Min Möhippa

Jag kommer lägga upp bilder imorgon från min möhippa som jag hade i lördags. Kan säga att det var galet bra, roligt, galet ja allt man kan tänka sig!!!!

Smakprov..




Att göra helg..

Var hemma i nkpg i helgen för att hinna klart vårat rum på landet, vilket vi hann precis... Det blev sååå mysigt att vi inte ville åka hem till sthlm. Vi städade på tomten och även de andra gästrummet så tiden i helgen flög förbi kan jag säga.
Vi hann även med att träffa prästen som ska viga oss, hon skrattade hela tiden och var inte alls påflugen om gud och allt sånt utan ställde mer frågor om livet och om olika tankar sånt gillar vi!
Medans jag och Maria passade på att shoppa lite på stan (saker till vårt rum) hjälpte Johan till att flytta saker med Mac till deras nya hus. Dom får nämligen nycklarna på torsdag, är så glad fö deras skull som dom har väntat!!!

När vi satt i bilen på väg hem så räknade vi ut att vi åkt 50mil på denna helg och då hade vi inte ens börjat resan hem till sthlm!!!

Utsikten från vårt sovrum på landet♥
Känns helt OK eller hur :)


Mamma tappade sina glasögon från båten IGEN! Johan hoppar såklart i och fixar :)


På fedags kvällen när vi kom ut gjorde jag den godaste svampsåsen som Maria lärt mig och vitlöksbiffar med klyftpotatis och mozzarella sallad till, SMASK!!!


Jag satte upp en hylla i köket där vi nu kan hänga upp kökshandukarna på istället för att dom ligger överallt...


På lördagskvällen var det strålande sol och medans Johan fixade grillen passade jag på att njuta av solen på altan♥


JeanPaul Gaultier

Jag var ju på en kvällskurs på en parfym provning...
Man får ju alltid spännande gåvor efteråt men det brukar ta lite tid innan dom kommer till butiken.
Men nu fick vi hem den!!
Min favvo parfym fick vi, jag har själv köpt den men den börjar ta slut...så detta var ju PERFEKT!
Det skadar ju inte heller att man fick en bodylotion också :)

Grannen Kelly kom på att kartongen kunde lysa hahaha det finns små små inbyggda lampor, så sött♥

Tänkvärt..

 

Har precis kommit hem från nkpg, vi har hunnit göra en massa saker men nu måste jag sussa...jobbet väntar imorgon♥


Stygn bort

Förns nu ligger jag i sängen och kan koppla av...
Blev sen träning igår men ett bra pass och jag somnade inte förns 01 och idag ringde klockan vid 06 så det var bara att traska upp. På med träningskläderna och packa väskan sen bar det av för träning med min PT Nicklas. Jag kan säga att jag är helt slut i kroppen men det är precis så det ska vara! Jobbade från öpning till stängning så ögonen kommer nog att rulla ihop snart..hoppas jag!

Imorgon är det jobb sen besök på Handens sjukhus för att ta bort stygnen på ryggen efter det blir det ett besök på KICKS i Farsta då jag ska gå igenom lite jobb, mycket inplanerat men det kommer bli kanonbra!!!

Hoppas ni har kunnat njuta av det fina vädret som varit idag♥


Nu ska jag läsa lite jobb papper sen sussa

GOD NATT♥

Dagens träning

Har jobbat hela dagen..tror att tyresöborna var ute och åt glass i solen idag.
Sen var det bara att gå hem och byta om till träningskläderna och möta upp Emil då vi skulle träna ihop. Idag blev det bröst och lite kondition blandat med ben. Svettigt och bra pass känns skönt :)
Har skaffat kort nu på ett gym i Tyresö vilket underlättar då det är nära och bra, man kommer iväg lite lättare.

Nu är det sussa som gäller för väckarklockan står på 06 och det är då dags att åka till gymmet för att möt min PT och sen blir det jobb från öppning till stängning, ska bli sååå kul :)

Ha en fin kväll♥

Cafè Opera

Igår kväll bar det av till Cafè Opera i sthlm...men jag kan säga att jag tvekade in i det sista precis som vanligt! Men som tur var följde jag med och vilken kväll det blev :)
Liw har jobbat ihop med Eric Saade förra året och nu när han ska släppa sin skiva så var hon bjuden. Tur att vi stod uppskrivna på listan, blev gratis inträde och vi slapp kön...
Så vi drog dit och det var galet med folk och en massa kändisar som var överallt, ganska jobbigt då det var pressfotografer som skulle tränga sig förbi hela tiden i jakten på sina kändisar.
Eric uppträdde med några av hans nya låtar, han var riktigt duktig!
Sen var det storfrämande och Alexandra Burke kom upp på scenen med några dansare och sjöng även ett par av hennes nya låtar, hon var GRYMT duktig!!! Så kvällen började riktigt bra :)

Sen blev det shots och drinkar och jag som inte varit ute på månader, kan säga att jag dansade som en galning och kände mig sååå lycklig och galet glad. Vi hade jätteroligt och det var precis som förr när vi var ute och festade i nkpg... Vi mötte nämligen upp en annan barndomsvän till mig och Liw nämligen en tjej som heter Anna.
Kan bara säga TACK Liw och Anna för en GRYMT rolig kväll!!!!!!!!!!♥
I`m ALIVE again!







Sen hände ju det som var det bästa på heeela kvällen, nämligen att jag fick träffa Arash!!! Jag tycker han är sååå GRYM! Liw tvinga mig att gå fram ur ett litet hörn som jag klämt in mig i då jag inte våga gå fram, kände som om jag var 13år ungefär men tillslut så kom han fram till mig och han var super trevlig!
Jag har ett bättre kort men Liw den stollan hittar inte sladden till sin kamera...


På vägen hem från utestället var också en liten historia i sig men de bilderna finns också i kameran... Men det ska vi försöka fixa så snart vi kan :)


Inne på Cafè Opera

Lördags sol!

Igår var det ju en FANTASTISK dag!!!
STRÅLANDE SOL så det var bara att gå upp och öppna dörren så att Isak kunde ligga på uteplatsen och gotta sig lite :) Johan skulle jobba vid 14 så det gällde att passa på att hitta på saker innan så vi hann umgås. Vi satte på oss shorts och linne och satte igång och spelade kubb, vilket vi älskar tyvärr vann Johan alla ggr men kanske lika bra det då han inte är världens bästa förlorare precis... ;)
Sen blev det fruktsallad i gräset och mys♥


Sanna vänner

En sann vän struntar i om du är pank, om ditt hus är ostädat, vad du gjort i ditt förflutna eller om din familj gör massa tokigheter. Denälskar dig för vem du är. En sann vän ifrågasätter inte vänskapen fast det kan gå långa perioder utan att ni talar. Om du har minst EN sådan sann vän så sätt upp det här på din sida. Din vän/dina vänner vet vilka det är. :) ♥

Paintball

Sommaren kommer bli gryyymt bra!!!
Ny STOR och SNABB båt, vi gifter oss, landet börjar bli allt mer klart, Maria och Mac har köpt nytt hus, Johan har köpt paintball saker (grannarna på landet brukar åka ut till en ö och spela), och jag har en sammanhängande semester...vad kan bli bättre?!

Vår läppar

Tog läppstift från smashbox och läppglans med lite skimmer i från Dior!
Snacka om våriga läppar♥
Nu kan jag inte sluta att använda dessa... Måste nog köpa hem dom :)

Besök av lilla Felicia

Jill kom förbi häromdagen till Kelly med lilla Felicia 4v. Jag passade så klart på att mysa♥


Jill har börjat ge ersättning till lilla F då hennes karl kan mata henne på natten och vi grannar kan såklart hjälpa till då också! Jag och Kelly turades om och mata vilket gick kanon såklart!

Till nkpg

Vi åkte hem till nkpg förra helgen vilket var jättemysigt!
Det blev målning, rensning och en massa annat plock... Vi fick mycket gjort och nu är sovrummet färdig målat.
Eftersom vi hade säckarna med oss så var vi tvugna att fälla ner sätena i bilen och det gjorde att Isaks säng fick klämmas in mellan våra säten. Han tyckte det var perfekt då kunde han ligga och mysa och vara nära oss♥


Man blir ganska trött av allt jobb..Johan den stollen passa på att ta kort när jag och Isak däckat på soffan på landet...vilket alltid är skönt!

Sittsäck

Nu har vi fått våra underbara sittsäckar :)
2st blev det en gul och en orange!



Tänkvärt..


Barnvakt

Nu ska jag tvätta bort sminket och göra mig redo för sängen. I sängen ligger godingarna Kitty och Aurora♥ Kelly skulle åka och storhandla och sedan hämta dom men då hade jag redan badat dom och lagt dom i vår säng med blöja och välling så nu får dom stanna där över natten :)

Sötisar♥

Tänkvärt..


Operation

I måndags åkte jag till Handens sjukhus för som jag trodde skulle vara en liten operation inne på läkarens rum som förra gången och att det skulle ta ca 20min...men icke!
Jag kom dit och blev inropad av en sköterska och fick ta av mig alla kläderna och byta om till en operationsrock i tyg, mössa och strumpor. Sen fick jag bedövning i ryggen som gjorde JÄKLIGT ont och sen fick jag en sängplats och där fick jag vänta i 1tim innan jag åkte in på operation.
Där möttes jag v 3st underbara läkare som hade musik på och var super trevliga :) Det tog 3tim...

Sen for jag tillbaka till jobbet, vilket jag inte skulle gjort då när jag kom hem hade blött igenom min tröja så att johan fick leka sjuksköterska sedan kom grannen Anna in och tejpade om mig.

Nu är jag stel som en gammal tant för stygnen är nu under huden och sedan stygn över och dom sitter precis i svanken vilket gör att böjer jag mig fel så gör det fruktansvät ont!!!
Men jag hoppas att om en vecka börjar det att släppa.. :) Ska tillbaka om 2veckor igen.



DHL suger..

Satt i telefon igår i en evighet och kom inte fram till DHL i Stockholm... Vi ringde minst 10ggr och INGET svar. Vi provade idag ett x antal ggr men icke då ringde jag kundservice och förklarade att man inte kommer fram och det kostar en hel del pengar när man står i en fin telefonkö... Hon beklagade såklart och kopplade igenom mitt samtal med det tog ändå 18min i kö innan jag kom fram. Jag tycker INTE om DHL i sthlm just nu!!!
Den goda nyheten är att imorgon kommer våra säckar hem till dörren, känns skönt :)

Sittsäck

Då ska jag och Johan åka och hämta 5st sittsäckar på posten. Jag och Johan har köpt 2st till landet, min bror har köpt 2st till landet och Mac och Maria har köpt 1st. Det som är så bra är att man kan ha dom utomhus och de är tvättbara :) Perfekta att mysa och se på film i och att sola på bryggan! Men hur ska de få plats i bilen?!


En TV till..

Efter jobbet kom mitt ♥ och hämtade upp mig och vi åkte och köpte en ny tv till landet. Så nu har jag och Johan en i vårt nya rum, min bror har en i sitt och vi har en i vardagsrummet...det är alltså 3st plattTV på landet hihi men det kan vara mysigt en rengnig sommarkväll eller på hösten och mysa in sig under täcket♥ Och nu kan Johan och Mac spela hur mycket dom vill :)
Konstigt att vi kunde köpa en tv till men när jag hittade en fin lykta till vår uteplats för 179:- på Rusta var det ett jäkla tjat om att det var för dyrt och onödigt...hmmm

Det blev en SHARP 42tum till landet


och en fin liten lykta till framsidan♥

NY BÅT!!!

Japp då har vi precis köpt en ny båt!
Johan har precis satt in kontantinsatsen på båtfirmans konto och dom har i sin tur beställt den från USA fatta vilken service att göra det klockan 22.00 med en kund! Det kallar jag kundservice :)
Så nu försöker dom göra ALLT för att vi ska få den snabbt hemskickad, dom sa max 14veckor men vi hoppas på 8v.

Det blev en Regal1900 helt splitter ny från USA med 190hk. Nu kan jag lyssna på skivor, koppla in min ipod och åka båt samtidigt! Den har även en inbyggd kylväska i ena sidan...såååå SMART! Ja och en del del andra smarta lösningar men det visar jag när vi har båten♥

Här är den min nya KÄRLEK♥
Den kommer ha 190hk, tjoho!!!!!!


Japp här kommer jag ligga och sola!!!


Och 2st sköna fotöljer att sitta i :)


Jag är såååååå lycklig!!!

250 000kr fattigare... ;)

Båten såld!

Har hunnit med hur mycket som helst idag!
Solen har varit framme och vi har hunnit äta mysig frukost i sängen, varit ute på promis, handlat färg och yrat omkring lite i andra butiker (har fått nya löparskor av mitt ♥), målat staket, grillat och småfixat lite...varför var inne och skrynkla ihop när man kan hitta på skoj tillsammans med vänner men samtidigt vara nära hemmet, PERFEKT!

Idag sålde vi båten!!! På tor eller fredag kommer de nya ägarna och ska hämta den, tjoho! Känns lite tråkigt men jag bara LÄNGTAR efter att få en ny större. Det enda Johan gör nu är att leta båt....VILL NU VILL NU VILL NU

Nu ska jag försöka sussa lite, imorgon blir det tidigt!
♥♥♥

Lilla Felicia

Jill (grannen Kellys vän) kom förbi idag och hade lilla Felicia med sig :) Men gud så liten och söööt!!! Jag kunde ju inte sluta att gå runt och mysa med henne i solen mellan staket målningen och grillen.

Här har hon borrat in sig i min jacka den lilla godingen♥
Felicia 3v gammal..hon är sååå fin! Tur att mamma Jill höll på med maten och grillningen så att jag kunde få mysa lite eller rättare sagt Jill fick inte hålla henne på hela kvällen hihi fast det kan nog vara skönt för hon höll på att mysa med sin karl istl♥




Vitt staket

Åkte och handlade med grannarna idag och köpte vit färg till vårat staket! Kommer bli kanonbra :) Nu har vi hunnit måla en omgång men det behövs en till för att det ska täckas helt.
Solen strålade och grillen på gården sattes igång, så alla kom ut och grilla ihop, sen hjälpte vi Anna att sätta ihop hennes hamock vilket jag aldrig gör om hahaha fy faan vilket projekt det blev... Men det blev bra!



Tänk sen när man kan plantera blommor och göra det lite mysigt åhhhh jag längtar!!!

Hembakat

Anna kommer in och lämnar en hel korg full med nybakta bullar!
TACK♥


Kvinnomisshandel


Jävla Cancer!


I kärleksfullt minne av varje cancerpatient, familjemedlem och vän som har förlorat striden med cancer, och de som fortsätter att erövra den!
Sätt på din blogg för 1 timme om du vet någon som har eller haft cancer. Många kommer inte att kopiera och klistra in den här. Det gjorde jag. Kommer du?


Promenix

Har varit ute på en tur med Isak och Johan, de helger vi är lediga på försöker vi alltid ta oss ut en liten längre runda med Isak. Antingen så går vi en långsväng i krokarna eller så åker vi iväg till nått mysigt ställe. Och det brukar alltid sluta med att vi busar omkring och hittar på tokiga saker...
Idag hittade Johan en pinne...och självklart kunde han inte låta bli.
Vi höll även på att hoppa runt och skulle lista ut vem som landa tystast..hmmm jag undrar hur vårt barn kommer bli hahana
Man kan undra vem jag är ute och rastar....?!




Sen var ju jag tvungen att prova och det gick inte lika bra precis...



Gjorde godaste maten precis..lövbiff inlindat med haloumiost, gratäng med en massa rotfrukter och sen en kallsås blandat med italienska örter, SMASK♥

Provat sängen

Nu har grannarna povlegat i vår nya säng och alla tycker om den! Kan säga att jag och Johan vill aldrig gå upp, kan ligga här hela dagen och bara se film och mysa♥ Den är STOR, MJUK och UNDERBAR!!!

Fast nu måste jag gå ut med Isak men jag hoppar snabbt tillbaka till sängen, kom på att vi måste käka också faan...

Lördagsmys

Jag bad Johan att han skulle gå ut med Isak när han kom hem inatt efter hans utekväll så att jag kunde få sovmorgon. Vilket jag fick och klockan 10 vaknade jag till, kan inte minnas när jag vaknade såhär sent.... UNDERBART!
Har varit och handlat mysfrukost med kärleken och nu blir det bara film och mys fram till kvällen♥ för sen blir det kort som vanligt med grannarna :)

När vi var och handlade på ICA imorse kom det fram en ur personalen och sa förvånat, men är ni båda lediga i helgen?! Japp svarar vi :) Tänk att det är så ovanligt att vi är lediga tillsammans att personalen på ICA reagerar hahahah :)

Ha en fin lördag♥

Fredagsmakeup

Jag har blivit förälskad i att blanda lila och svart ögonskugga ihop och självklart lite glitter skugga som highlight men det syns inte så bra på bilderna tyvärr...




Läppglanset är ett av de nya från Dior, ME LIKE♥

RSS 2.0