfärs och gjorde vitlöksbiffar och slängde in lite potatis i ugnen, dra mig baklänges vad gott det var och till det rörde jag ihop gräddfil+fetaost+basilika och helt plötsligt så hade jag ett god röra till allt! Nu är jag mätt och belåten :)

Blir lite slö glo på tv innan det är tack och godnatt för min del...


Sov dax

Nu är det dags att sova för min del, har varit igång sedan 07.30 så nu säger min kropp och knopp GOD NATT men först ska jag kolla igenom lite siffer papper inför imorgon.

Hoppas ni haft en bra onsdag, imorgon blir det torsdag och vi närmar oss helgen :)

Jaha nu piper Isak, dax att ta en sväng med honom också... Japp i säng kommer jag väl vid 23 ser det ut som nu..suck!

IT`S A WONDERFUL LIFE♥


Min Kärlek

HOLDING YOU,
I HOLD
EVERYTHING♥


Kreativ Insikt

Jag har fått ett jättefint halsband av min fina granne Anna!

Det är 3st budskap på halsbandet...

♥Änglar finns du är en
♥Själar säger aldrig farväl
♥Livet kan vara krokigt men aldrig utan mening

Gå in HÄR



TACK vännen det behövde jag♥


Väggtext

Jag var inne på denna sida och tittade lite på väggtexter... HÄR


Jag tänkte nog ha nån i köket, sovrummet och kanske en i vardagsrummet ;)

Dessa gillade jag mycket♥ ÄLSKAR budskap!!!




Bittra människa :(

Jaha då har man stött på en liten bitter människa...

Vad är det för fel på människor som ALLTID ska ha rätt och inte kan lyssna på en annan åsikt?! Spelar ingen roll vad du säger den har alltid rätt och vill gärna domdera!

Jag vet det är synd om den personen för den måste ha ett jäkligt tragiskt liv men ändå...

VÄX UPP och njut av livet och vem vet du kanske kan lära dig nått nytt, för en sak är säker
DU KAN INTE ALLT!
Det är därför livet är härligt vi har alltid nått att lära :)

Energi NU tack

Idag har jag varit väldigt låg... Jag har hållt igång i flera dagar nu i ett eller ja i veckor kan jag ju säga och det börjar ta ut sin rätt kan jag säga... Så väl hemma satte jag mig i hallen med kläderna på och bara satt. Som tur är kom min älskling och pussade på mig och gav mig lite extra energi + att han hade levande ljus i hela lghten♥

Så nu blir det till att sussa och se Desperate Housewives, jäklar vad spännande det börjar bli nu och dessa avsnitt finns inte ens i Sverige ännu :)

Sov Gott♥


Bebis kom nu...

Åhhh vad vi väntar på att Maria och Mac`s bebis ska komma nu, den planerade dagen är imorgon.
I helgen ska vi till nkpg och kanske kanske så är det en liten krabat som jag kan pussa och mysa med♥

Det lite roliga är att jag vet vad det är för kön :) Men jag ska inte avslöja det hihihi

Nu väntar jag bara på att min telefon ska ringa!!! Och JA det är klart att hon kan ringa 24 timmar om dygnet vilket är ett krav också hahahaha ;)



Foto taget av:EMMA

Stulet Äpple...

Man ska ALDRIG sluta förvånas över hur folk beter sig...

Hade en kund som ringde imorse och ville lämna tillbaka en parfym, vilket går alldeles utmärkt. Saken är den bara att i hennes parfym ask låg det ett äpple!? Hon hade köpt en DKNY fresh blossom. Så det är någon som tagit parfymen och lagt dit ett äpple i asken så att vi i butiken ska tro att parfymen ligger i. Tänk vad folk hittar på..

Kan säga att nu kommer vi ha hök ögon och ingen ska kunna snatta i vår butik!

Tråkigt för kunden och tråkigt för oss...

Det finns MÅNGA idioter där ute uppenbarligen!


RSS 2.0