Bra info inför imorgon

Då är vi tillbaka igen från BB och inskrivningen.
Det tog ca 3tim, vi fick träffa olika läkare, narkospersonal och barnmorska. Otroligt trevlig personal och kunniga. Vi fick ju ställa alla frågor som vi funderat över men vi hade inte så mycket att fråga om då vi inte har så mycket att säga till om eller kunna göra. Det kändes jättebra att vara på lite info innan imorgon. Sen fick vi se en film också om hur det går till men den hade vi redan sett engång tidigare hemifrån.
Det kändes märkligt att gå därifrån och veta att imorgon ska vi dit igen och då "får" vi våran bebis!!!
Det är bara vi och ett par till som ska snittas imorgon och vi är först ut. Vi ska skrivas in 07.10 och själva operationen börjar 08 :) Tidigt tidigt...men kanske lika bra det då hinner vi inte tänka så mycket imorgon när vi kliver upp utan det är mest att sätta på sig kläderna och sätta sig i bilen :)

Undrar hur kvällen och natten kommer bli..vore ju kanon att få sova lite med tanke på att det är typ sista natten på väääldigt som vi kan sova utan att bli väckta. Och imorgon kommer vi väl bara vilja titta och mysa varje sekund♥

Jag har precis bakat en en kladdkaka som jag och Johan ska njuta av lite senare. Kanske blir en liten film snart och bara mysa upp det i soffan. Nu gäller det att vi bara tar hand om varandra och försöker varva ner och tar det lugnt. All energi ska sparas inför vår stora dag imorgon! :)

Ta hand om er så hörs vi snart igen :)

Inskrivning på BB

Idag är det inskrivning på BB för våran del.
Känns jättemärkligt.. Det är som om vi pratar om några andra och inte om oss. Magen finns där och alla rörelser men det är svårt att fatta att det faktiskt bor en liten bebis där inne, VÅRAN BEBIS! Helt galet, underbart ja alla möjliga konstiga känslor blandat om vartannat hela tiden. Allt från att det pirrar och glädje sprids i hela kroppen till att oroskänslor dyker upp. Men det är väl precis så det ska vara ;)

Vi ska dit vid 13 och det tar ca 3tim. Vi har packat allt nu så vi är redo inför imorgon!
Johan kom hem mellan 07 och 08 imorse så han får sova ca 4 tim innan jag ska väcka honom. Sen har han ca 30min innan vi ska sitta i bilen och åka iväg till BB. Stackars älskling men han får sova när vi kommer hem istället. Jag smyger runt som en mus här hemma för att inte väcka honom..

Tog sista svängen igår med dammsugaren och dammtorka här hemma. Nu är det fint och rent inför hemkomsten som förhoppningsvis är senast söndag.
Mina söta föräldrar kommer upp imorgon och passar Isak under helgen så vi inte behöver tänka på det. De tar även med Isak hem till nkpg så han får bo hos dom i en vecka. Då hinner vi landa lite och behöver inte oroa oss över att Isak måste ut.

Min söta lilla fyrbenta älskling ligger brevid och gottar sig när solen skiner in♥


Nu ska jag börja göra mig iordning och även strax ta Isak på en lunch sväng innan det är dags att väcka Johan.

Hörs sen!!

PUSS♥


Sensai Rouge

Det blev ett nytt rouge från Sensai!
Jag valde såklart den med lite rosa i och skimmer :) Visst det kostar lite extra men det sitter bättre och är mycket bra för huden. Speciellt om du har känslig hy eftersom alla produkter från Sensai innehåller silke!


Tulpaner från Tina

TACK Tina för de vackra tulpanerna♥

Madicken mys

Jag passade ju på att fönstershoppa medans Maria fick massage sist vi var nere. Jag hann inte gå många meter förns den lilla godingen slumrade in. Barn sover ju så sjukt bra i friska luften!
Jag stannade några extra dagar hemma i nkpg medans Johan åkte upp och jobba. Det var perfekt då hann jag vara med Madicken lite extra mycket innan jag också var tvungen att åka upp. Hon växer så det knakar och det gäller att vara med och vara så delaktig som man kan.
Jag kommer ju förhoppningsvis kunna åka ner mer nu och hälsa på. Men det bästa är att vi kommer vara i nkpg heeela sommaren!!! Oscar kommer bo i vår lght så det blir ju perfekt :)
Denna sommar ska vi bara mysa och njuta av god mat och våra närmsta vänner och familj♥ Sen har vi ju den nya båten att leka med också och Johan har köpt på sig hur mycket paintball leksaker och utrustning som helst till sig och sina vänner. En bra sommar helt enkelt, nu är det bara vädret som ska bli bra!♥


När jag och Johan sover hos Mac och Maria har vi alltid en sovkompis. Deras ena lilla vovve Musse ska alltid ligga i vår säng. Han är en liten bebis. Jag och Johan vågar knappt röra oss i sängen då vi är rädd att klämma honom hahaha. Men han är så söt och kelig att vi inte kan säga nej..


Foton i lghten

Så nu har jag varit iväg till centrum och passat på att luncha med Ullis och Linda :)
Sen hämtade jag även ut foton som jag nu satt upp i mina nya ramar! Blev sååå bra och mysigt! Jag ska även sätta upp bröllopsfoton i mina andra ramar. Men dom fotona har mamma och pappa hemma i nkpg så dom tar med dom upp nu i helgen.
Ska även göra fina pärmar och sätta in bröllopsfotona i. Nu kommer jag att ha massor med tid och jag älskar att pyssla och jag har sååå mycket saker och tillbehör som jag kan använda till just sånt här.

Denna är över hans säng:


Dessa hänger över vår säng:


Dessa är i vår hall:


Foton tagna av Emma Roodla

Fotografier

Solen skiner och helt plötsligt mår man bra igen, till skillnad från en grå dag igår..

Jag gick upp tidigt och tog en härlig tur i solen med Isak, sen hem och snaska lite frukost. Har sedan dess somnat till och från på soffan sååå skönt! Är så trött hela tiden nu så jag passar på att vila in i det sista :)

Nu ska jag ta en lunch promis med min lilla hund för att sedan gå ner till centrum och hämta ut fotografier på mig och Johan som vi fick i present av Mac och Maria. Då menar jag våra gravidbilder :) Ska ha några över sängen och i hallen, kommer bli kanonfint! I köket har jag köpt en ny fin vit list som jag ska ha bröllopsfoton på.
Känns roligt att få upp lite foton när de finns så många fina! Linda Palmelin som fotade vårt bröllop och Emma Roodla som fotade gravidbilderna är ju superduktiga fotografer så det är klart man måste visa upp!

Sen ska jag förbi jobbet och säga hej och passa på att köpa ett nytt puder från Sensai som börjar ta slut. Det finns inget bättre puder :) Har haft puder från Sensai i hur många år som helst. Tycker det täcker bra och håller väldigt länge. En del kan tycka att det är för täckande men för min del är det perfekt!

Johan sussar gott i sängen och kommer nog sova fram till 15 skulle jag tro, han har jobbat natt och var inte hemma förns vid 08 imorse. Men det är ganska skönt att vakna och pyssla lite hemma och gå ner till centrum medans han sussar. För när han vaknar då är jag klar med mina saker och vi kan umgås och göra saker ihop :)

Njut av solen!!!

3dagar kvar

Då är det endast 3dagar kvar tills den lille kommer..

Idag ska jag ner och lämna in min brudklänning på kemtvätt, ska sälja den. Jag skulle gärna vilja ha den kvar men vad gör den för nytta i garderoben? Nej jag får njuta av korten istället från vår dag!

Sen ska Johan även sätta i bilbarnstolen i bilen, märkligt att det ska sitta nån där om bara några dagar♥ Vi åker in på fredag när vet jag ej men på torsdag får vi tiden. Jag hoppas att vi får åka hem senast söndag om allt är bra såklart! Det står att vi ska vara kvar 2-3dagar. Och man vill INTE vara kvar på sjukhuset längre än nödvändigt..

Nej dags att dricka upp mitt thè och sen fixa iordning lite innan vi åker ner till centrum.

KRAAAM♥



Bra att ha böcker

Grannen Anna kom precis in och hade rotat runt bland hennes kartonger i källaren..

Vi fick låna 4st böcker om barn och uppfostran.
Titlarna på böckerna kändes ju sådär måste jag säga hahaha

♣Skrik och Panik
♣Åldrar och Utveckling
♣Trots boken
♣Lek och Äventyr

Skrik och panik boken och Trots boken lär man ju få läsa några ggr :)
Det vi kommer klara av bäst är ju ialf Lek och Äventyr!
Bra att läsa och skaffa mer och ny kunskap.

TACK!

Olika drömmar..

I bilen på väg hem från nkpg satt jag och min älskling och småpratade lite och vi kom in på drömmar.

Jag berättade att jag precis hade drömt om våran bebis och hur han såg ut och allt bara var mys♥
Vad drömde du om älskling frågade jag Johan?
Min dröm var nästan en mardröm började han.. Jaha vad menar du sa jag.
Jo jag fick hem ett jättestort paket med en jättestor och lyxig paintballpistol och en massa tillbehör till. Jag hade endast betalt 500kr för allt och jag blev alldeles lycklig av allt jag hade fått för den summan och kunde inte förstå att det blev så billigt. MEN sen hittar jag fakturan och där står det att jag ska betala 5000kr för allt! Så hela drömmen gick ut på att försöka fixa bort paintball sakerna och det var helt galet!

Ehhh man skulle kunna säga att vi har liiiite olika prioteringar just nu som surrar runt i våra huvuden hahaha :)

Åhlèns fynd!

Japp det blev en liten samling fynd hem! Hade några rabattkuponger kvar och så har jag ju även p-kortet som ger lite rabatt också. Perfekt nu då vi har handlat så mycket till den lille...
Jag var på jakt efter nya fina vita ramar som jag ska sätta in några kort från den sista fotograferingen och även några bröllopsfoton. Då hade dom tag 3 betala för 2 på ramar, tack och bock :)
Sen hittade jag även bokstäver som jag ska sätta upp i köket på en vit list, ordet var SMILE, jag gillart!!!
Ett till fynd blev en grå poncho (om det stavas så) som hade lite fina vågade kanter. Perfekt att ta med till BB och svepa om sig. Sen blir den perfekt till våren och sommarkvällar då man vill ha nått om axlarna.

Det var kanon att träffa Ullis och hennes Miqe var också med och vi tog en lunch på kinarestaurangen som är deras favvoställe. Jag och Ullis gick vidare till vårt lilla favvo cafè för att tugga i oss lite socker :) Tyvärr var min morotskaka stenhård och jag som var sååå sugen på den.. Jaja bättre lycka nästa gång!

Nu är det dags för lite mat i magen, idag blir det pannkakor :) :) lite blåbärssylt och vaniljglass, SMASK.

Min UNDERBARA bukett som jag hade när vi gifte oss♥

Lunch dejt :)

Godmorgon!!

ÄNTLIGEN fungerar vårt internet igen efter 2 dagar..

Idag vart det lite extra sovmorgon då Isak inte vakna förns vid 09 och skulle ut på promis :) Tog en lite längre tur i sooolen, känns skönt nu när jag har mer tid för min älskade hund♥

Nu sitter jag och väntar på att Johan ska bli klar hos frisören för att sedan skjussa in mig till staden där jag ska träffa söta Ullis på en lunch. Känns som evigheter sedan och det är det också sedan jag träffade henne. Det blir på vårt stammis hak inne på medis där vi ALLTID sågs förut och lunchade :)

Sen ska jag till Åhlèns och leta reda på nya puderborstar och lite annat smått och gott. Tror att Oscar och Linda tittar förbi en sväng ikväll också. Så dagen blir full av aktiviteter, fast roliga sådana :)

Igår var det storstädning av sovrummet som stod på checklistan! Rensade bland alla tusen kablar som min älskling har vid tvbänken och jäklar vad damm och hundhår jag fann.. Sovrummet har aldrig varit så rent som det är nu!! Fixade nytt i Isaks säng också så nu finns inte ett ända hundhår i sovrummet, vill ju inte framkalla allergi hos vår lilla bebis♥
Jag skulle ner till centrum för att leta reda på en rullgardin till sovrummet och ringde till grannen Anna för att höra om hon skulle med ner. Men hon var på rusta och shoppade tapeter. MEN jag har en sån tur att hon erbjöd sig att springa över till Jysk för att titta om hon hittade nån åt mig och mycket riktigt hon kommer hem med en 180cm lång underbart vacker rullgardin till mig, gissa om jag blev GLAD :) :) Jag kan bara se mig henne springa runt med sina tapetrullar och min enormt långa rullgardin och sen på bussen med allt det här hahaha
Nu vart det bara ett projekt att sätta upp den för jag kan INTE vänta med saker och speciellt inte nu när jag städat så fint. Så fram med borr och skruv här ska gardinen upp. Som tur är hjälpte Anna mig med att mäta och hålla så att det blev någorlunda rakt hihi!
Vi har en balkong från sovrummet så jag tog en vända på den också och röjde upp!

Rent överallt precis som det ska vara!!! :)

Jag och Ullis från i somras :)

Sista Besöket

Då har jag varit på det sista besöket på Mamamia. Kontrollen gick jättebra :) Nu är han fixerad och klar, han bara väntar på att få komma ut. Och nästa fredag kommer våran goding♥
Hon tror han kommer väga runt 3500-3800 helt normalt vill säga, blir lite spännande att se hur nära han faktiskt väger.
Passade på att åka till Farsta för att möta upp min vän Tina för en fika! Så härligt att träffa henne igen har gått alldeles för lång tid sedan sist.. Vi hann prata om tusen olika saker, precis som vanligt :) Vi är lika energiska, hysteriska och tokiga båda två så timmarna försvinner snabbt! Men trevligt har vi :) :)
Vi satt precis vid ett fönster och helt plötsligt så står min älskling och hans kollega utanför och vinkar, dom var ute och patrulerade mycket trevligt att få en snabb skymt av honom♥
En cola, smoothie, räkmacka och bulle senare var det dags att ta sig hemåt.

Det blev ju självklart kortspel med grannarna under kvällen! En massa thè, melon och jordnötter och såklart prat om allt och inget. Lika trevligt som vanligt.

Min fredag försvann väldigt snabbt och det känns bra då dagarna fram tills nästa fredag känns oändligt lååånga!!!

Nu kom min älskling hem så det blir att se nått avsnitt innan det är dags att sussa eller jag kommer somna ca 15 min in i avsnittet och han kommer få se resten själv men men han är van :)

Tjing!

Ps. TACK Tina för de fina vita tulpanerna, jag ÄLSKAR tulpaner♥


Vad sägs om snygga skor i choklad?!
Ehhh JA TACK :)

Tänkvärt


Resande dag..

Vi passade på att åka ganska tidigt från nkpg idag. Skönt att komma hem skapligt och vi hade även en hel del ärenden som vi ville få gjort.
På väg hem passade vi på att stanna till vid IKEA, Babyland och slutligen storhandling på Willys! I vår hall har det varit KAOS!!! Det har legat mängder med påsar och packning. Vi hade ju med en hel del av med oss sedan jag och mamma var och shoppade.
Så nu har vi tvättat, packat in i kyl och frys, packat upp alla saker..kan säga att jag är HELT SLUT!

Vi har haft en kanonhelg och dagar i nkpg och som vanligt har vi gjort tusen saker, men det gäller väl att passa på  för nu har vi endast en vecka kvar och det blir till att vara hemma och bara ta det lugnt (ska öva på det).
Jag har börjat att packa lite saker som ska med till BB men mycket hänger på tork som jag precis tvättat. Sen får man ju inte glömma att jag och Johan ska ha med oss saker också. Men det fixar vi till i helgen :)

Nu blir det sussning och återhämtning!♥

FOTO: Emma Roodla

Gravid Bilder

Nu har Emma Roodla (fotografen) skickat bilder till mig och dom är sååå fina, vackra ja allt vad man nu kan säga!
Här kommer ett litet bildregn:







Emmas blogg är: babiidarling.blogg.se

Mot Nkpg

Då ska jag försöka sammanfatta lite av vad som gjorts de senaste dagarna..

I fredags åkte vi hem mot nkpg då Johan var ledig. Det är alltid så när vi åker till nkpg att vi har sååå många som vi ska hälsa på och tusen projekt som ska göras..och det var lika denna gång!
Först var det stopp på babyland i nkpg och vi blev lite fattigare.. Vi hämtade med den där baby boxen som man får gratis och en blöjhink, bara det att till den där blöjhinken så måste man ju ha engångspåsar och dom ligger i 3pack och kostar 300 eller 400kr minns ej vad vi betalde för dom. Så helt plötsligt så blev den där gratis hinken inte så jäkla gratis längre.. men ett tips från Maria är att man lika gärna kan ha hundpåsar och lägga i, vilket jag gilla direkt :) Sen in i bilen och vidare till Johans syster och där bjöds det på middag!

Vidare till mamma och pappa för att lämna Isak och sen hem till Mac och Maria. Vi hann prata lite innan det var dags att sussa..
På lördagen kom fotografen Emma dit och fotade oss, vilket var kanonroligt och verkligen nånting som jag och Johan ville göra men det har bara inte hunnits med.. Så ibland är det bra att ha vänner som bara fixar åt en och bokar in! :)
Resten av dagen var alla vi 4 som döda sillar och orkade inte göra någonting hahaha Vi var bara hemma och tittade lite på tv och åt god middag, vilket kan vara väldigt skönt då man bara kan slappna av och bara vara!!

På söndagen var det egen tid med min mamma som gällde. Vi har inte hunnit umgås själva på evigheter så det var behövligt. Medans vi passade på att umgås så åkte Johan och Mac iväg en sväng och sen åkte han hem till sthlm för att jobba.
Jag och mamma shoppade till lilla Theo så nu känner jag att vi har allt vi behöver för att välkomna honom till världen. Allt från blöjor till tvättning till att ha allt till sängen, vagnen och lite startkläder. Nu ska vi bara få hem allt och tvätta iordning och packa vår väska till BB.
Vi hittade föresten en jättebra skötväska från Polarn&Pyret som vi ska använda! Massor med fack och utrymme :)
Sen bjöd mamma mig och pappa på en underbar middag med lax och potatis! Min mamma är sååå duktig på att göra mat!!! Hon bara tar det hon har hemma och vips har man en underbar måltid. Det känns alltid fräscht att äta fisk också, bra för kroppen och knoppen!

På måndag fm hämtade Maria upp mig och vi åkte till bvc med lilla Madicken. Hon skulle på kontroll och sen fick hon en spruta i varje ben. Kan säga att det var INTE populärt!!! Men vem skulle tycka det.. Det blev en liten tur på stan igen och sen blev det favvo lunch nämligen SUSHI :) SMASK!
Jag lyxade till det och fick sova med Maria och Madicken. Madicken vaknade till och hon låg och vinkade till mig och sa hej och jag vet att man INTE ska prata med dom så att dom ska somna om men hur lätt är det när världens goaste unge ligger och ler och vill ha kontakt. Jag var bara tvungen att skratta lite och vinka tillbaka.. Sen kom hon krypandes upp till mig och gosade in sig ett litet tag för att sedan krypa tillbaks till Maria och slutligen somna♥ Klockan 06.30 tyckte madicken att det var dags att gå upp! Så det var bara att sätta på sig myskläder och ta med sig godingen och gå upp. Jag gör det så gärna då jag inte hinner träffa Madicken så mycket som jag skulle vilja! Maria fick en chokladmassage av mig i födelsedagspresent på spat på Grand Hotel. Hon behöver verkligen egentid och jag tyckte detta passade utmärkt! Så jag tog Madicken på en promenad medans hon fick massage, perfekt! Madicken somnade nästan på engång och jag passade på att fönstershoppa längst gatorna. Solen sken och det var jättemysigt!

Sen kom min älskling från sthlm och hämtade upp mig för att vi skulle ta en tur till veterinären med våran finaste Isak. Kolla hans leder och ta blodprov. Han fick så fina komplimanger och dom tyckte han var ett fantastiskt fint exemplar för sin ålder :) jag och Johan åkte stolta därifrån!
Efter det var det raka vägen till finspång för att träffa Johans pappa och fru. Även här fick vi smaskig middag, kyckling och potatisgratäng. Här är vi kvar tills imorgon då det är dags att röra sig hemåt med alla våra nyinköpta saker. Isak har det lyxigt här..blir bortskämd med lååånga promenader och lite lyxbitar att äta.
Skönt att vara borta och samla energi men det ska bli skönt att komma hem och sova i sin säng och ha alla saker på plats.

Gravid Bilder!

För ett år sedan så tog Mac och Maria sina gravidbilder med fotografen Emma Roodla. Jag och Johan hade inte hunnit göra det. Men i present så fick vi en fotografering av Mac och Maria!
Så i lördags kom Emma till deras hus och fotade oss. Maria hade gjort jättefint i gästrummet och det var där vi blev fotade och även ute i hallen. Emma var jättesöt och duktig. Det är klart att det alltid känns konstigt i början att bli fotad, speciellt i underkläder! Men efter ett tag så gick det mycket bättre :)
Jag rekommenderar VARMT att ge bort en fotografering i present, det blir ju aldrig fel.. :)
Emmas blogg hittar ni HÄR!

TACK Mac och Maria för den fina presenten!!
TACK Emma för att du fotade :)






Nu har vi fina och vackra minnen♥

Nya naglar

Nu har jag varit utan naglar eller jag menar utan fixade naglar i flera månader. Jag skulle bevisa för min älskling att jag fixade det :) Och nu tycker jag att jag har varit duktig och nu förtjänar jag ett nytt set! Jag har bokat in mig själv på en behandling nu på torsdag.
Jag är så trött på att ha händer som ser ut som en mans..jag skäms ju!!
Så nu mår jag redan mycket bättre när jag vet att jag kommer bli fin igen. Sen ska jag passa på att träffa Ullis för en lunch också, var längesedan vi kunde ses utanför jobbet! :) Hon hade redan planerat att vara i stan och gymma vid den tiden så det blev ju perfekt.

Jag brukar ju alltid ha olika glitterfärger på naglarna men nu blir det enkelt, fransk manikyr är vad som gäller.


Det är märkligt att man får dagarna att gå fast jag nu inte har ett jobb att gå till. Hur hade jag tid att jobba.. Nu har jag hunnit städa alla luckor i köket och rensat i skåpen. Våra garderober är städade. Badrummets skåp är fixade. Och häromdagen tog jag och fixade fönstrena i vardagsummet! Så nu är alla de stora målen på att göra listan klara. Nu fyls mina dagar med att småfixa hemma, promenader med Isak, shoppa hem det sista inför bebis ankomst. Så ja man kan säga att det rullar på fint ändå :)
I helgen åker vi hem till nkpg för att ta hem liggdelen till vagnen och jag och mamma åker och shoppar det sista! Det ska bli riktigt kul med en shoppingdag med mamma♥

Estelle & Thild Barn

Nu har jag införskaffat mig lite hudvård och kroppsvård till den lille.
Jag har valt märket Estelle & Thild då det är ekologiskt och parfymfritt..

Nu fattas det en massa ialf men en bit på vägen är vi.. men det fixar vi i veckan men då blir det till apoteket vi ska vända oss. Lite salvor och annat smått och gått :)

Mörbultad rygg



Min rygg är mörbultad..

Sen några veckor tillbaka har jag haft såååå sjukt ont i ryggen. Den känns som om den är helt uppluckrad, finns ingen stabilitet alls kvar. Jag har alltid haft problem med min rygg då min svank är lite rakare än vad den ska vara och det gör att den inte riktigt får avlastning.
När jag började träna så försvann smärtan helt men nu när träningen ligger på hyllan så har den ju såklart kommit tillbaka.
Jag LÄNGTA sååå efter att få träna igen. Speciellt längtar jag efter att få jogga, jag älskar att jogga i skogen och bara komma efter en skön runda och svetten rinner och ställa sig i duschen och bara vara..
Det blir en annan dag!

Lancome Vårlook 2011


Nu har Lancome vårlook kommit till butiken :)
Kan säga att den är VÄLDIGT lila!!! Kanske lite väl i min smak, är bra om man kan blanda lite i en vårlook mellan olika ljusa fräscha färger. Men den är grymt snygg ändå! Och självklart finns det massor som man skulle vilja ha.




Min favvo är såklart läppglansena och rouget!! Man ser inte det på bilden men det glittrar tokigt mycket i verkligheten!! Me like♥

Eye roll-on

Trötta ögon och mörka ringar?! Känns det igen?

Jag trodde nästan det! Men nu har jag ett tips för killar.

Jag köpte denna eye roll-on till min man då han har börjat få mörka ringar, vilket han inte vill ha såklart!
Så nu har han provat den i några veckor och vi tycker faktiskt att den har hjälpt. Rolla både morgon och kväll. Enkel och smidig och det går dessutom fort. För ingen kille har tid med att vääänta... Speciellt inte på morgonen. Men vem har det?!

Finns på KICKS såklart!!

Strålande SOL

Vilken härlig morgon idag!!
Vaknade vid 07 då min man kom hem från jobbet och såklart att den röda saken på fyra tassar skulle ut då. Så det var bara att klä på sig och traska iväg. Jag blev alldeles lycklig då jag såg att solen redan stråla. Det blir ju så mycket lättare då. En morgon promis på 40min kändes riktigt bra.
Väl hemma blev det frukost och en lååång dusch och tusen krämer som ska smörjas in, det tar tid!

Nu är det dags igen för en lunch promis med min lilla goding sen ska jag nog börja göra lite mat, blev riktigt sugen på lasange :) Måste ta en sväng förbi ICA då bara..

Ikväll smäller det! Det är ju FINAL i schlager :) Alla säger att dom inte ska se det men det slutar ju med att alla gör det ändå. Tycker faktiskt att det är riktigt trevligt med den underhållningen, lite festligt! Jag önskar jag kunde dricka lite cider och smutta lite på men nej jag får fortsätta och lyxa till det med cola och citron :)

Ska till grannarna och hinna med ett parti kort innan det börjar. Vi var hos Anna igår och spelade en omgång, trodde att jag och Johan skulle ta hem det men icke! Så idag är det koncentration och VINNA som gäller.

Nej dags att bege sig ut med vovven♥

USA

Vi har en liten plan på att åka till USA nästa höst :)
Mamma och pappa vill gärna dit också! Har aldrig varit där men skulle vara riktigt spännande och kul. Johan har bott där och varit där några ggr tidigare och har trivts väldigt bra.
Jag tänker shopping!!! Men jag vill ju gärna åka dit när det är någorlunda varmt så man kan gå och doppa tassarna vid nån strand. Jag längtar redan..

Baby nest

Har fått ett jättefint babynest av min bror :)
Perfekt att ha i sängen, vagnen, soffan osv det finns ju en massa möjligheter!

Bebisen tycker om att ligga i ett litet krypin och ha det gosigt runtomkring sig♥
Det blir även ett bra stöd för deras lilla kropp så att de inte rullar runt ibörjan.



TACK Markus!!!

Tänkvärt!




NÄR TIDEN ÄR RÄTT SKA JAG PLOCKA UPP DIG OCH TA DIG LÅNGT HÄRIFRÅN!♥

Concealer

Make Up Stores absoluta stolthet och storsäljare!
Detta är en högpigmenterad concealer med neutraliserande egenskaper. En vanlig concealer döljer genom att täcka, Cover all Mix är fungerar som neutraliserare viket betyder att den dels döljer genom att täcker, men framför allt döljer genom de neutraliserande pigmenten.
Gul neutraliserar röda partier såsom ytliga blodkärl, blemmor etc.
Orange neutraliserar blåa toner i ansiktet som t ex under ögonen.
Beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på t ex ögonlocken. Kan även användas som high lighter under exempelvis ögonbrynet.

Använd dina fingrar eller en concealer pensel för att applicera.
Jag tycker det är lättast med en pensel då man lätt kan blanda färgerna och det blir snyggare, men det är bara att välja vad du tycker är lättast!!

Vård för läppar

En favvo till torra läppar!

Från märket Clarins finns Instant Light, jag har nr 01 (den rosa) sen finns det 02 och 03 en beige och en liten brunare färg. Den är vårdande och ger lite glans, ett MÅSTE att ha i väskan.

Jag har en vid sängkanten och en i väskan :) Perfekt att ha då läpparna speciellt denna årstid är mega torra och behöver lite näring!

Alla i personalen har en och jag tror nästan att alla som jobbar på KICKS har en!

Kejsarsnitt

Då ska vi se om vi kan reda ut det här med att jag ska ha kejsarsnitt..

Att föda vaginalt är det "vanligaste" sättet att att föda idag, men fler och fler väljer att föda med kejsarsnitt. En del förlossningar slutar ju även med ett urakut kejsarsnitt.

Jag har ALLTID velat ha kejsarsnitt så länge jag kan minnas, det har aldrig funnits en annan tanke. Så när jag fick beskedet om att jag var gravid så visste jag direkt att jag måste meddela min barnmorska om detta med kejsarsnitt.
Första mötet (inskrivningen) tar man uppgifter, blodprover m.m sen frågade hon mig om det var någonting jag ville prata eller fråga om. Jag sa direkt att jag ville ha kejsarsnitt och ville inte föda vaginalt. Hon tyckte jag skulle fundera på det och att vi skulle prata om det när det hade gått några veckor till in i graviditeten.
När jag var i v20 och på kontroll så frågade hon mig om jag hade ändrat mig eller om jag fortfarande kände mer för kejsarsnitt. Mitt svar var fortfarande att jag ville ha kejsarsnitt. Då bokade hon in mig hos en läkare på SÖS och skickade en remiss.

När pappret dumpade ner i brevlådan att jag hade fått en tid hos läkaren ringde jag min vän Ullis som har gjort 2st kejsarsnitt för att höra hur hennes möten gått till. Kan vara skönt att höra hur nån annan upplevde det och känna sig lite uppdatrad.
För att få kejsarsnitt så MÅSTE man få en remiss till en läkare för att bli godkänt att få igenom det. Vilket känns mycket bra!
Väl framme på SÖS så möttes jag av en läkare som berättade hur ett kejsarsnitt går till och alla för och nackdelar med att göra det. Och NEJ det är INTE som alla andra påstår att man får mindre moderskänslor, bättre för barnet osv det är bara gamla skrönor som folk vill skrämmas med. Finns ingen forskning som stöder allt det där tramset..!
Det som är den stora nackdelen med kejsarsnitt är om du vill ha fler barn, då har man nämligen ett litet snitt i sin livmoder och det kan göra att du får missfall lättare men det behöver inte betyda att du får det men risken finns.

Sen är det min tur att berätta för läkaren varför jag känner som jag gör och hur mina tankar om det hela är. Hon berättade även att det finns gruppterapi som man kan få gå i om man vill. Man kan även få boka en tid till en BB avdelning så att man kan få komma dit och titta och prata med pesonalen. Det finns alltså en hel del som som man kan få hjälp med. Men för min del känner jag att jag inte behöver det då jag är ganska fast i mitt beslut. Efter ca 45min pratande med läkaren skriver hon in mig på ett kejsarsnitt. När det blir får du hem i ett brev i brevlådan några veckor efter. I samma brev får du även en massa information om hur det kommer gå till och hur du ska göra dagarna innan med föda och dryck.

Efter samtalet var jag så lättad att jag kunde börja gråta, skönt att någon lyssnar och förstår hur jag känner kring detta och som tror på mig. Sen har jag också möjligheten till att kunna säga nej till kejsarsnitt in i det sista.

Sen möter jag tyvärr personer som ifrågasätter mitt beslut hela tiden.. Självklart inte av mina närmaste!!!
De flesta tycker inte jag ska göra det utan föda vaginalt och har en massa åsikter om hur dåligt det är med kejsarsnitt. Kan säga att jag är riktigt trött på att höra alla dessa kommentarer. Jag ifrågasätter inte någon annans beslut om hur de väljer att föda!
Det är min kropp och detta är mitt val, ni gör vad ni vill den dagen ni ska föda.

Som sagt jag har alltid vetat att jag vill ha kejsarsnitt. Jag kan inte riktigt se mig ligga vid förlossningen och inte känna den där nyfikenheten eller spänningen som många andra känner. Vissa längtar till att föda och att få dela upplevelsen med sin partner.

Så detta är min version av mitt beslut till att välja kejsarsnitt.

Den 31 mars åker vi in till BB för inskrivning och får träffa alla 8 läkare som ska vara med under operationen. Det mötet tar ca 3tim. Sen får vi även en tid som vi ska vara där på den 1april då våran lilla älskling ska komma.♥ Han är egentligen planerad till den 10april men man väljer oftast att ta ut bebisen mellan 7-10dagar innan beräknad förlossning.

Vi LÄNGTAR efter dig vår lilla prins♥


Ny Byrå

Tvingade med min bror till IKEA i förra veckan för att handla lite..
Det blev en byrå och lite annat smått och gott :)

Det blev en stor byrå i samma serie som vi har några andra möbler i här hemma, det blir så mycket lättare att möblera sedan när vi ska flytta om allt matchar varandra. Sen älskar jag stilen på byrån, lite new england över det hela, jag gillart!♥
Så nu har jag tvättat alla kläder som vi har till Theo och lagt in det i lådorna. Men jag märker att vi måste shoppa lite mer kläder..vad trist.. eller INTE :) men gör det när jag åker ner till nkpg om 2v istället.

Annas semlor

Anna kom förbi häromdagen och lämnade semlor till mig och Johan :)
Kan säga att dom försvann snabbt!!
Anna är GRYMT duktig på att baka och vi framförallt Johan blir alldeles överlycklig varje gång Anna kommer in med ett lyxigt bakfat♥

v.36

Tog kort imorse och som sagt nu går jag/vi in i v.36 och endast 26 dagar kvar!
Nu LÄNGTAR vi♥
Jag jobbar en vecka till sen är det ledigt i 2v innan Theo kommer. Dessa veckor kommer jag ägna åt att storstäda våra garderober, alla lådor som vi bara har slängt ner papper i och alla andra luckor och lådor som är fyllda med trams. Här ska det bli fint och rent :) För att inte tala om våra vardagsrumsfönster..vi kan inte ens se ut genom dom snart så skitiga som dom är hahah



Häromdagen var jag på vårdcentralen i Gustavsberg ute på Värmdö och blev fotad för vårdguiden. De behövde lite bilder till sin hemsida och när de ska ha konferenser osv. Det var riktigt roligt :)
Säger till när bilderna är ute! ;)

26 dagar kvar..

Nu går jag in i v36 på måndag och det är endast 26 dagar kvar!!
Det har verkligen gått fort.. Men nu så känns det som det är jättelång tid kvar, men det beror nog på att man bara tittar på datumet som han ska komma på. Den 31 mars åker vi in till BB på inskrivning och ska få träffa alla 8st läkare som ska vara med på kejsarsnittet sen får vi en tid som vi ska vara inne på den 1april då vårt hjärta ska se dagens ljus för första gången!
Vi längtar sååå efter att få se honom!!! Johan tycker det är långtråkigt och vill att han ska komma NU, han orkar inte vänta längre hahaha min sötis♥

Sängen är nybäddad och klar♥


Fick en skylt till vagnen. Jag har ALLTID tyckt att det är jättefult med skyltar men sen fick jag en egen och nu tycker jag den är jättefin hahaha :) :)


Fick låna insatsen till badbaljan av Maria! Det är ju kanonbra att vi kan låna slipper man köpa allt på engång. Badbaljan köpte vi på IKEA och insatsen passade perfekt! Kanonbra!!!


Presenter

Häromdagen fick jag en jättefin glaslykta av Michaela!! Hon och jag har pratat om denna lykta förut då vi båda tycker om den sååå mycket. Hon köpte en till sig i julas och nu har jag fått en egen!
Tusen TACK Mickis♥



När jag kom till jobbet så låg det ett litet fint paket till mig på skrivbordet :)
Ett jättefint armband som det glittrade så fint om!! Har jag nästan på mig varje dag.
TACK Ullis♥

Föräldrarkurs

Sist jag var på kontroll hos min barnmorska så fråga hon mig och Johan om vi hade varit på föräldrakursen som man kan boka in sig på. Nej vart ju vårat svar.. Hon log lite och sa att det är ju absolut inte obligatoriskt så det var ju lugnt.
Kan säga att när Maria berättade hur det var för dom när de var på föräldrakurs eller om det var amningskurs dom var på så var det ingen höjdare. Mac somnade och Maria kände sig felplacerad, vilket jag totalt förstår!
Hade vi gått på en sån kurs hade Johan lessnat om det hade gått för långsamt och jag kan säga att han hade haft med sig sitt psp och börjat att spela på. Då hade jag suttit där själv som ett fån, så nej det är inget för oss!! Nu fick jag en bild i huvudet när jag ser hur jag sitter på mötet och leker intresserad och Johan sitter brevid med sitt psp och spelar hahaha :) :)

Men det är ju fantastiskt att det finns så att de som är i behov faktiskt får en möjlighet att gå :)

Baby Box

Nu har jag blivit tipsad av min vän Emmy att gå in på Barnens Hus och hämta ut en gratis Baby Box. Gick in och kollade vad den innehöll och det var mycket bra saker! Perfekt att prova en massa olika märken innan man har hittat sina favvo saker :)
Vet att Babyland också har en Baby Box men det kanske är samma?!

RSS 2.0