Tänkvärt

Då är det bara 5dagar kvar... GALET!!!

Jag har hunnit göra mina naglar på morgonkvisten innan jobbat, kan säga att det var inte lika roligt när klockan ringde 06.30...men vill man va fin får man lida pin ;) Så nu har jag fransk manikyr med lite vitt glitter på, jäkligt fräscht!

Amber och Oscar åkte hem imorse..känns jättekonstigt och tråkigt. Hoppas dom kommer hem tidigare än sist då tog det ett och ett halvt år.

Nu är det jobb, jobb, jobb och sen bär det hem till nkpg för att fixa det sista innan bröllopet♥ Märker redan nu att jag är lite snurrig, nervös och lite yr men det hör väl till!

Nej nu ska det sussas imorgon är det en lååång dag!

PUSS♥








Tänkvärt

If you want to lift yourself up, lift up someone else♥

Midsommarafton 2010

Oj oj oj oj oj vilken midsommarafton vi haft!

Vi har ätit gott, druckit gott, skrattat, och haft det helt FANTASTISKT♥
Kan säga att detta har varit bland de bästa midsommarafton jag nånsin haft :)

Vi har även haft 5-kamp som min pappa fixade ihop:

♣Pilbåge
♣Godis spottning(man tar en godisbit in i munnen och sen ser man vem som spottar lämgst)
♣Slå i spik i en bräda
♣Boule
♣Dart

Johan vann såklart! Lika bra det annars hade han sagt att vi andra fuskat..hahahaha och vi hade fått göra om allt!

Mamma lagade FANTASTISK mat och pappa grillade, vi kunde sitta ute ända till strax efter ett på natten.
Under dagen solade vi, pratade och vi tjejer höll på och fixade massor med bröllops saker och killarna höll på med att fiska, spela spel och flyga små flygplan som Isak sprang och hämta hihi. De hann även spela lite paintball såklart!













TACK mamma, pappa, min älskling, Isak, Oscar, Amber, Mac och Maria♥



Ringarna..

Nu ska jag försöka sussa!
Väntar på att älsklingen ska komma hem för han har nämligen hämtat ringarna idag på väg till hans jobb.. Så det är bara sååå spännande!!!

PUSS och godnatt sålänge♥


Sittsäck



Min lilla älskling har fått en ny favvoplats!
Vi har ju min brors sittsäckar framme i vår lght då han inte kunnat hämta dom ännu. Jag somnade till i soffan o helgen och vaknade av att min bebis ligger och gottar sig såhär♥

Finaste♥

Baby parfym

Fick en fråga om vi säljer baby parfym?!

What!!! Finns det? Så sjukt tragiskt....

Vet ej vad jag ska säga...har inga kommentarer...

Shopping med baby



Jag och Johan åkte till Nacka Forum häromdagen för att shoppa lite saker till vår dag. Vi yrade runt och hittade faktiskt allt vi behövde :)
Johan var bara tvungen att ha Sushi och jag själv smaskade i mig lite sallad :)


När vi kom hem så satt alla grannar ute och solade så det var ju bara att slå sig ner i gräset och njuta. Jag och Kelly gick och köpte lite glass till alla och vi pratade och skrattade huuuuur länge som helst!!!
En riktigt bra söndag :)♥

Paintball



Såhär ser min baby ut överallt på kroppen eftersom dom spelade painball på hans svensexa hahahaha
Sen har han rivmärken på hela magen och bröstet då han skulle ner och plocka lavastenar bland hajarna. Stenarna är ju sylvassa och meningen var ju att man skulle ta dom i händerna men nu lever jag ju med en hysteriskt tävlingsgalen människa opch han börja stoppa lavastenar innanför dräkten för att få fler på samma gång... Inte så smart att riva sönder huden så det börjar blöda i en hajtank...

Några av hajarna där Johan simmade omkring...


Sönderstressad...

Jaha inom en och en halv vecka ska jag hinna följande:

♥Packa upp all REA på jobbet och skylta om
♥Fira midsommar i nkpg och handla all mat
♥Ha månadsavslut på jobbet med allt vad det innebär
♥Och sen slutligen gifta mig!

Puh!...sen all planering, telefonsamtal osv nånstans därimellan...


Planering..

Igår var mamma, Liw och Maria hemma hos mina föräldrar och planerade inför den stora dagen. Känns konstigt att inte var delaktig, men det blir ju lite krångligare med tanke på att jag bor här i sthlm och allt sker i nkpg. Så jag jobbar på försöker maila och ha telefonkontakt istl.
Mamma och Maria ska ta en tripp till IKEA nästa vecka för att inhandla en massa...jag och Johan ska nu på söndag åka runt och försöka hitta lite grann till dekorationen.

Just det glömde säga att jag kommer hämta ut våra ringar nästa torsdag!!! Jag LÄNGTAR♥

Pirr i kroppen :)

Nu har vi varit ihop i 8år♥

Och om 15 dar är vi gifta, fatta herr och fru...HELT GALET fast galet bra!!!♥

Man säger ju att en del börjar tvivla och gör slut och börjar bråka när det börjar närma sig.. men ICKE snarare tvärtom!
Vi går som nykära och bara tippar på tå här hemma.
Vi är bara såååå GALET kära och vi LÄNGTAR att få dela vår stora dag med våra närmsta vänner.



15 dagar kvar...



Japp då var det 15 dagar kvar...

HELT GALET!!! Jag kan inte fatta att det snart händer, känns som vi har allat kvar att göra♥

KARMA

Idag efter att jag hjälpt en kund så kom hon tillbaka ca 30min senare med en stor kruka och en jättefin blomma i, den var till MIG!!! VA :)
Hon tyckte att jag gett henne så fantastiskt bra service och alla andra ggr när hon varit inne och fått hjälp av mig har hon blivit så nöjd med alla produkterna.
Vilken grej! Jag blev bara sååååå glad! Jag sa till henne vilken FANTASTISK människa hon är och då svara hon, det är precis så jag känner när jag kommer in och får hjälp av dig :)

Hon gjorde min dag♥

Tyvärr glömde jag blomman på jobbet men imorgon blir det att ta kort och visa.

Nu väntar jag på att Tina ska komma och jag ska sätta i lite extensions på henne :)


Tjej Helg :)

Jag gick upp 04.30 i lördags för att möta upp Amber som skulle komma hem till mig. Det var nu dags för Johans svensexa!!! Oscar och granne Markus åkte tillsammans härifrån för att möta upp resten av gänget som samlats för att kidnappa Johan. Mer om hur svensexan blev skriver jag senare :) Jag inväntar lite mer foton!!!

Vi blev upplockade av Oscar och Markus igen vid 7tiden då de hade fått tag på Johan och de skulle åka iväg för att äta hotellfrukost. Vi hakade på men man är inte speciellt hungrig då klockan är strax efter 7..
Väl i nkpg så mötte Maria upp oss och vi började åka mot landet medans killarna fortsatte med svensexan på tropicariumet på Kolmårdens djurpark!
Vi stannade till för att köpa en massa god mat och dricka!
Väl framme så började det precis att regna..men vi är så duktiga och sätter på oss all packning och går genom skogen, kan säga att det var lite krångligt att ta med en barnvagn full med mat på en liten smal stig. Men vi skrattade och svor och tillslut kom vi fram till huset.
Vi hade med oss sushi, vilket var SMASK! Sen var det dags att gå ut och njuta av solen på altan, för väl framme tittade den fram :)
På efm kom mina föräldrar ut och vi gjorde lite tacos och jag gjode sommardrinkar!
Maria satte i mitt extension hår som jag ska ha på bröllopet och vi satt och planera och googla upp en massa bilder på olika bröllop :) Vi pratade om ALLT, tänk vad UNDERBART att vi pratar och tycker och tänker lika fast vi bor i olika länder. Vi skrattade och bara tok myste heeeela kvällen.
När klockan var fram emot 24 så var vi vääääldigt trötta då vi vart uppe så tidigt. Vi gick och la oss och somnade direkt!

På väg med bebis och 3 hundar, tjoho!



Amber the babysitter hihi :)♥


Mys på altan♥


Lunch sussning i mitt barnrum♥


När vi skulle sussa så låg jag på ena sidan, Maria på andra och Madicken i mitten.
Sååååååå MYSIGT!!!♥♥♥



Efter att ha sovit som en liten prinsessa hela natten så ville Madicken inte längre sova.. Maria ammade och byte blöja och gosade runt lite och hoppades såklart på att Madicken skulle sussa om men icke.. Jag vaknar till och ser att Maria tittar i kors av trötthet och tar lilla Madicken och går ner till stora huset så Maria kan somna om. DEt är ju liksom mitt att hjälpa till och det gör jag ju mer än gärna :) :) :)
Så vi gick ner 07 och hälsade på mamma som låg i sängen och läste tidning och pappa var ju såklart ute och snickra sedan 06. Så vi gick runt lite på tomten och titta på träd och blommor och sen tittade på alla fina smycken som mamma hade köpt, vilket Madicken tycket var jättekul då det plinga och gnistra. Sen efter en timme provade jag att lägga ner henne i vagnen och det gick ju utmärkt! Då var hon lite tröttis igen :)
Så där satt jag och mamma i sooolen på altan och drack morgon te medans Madicken låg i vagnen och hade det skönt, vilken bebis somnar inte snabbt när dom är ute i friska luften?!
Sen vakna Amber vid 9 och Maria strax därefter då var det bara att sätta igång och göra frulle. Hela dan var det sol och vi bara satt och myste ute på altan och snackade om ALLT!!!


Supergod frulle som vanligt när mamma är igång :)



Strax innan lunch så skulle Amber vara snäll och hissa upp parasolet..men tyvärr så gick det inte så jättebra. Hon råkade knäcka till den ena stången så den böjdes hahahaha Hon mådde såååå dåligt av det men det gjorde ju såklart ingenting!
Jag och Maria tjöt av skratt och pappa hakade på drev med Amber att hon skulle betala osv men självklart menade han ju inte det hihi




TACK för en SUPERBRA helg Maria, Amber och Madicken♥

Besök USA

Johans nära vän Oscar är hemma från USA med sin tjej Amber!
De ska vara här i 4v och nu har de 3v kvar... Vi har hunnit umgås 3kvällar pga att jag och Johan jobbar men det går ju lika bra det, man hinner käka lite och se nån film :)
Amber är hur söt och snäll som helst, Oscar du har hittat en pingla ;)

Igår kom dom förbi och vi drog ut för att spela basket, eller ja Oscar och Johan yrde omkring och vi satt mest och prata och åt glass!
Det blir ju engelska nu hela tiden och visst blir det helt fel ibland och orden vill inte riktigt komma fram men det funkar och hon är så förstående!

Vi passade på att leka med Isak också och kasta boll tills han blev alldeles trött men så upptäckte vi att han börja halta riktigt ordentligt...så då fick Oscar och Johan turas om att bära hem honom.
Idag är det lite bättre men det blir korta svängar hela tiden, vill inte överanstränga hans små ben!!!

Nej nu ska jag faktiskt gör mig iordning för att lägga mig i sängen och läsa lite bok♥


Capellet

Här ser man ön som Capellet är på♥







Nu hoppas vi på att det ska vara STRÅLANDE solsken och klarblå himmel♥

Planerings Helg

Förra helgen var också helt galen med resor hit och dit och en massa planerande...men vi har ju även roligt under tiden!!! Vi var i stan och leta underkläder till klänningen, leta skor men hitta inga, tömde och rensa förråd på landet, fixa på tomten, åkte för att se på kyrkan och åt lunch på stället som vi ska ha festen på ja osv...

Grillning hann vi med :)


Plantering i alla krukor på landet..



Finaste Isak♥ min stora KÄRLEK!!!


PÅ ett sätt ska det bli skönt att bröllopet är över för då blir våra helger lugnare och vi kan koppla av och njuta mer men på ett annat sätt så är det så otroligt roligt och galet att vi är så nära nu♥

Bästa vänner

Du finns alltid tillhands när jag behöver dig.
Du är givmild, positiv och gör mig alltid glad.
För mig är du en riktig vän!
♥♥♥

Så många fina vänner jag har, tänk vilken TUR jag har!!!


Dagens tänkvärda

 

Dags att sussa♥


Bordplacering

Hej och hå...
Här hemma håller vi på med bordsplacering!!!
Kan säga att det går hett till då vi tycker och tänker olika hahahaha men det fixar sig nog...tror jag ;)


Fullt upp

Då har dagen gått åt till att

♥Slipa och olja alla utemöbler
♥Plantera blommor i krukor
♥Städa ur förråd
♥Klippa gräsmattan
♥Äta grillad fläskfilè med mozzarella sallad och klyftpotatis :)

Nu har jag precis färgat mammas ögonbryn och fransar och haft lite spa!

Är mega trött nu och jag ska gå och sussa och bläddra lite i bröllops tidningar medans resten sitter här i stora huset och tittar på film. Imorgon ska vi upp tidigt för att hinna med färjan som går 10.30 till kyrkan som vi ska gifta oss i sommar. Vi ska dit och titta lite :)

God natt♥

"Vårat" sovrum :)

Japp nu får ni se rummet vi har hemma hos Mac och Maria.
Det är en bäddsoffa men när man fäller ut den så blir det en säng inte som en vanlig skranglig bäddsoffa inte, vi sov som stockar genom natten :)



På andra sidan är det glasdörrar som man kan öppna och vädra lite men jag kunde tyvärr inte fota det då solen låg på.

Mac/Maria`s nya HUS

Då har vi varit och hälsat på hos Mac och Maria i deras nya hus!
Vi åkte i torsdags efter att jag slutat jobba direkt mot nkpg men först lämna vi av Isak till mamma och pappa. Sen handla vi lite käk och åkte dit.
Solen strålade fast det var kväll och fåglarna kvittra!
Det blev grillad fläskfile, champinjoner, majskolvar, mixsallad, melon ja det blev en festmåltid och det blev bara sååå gott!!!
Efter det myste vi upp oss i soffan och tittade på när Johan var med i gladiatorerna, kan säga att vi skrattade gott :) Men han var så duktig och jag är stolt ;)
Självklart gick vi ju runt eller ja vi sprang runt i vartenda rum och vrå för att titta på allt fint. Huset är så SJUKT fint att man kan liksom inte sluta titta...
Jag och Johan har ett "eget" rum som vi nu har sovit i för första gången. Vi sov som stockar och vaknade av att solen sken in och man kan ju vakna sämre♥

På morgonen var det dags att gå ut med deras goggisar så jag och Johan tog en sväng medans Maria ammade och Mac jobbade med huset. Det var ju kanon då han vi titta runt lite i området! Det är nybyggda hus överallt och det utökas hela tiden. Sen blev det frukost i solen!
Sen blev det en promis med Maria och Madicken, det gäller att passa på medans våra män spelar och jobbar :) Passade på att mysa en massa med Madicken vilket alltid är mysigt då jag inte hinner träffa henne så ofta♥
Sen var det dags att åka in till stan för min och Johans del vid lunch tid för att gå ut med Isak då mamma och pappa jobbade. Mötte upp min mamma lite senare för att köpa underkläder till klänningen, vilket gick mycket bra!

Lite pics från deras hus..




Den är gigantiskt 8personer får plats att mysa runt!



Lite kaffe från väggenb kanske ;)





Det bästa på huset enligt mig är att på fasaden vid entrèn är det svart med glitterkorn i sig. Kan säga tt när solen ligger på eller när lamporna lyser på kvällen så bara gnistrar det. Åhhh så HÄRLIGT :)
Tyvärr så syns det inte på bilden men men...


Somna in..

Kelly`s små söta töser Aurora och Kitty brukar leka hos oss och sova över då och då. Nu har dom börjat få för sig att dom ska somna in hos oss hahaha sååå söta! Så dom kommer med pyjamas och välling och hoppar ner i vår säng och sen när dom somnat så bär jag över dom♥ Hur mysigt som helst!

All The Lovers

Kylie Minogue med All The Lovers!!! ÄNTLIGEN en ny singel och I LOVE IT!!!
Man får ju pirr i hela kroppen och man blir ju kär bara man ser videon, TJOHO!!!


Barnbutik

Jag har hittat en supermysig barnbutik och inredningsbutik som heter Koffert!
Finns även en hemsida gå in på koffert.se eller HÄR!



Supersöt gungsoffa för godbitar♥

Min Möhippa i bilder

Här kommer en del av min möhippa i bilder :)

Dagen började med att mina vänner kom hem till mig strax innan 08 på morgonen kan säga att jag var helt slut! Stackars dom som gått upp hur tidigt som helst för min skull!!!♥
Sen var det dags att äta jordgubbar och champagne :) Jag fick 10min på mig att plocka ihop en träningsväska och få med mig partykläder...samtidigt som jag yrade runt och packade så matades jag med jordgubbar och dricka. Sen bar det av mot stan!


Sen kom jag hit...


Det var bara att byta om ;) Med bacardi i handen kl.10 på morgonen så skulle det här väl gå bra!


Kan säga att det var så OTROLIGT roligt!!! En grym instruktör som såg till att alla kände sig bekväma och vi skrattade gått!!! :) :) :)




Sen gick vi och åt lunch på söder, det var otroligt gott!
Vi gick hem till Carin för att få handmassage, ansiktsmask och fotbad, vilken LYX♥



Kan säga att varenda pelare jag såg skulle jag showa med hahahaha ;)



Liw fixade till mig och det var dags för middag!
Det blev tapas mat och det var SUVERÄNT!!! Det var längesedan jag ätit såååååå GOD mat♥




Carin och Liw dansade på!
Sen bar det av till Cafè Opera!!!


Alla var på toppenhumör och ni gav sån otrolig energi under heeela dagen!!!

TACK
Maria, Ullis, Liw, Carin, Annika, Kelly, Anna, Linda!!!

Ni gjorde min dag FANTASTISK, ni är verkligen UNDERBARA och jag är evigt tacksam!
♥♥♥

RSS 2.0