Valdermarsvik + Söderköping

Eftersom vi ALDRIG kan vara still så åker vi till Valdermarsvik idag!!! Vi stannar kvar över natten så att vi hinner umgås och äta gott :) Ska bli riktigt trevligt. Tycker om att strosa bland de nybyggda husen och båtarna.


Jag och Johan sitter gärna på bryggan och myser :)

Efter en tripp dit så stannar vi till i Söderköping för att hälsa på vänner, kanske stannar vi över natten där också men det vet vi inte riktigt..  Det blir som en liten roadtrip :)! Jag gillart♥

Båtlek

Det blev lite båtlek nu när min bror hade besök av Marie och Martin. Johan ville ju såklart stå upp och briljera och testa gränserna. Det var roligt ända tills han ramlöa och slog sig rätt ordentligt. Fast nu känner jag honom väldigt väl och detta stoppar inte honom någonting.. Nästa gång är det bara på igen ;)



Vi höll på i timmar!!! Man kan liksom inte riktigt sluta. Sen har vi ju som sagt musik i båten och det gör det ju inte tråkigare precis :)♥ Kul att alla är på och vill hitta på saker, det gör det så mycket roligare!

Stegeborg Utflykt!! :)


Fick med oss lite gott från Anja och Calle :)




Vi hade återigen en UNDERBAR dag i Stegeborg :) Vi tog med Isak denna gång och han sprang fritt omkring och hade det mysigt. Vi hade en kanondag med vädret igen!

Igår boka vi bord på en hamn restaurang i Stegeborg! De serverade Vildsvinsbuffè som vi alla tog. En toppenkväll med strålande sol :)!!! Sen tog vi en promis och spana in båtarna i hamnen...
Det är såååå kul att åka iväg och göra saker och inte bara vara hemma vilket är mysigt också förstås, fast kanske i mindre doser♥



När vi kom hem blev det nattdopp :) Markus och Johan simmade iväg till andra sidan. Havet som ni ser på bilden var alldeles stilla och det var en UNDERBAR solnedgång återigen. Isak fick stanna på bryggan och var måttligt road.. Man ser bara 2huvuden sticka upp på bilden :) En bra avslutning på en bra dag!

Strålande morgon!!!

Godmorgon SOOOLEN jag har SAKNAT dig!!!

Jag vakna vid 05 imorse och märkte att min älskling inte låg i sängen, jag öppnade dörren och där satt han på altan och filmade den otroligt vackra soluppgången:) Havet var alldeles stilla och solen bara blänkte i sina starka färger. Hur fint och mysigt som helst, jag ÄLSKAR att han är så spontan och gillar naturen sååå mycket♥

Nu är det frukost strax och dags för Theo att sussa en stund. Då passar jag på att ta fram oljan och bränna lite i solen, TJOHO!!! :) :) :)

Kortet taget precis, solen är redan stark och havet är helt stilla och inte ett moln i sikte!!! Det här blir en BRA dag :)♥

ÄLSKAR LIVET!!!

Solnedgång

Det skulle ha varit regn idag och igår men icke.. Lite molningt imorse men strax efter lunch sprack det upp och det blev sol ändå till kvällen. Under kvällen har havet legat helt blankt och det blev en fantastisk solnedgång som var helt rosa :)
Jag, Theo, Isak och mamma tassade ner till bryggan för att titta och njuta. Mamma fixade till sina pelargoner som hon har i stora svarta krukor på bryggan. Dom växer så otroligt bra! Dom tycker väl om havsutsikten dom med ;)
Har städat och plockat under dagen, morgonen bestod i att mysa med familjen i sängen tills klockan var runt 11!!!♥ Mamma målade utemöblerna och pappa fixade med sina små projekt.
Jag lyckades faktiskt överaska familjen med en lasange, jag gjorde så mycket att det blir perfekt lunch imorgon!

Johan åkte iväg till Arkösunds hotell med några vänner, självklart tog dom båten :) De skulle äta och dricka gott! Får se när min karl kommer hem, men jag gissar på seeent.. Jag kände mig lite halvseg så jag valde att stanna hemma men det gör absolut ingenting!!!

Jag och Theo vid solnedgången vid ena vår brygga!



Imorgon är en ny dag och nya möjligheter :)
Längtar faktiskt redan tills imorgon då ska vi göra en lååång båtutflykt och vi har bokat bord på en sjörestaurang i Stegeborg så vi tar båten dit och äter grillat :)!

Morgonsol

Lille skrutten vaknar ca 2ggr på natten nu och ska äta, längtar man till att få sova en hel natt utan att bli väckt ehhh svar JA!!!
När jag är uppe vid 04 och han har ätit klart så vyssar jag honom lite så han får rapa och då passar jag på att öppna vår sovrumsdörr och titta på soluppgången! Jag bara fylls med energioch glädje. Sen går jag in igen och sussar vidare tillsammans med min älskade familj♥

Smålands skogar :)

Igår blev det en resa igen, denna gång till Smålands skogar och då menar jag verkligen lååångt in i skogen! And I LOVE IT♥
Min gudfar och gudmor har köpt en stuga där för några år sedan men vi har aldrig lyckats ta oss dit men nu var det dags. Så vi packade in oss i bilen jag, Johan, Theo, Isak, mamma, pappa och min bror David. Väl där så var mina kusiner Ulrika och Hanna där med sina respektive och deras barn. Det var fullt hus och fullt ös från start till hemgång. Det blev ett stort buffè bord med pajer, kött, sallad, kex&ost, kräftor(som Annika och Sten fångat själva) m.m Efter att vi ätit lite gott var det dags för att gå tipspromenad och vi blev indelade i lag. Kan säga att det var riktigt klurigt och jag kände mig inte bland de smartaste precis hahaha men några frågor listade jag allt ut ;)
Sen tävlade vi i krocket och i pingis. Johan och alla andra karlar hamnade vid pingisen under den större delen av kvällen och hade turneringar, helt svettiga och glada kom dom ut och hämtade lite påfyllning för att sedan fortsätta igen. Som sagt det är en lekfull släkt vi har och det är det BÄSTA!!!
Lite korvgrillning passade vi på att hinna med också och till det fanns ju såklart god dricka.
På kvällen var det dags för att ta ett dopp i sjön som dom har precis vid huset och ALLA följde med ner och barn och vuxna simmade runt som galningar, det var faktiskt ca24grader!!!
Innan vi skulle åka så berättade Annika att det fanns fladdermöss vid deras brygga. Hon hade även en apparat som gjorde att man kunde höra dom och deras signaler till varandra. Så där stod vi med stora ögon och öron och vips så kom det fladdermöss och det hann faktiskt bli 4st som fladdrade runt vid deras brygga. Det var helt magiskt, sjön var helt stilla och vädret var bra sådär typiskt som en fin sommarkväll ska vara i Sverige :)
Det var fantastiskt roligt att få komma iväg hela familjen förutom min bror Markus som var tvungen att stanna på landet då hans vänner var på ingång. Vi hade det helt UNDERBART!!! Det var skratt, glada miner, god mat, tävlingar, bus och skoj och en MASSA postitiva energier :) :) :)
Jag tror jag hörde Johan skratta under hela dagen och kvällen! Det är sånna FANTASTISKA människor att man liksom INTE vill åka därifrån♥!


Henrik hade små motorbåtar som dom såklart skulle leka med... Johan, David och pappa var inte sena med att haka på :) Isak blev som hysterisk och ville hoppa i och hämta båtarna, min lilla tokstolle ;)

Här igenom den mysiga skogen gick vår tipsrunda.



Tänk att möta andra människor som är liksinnade kan göra så mycket för en själv och sitt eget behov. Nu är vi tankade med glädje och kärlek, precis som det ska vara! ALLA var med på allt då det gällde lekar och andra aktiviteter. Ingen satt och höll på med en massa annat, utan alla var engagerade vilket gör att det blir sååå mycket roligare!!!

TUSEN TACK för en FANTASTISK och UNDERBAR dag/kväll Annika, Sten, Ulrika, Henrik, Hanna, Owe, Thea, Thyra, Agnes, Stina, mamma, pappa, David och Johan, Isak och Theo♥

Stegeborg

Vi hade inga planer så vi beslöt oss att åka till Stegeborg och hälsa på Johans pappa och hans fru Anja :)
När vi kom fram hade de köpt färskt bröd från bageriet som bara smälte i munnen!!! Sen blev det grillning och kortspel och en massa fika :)!!!
Solen strålade och vi kunde vara ute hela dagen. Det var så skönt att göra en liten utflykt då man får en massa energi tillbaka och att träffa människor som är fantastiska såklart♥!
Vi kom inte hem förns mitt i natta, vilket är heeeelt OK om man haft så trevligt :)

Johan och hans pappa spelade boule i solen :) :) :) Medans jag, Anja och Theo myste i hängsoffan!


Soldag!

ÄNTLIGEN SOOOL :) :) :)

Som jag LÄNGTAT efter att smörja in min kropp med olja och bara steka. Inte riiiktigt blev det så då vi hade med oss den lilla godingen. Men vi turades om att sysselsätta den lille och sedan sussade han en stund och då passade vi på att SOLA och spela kort.
Hawaiian tropic olja åkte på och sedan var det bara att njuta :)!
Johan och Oscar provade på att åka kneeboard och även hoppa ifrån klipporna. Isak var som galen idag på klipporna och ville bara bada hela tiden, vilket han fick såklart!
Så nu har vi en väääldigt trött Isak som har lekt och busat hela dagen.

Pappa, min bror Markus, Johan och Oscar har åkt till en sjörestaurang som ligger här i närheten för att smaska i sig lite gott käk. Självklart tog dom vår båt dit!
Jag och mamma valde att stanna hemma och mysa framför tvn♥

En helmysig dag helt enkelt! Och kvällen ser ju ut att bli kanonvacker!!!!


Resebarnvagn

Då har vi köpt en resebarnvagn för framtidens resor.
Vi har Turkiet resan som närmar sig nu i augusti och sedan har vi en resa till goda vänner i England i vår. I England har vi ett hus bokat som är helt idyllisk den lantliga miljön, ska bli sååå mysigt. Kanske blir det en resa till Moskva för att hälsa på min bror i höst, vore riktigt kul!!!
Så det blev en tripp till babyland för inhandling. Jag hade sett i tidningen en resebarnvagn för 399:- och var helt inställd på att det var den vi skulle ha. Väl inne i barnvagnsbutiken så såg vi den och den kändes för billig i kvaliten så det fick bli en annan. Vi provkörde den och fällde ihop. Den är i en del och väl ihop så går det att bära den i ett handtag. Lätt och smidig :)
Sen är det ju extra trevligt att det finns hållare för dricka vid handtaget ;)!


Solen?!

Vart tog sooolen vägen???
Igår kom den fram till kvällen och då värmde den gott, men jag vill ju ha den strålandes på dagen! Jag kan inte vara såhär vit längre... Nej sol och hawaiian tropic olja ska det vara :) :) Kunde ju vara kul att få lite färg på kroppen innan turkiet resan!
Eftersom det var hysterisk vinter så trodde jag att det skulle bli en hysterisk sommar, men icke änsålänge känns det som en typisk svensk sommar. Helt ok men jag vill ha megasol och megabränna. Inte mycket att göra mer än att dra på sig lite brun utan sol tillslut!
Nu är det ut och jobba som gäller. Klippa gräs och dra dän stubbar står på listan.. Tror nog att Johan får stå för stubbarna. Theo får sitta och titta på i den nya vagnen som är inköpt!

Kolmården 2011

Jaha då har man klarat av Kolmården iår igen.
Johan skjussa över oss och passade på att åka till en vän. Det blev en helt perfekt dag med vädret och precis lagom med tid.
Vi skulle ju såklart åka den nya linbanan, bara det att vi stod i kö i ca 1½timme.... Men vi gav inte upp utan där stod vi och tillslut blev det ju vår tur :)
Man såg väldigt många djur och väldigt nära men som alltid skulle man ju velat se mer!



Entren till linbanan..


Theo vid delfinariet! Jag tog med öronskydden då jag vet att det brukar vara ganska hög musik under showen. Dom använder massor med olika ljus och vatten effekter och jag kan säga att Theo satt stilla och bara tittade på showen.


Det går att göra massor med saker med ditt barn, bara om du själv vill. Det gäller bara att planera bra och att packa skötväskan väl. Sen är det ju ett stort plus om man är två, då man kan turas om att bära på den lille. Om man ska gå in på nån show eller åka linbanan så ställer man vagnen under ett tak som dom byggt för just barnvagnar. Visst man är lite orolig att man inte har nån barnvagn kvar men där stod den så fint tillsammans med hundra andra. Jag lämna även några leksaker och filtar i vagnen. Jag tog bara med skötväskan in.
Det viktiga är bara att ta med solhatt och ombyten såklart för varmt och kallt väder.
Sen blir det ju lite extra pauser med amning lite här och där och blöjbyte, men det går fort och löser sig ganska bra skulle jag vilja påstå!

TACK Linda och Theo för en kanondag!!! :)♥

Visdomsord




KÄRLEK ÄR SOM ETT GUMMIBAND, SLÄPPER DEN ENA FÅR DEN ANDRE TA SMÄLLEN♥


Solnedgången för någon dag sedan :)

Visdomsord

I`m forever keeping my angel close ♥

Kvällsturer

Nu har vi åkt ut antingen till en ö eller bara åkt ut me båten och stannat i den några kvällar i rad. Bara för att njuta av solnedgången. Theo har stannat med mormor och morfar i huset, lite egentid skadar ju aldrig ;) Vi åker ut runt 20 tiden och vänder hemåt vid 23, perfekt för att hinna se den vackra solen♥


Det kan ju inte hjälpas att Johan skulle testa hur snabbt båten går precis vid klippan... ;)





Ibland känns livet väldigt lätt :)♥


Nannys

Två av mina Nannys ;)♥

Theo har många nannys och det gillar jag! Hemma har han huset fullt av grannar som vill pussa och mysa med min lilla sork. Men det dröjer ett litet tag till innan dom får kidnappa honom över natten. Just nu får dom bara låna honom några timmar då och då medans jag städar och duschar och gör annat som man ej hinner göra i sin takt ;) Det är då det är så bra att ha dom! Ni underlättar för mig OTROLIGT mycket och det är nyttigt för Theo också, han kan va i vilken famn somhelst utan att bli orolig eller ledsen.

Fina Kelly är allas egna BVC här på gården. Hon kan ALLT om barn och utveckling och om skador ja listan är lååång!!! Så fort jag undrar över något gällande Theo så blir det ett samtal till henne. Behöver man hjälp på engång kommer hon springandes över för att kolla och hjälpa till. Helt fantastiskt att ha hennes kunskap tillhands:)
Det skadar ju inte att Theo och alla andra barn bara ÄLSKAR Kelly, kanske för att hon ALDRIG särskiljer på sina egna och andras. Samma regler för alla!!! Bra Kelly!!!
Kelly och Theo brukar prata i mängder med varandra och speciellt gillar Theo Kellys alla otaliga sånger♥

TACK för att du finns i våra liv Kelly!♥


Linda är underhållaren själv :) Med henne skrattar Theo gärnet!!! Idag spelade vi in en film när dom sitter och skrattar ihop, så himlans roligt att ha på film, oslagbart! Kan säga att Theo somnar nästan jämnt i Lindas famn, helt otroligt♥
Det är bara en massa mys och gos helt enkelt mellan dom!!! :)



Visdomsord




WHAT ARE WORDS IF YOU REALLY DON`T MEAN THEM WHEN YOU SAY THEM!!!

Just nu...

Ibland kan man bara fyllas med energi fast man inte vet vad det beror på. Och det känns faktiskt helt OK :) Just nu har jag en mycket bra känsla i hela kroppen och jagh bara NJUTER!!!
Tänk jag har en fantastisk man, en underbar hund och världens snällaste och finaste lilla kille, vad behöver man mer?!♥
Vi är här på landet och bara ÄR... Vi går upp när vi vill, lägger oss när vi vill och äter gott varenda dag!
Jag och Johan får så mycket tid ihop och vi kommer varandra bara närmare och närmare, tänk att det kan va så fast man varit ihop i så många år, det är rätt fantastiskt :)
Vi gör saker ihop och även utan varandra, det tror jag är viktigt att man inte behöver göra ALLT tillsammans! Vi är ju inte en och samma person, utan två viljor och två helt olika personer. Vi har alltid kunnat göra saker ifrån varandra, som tex hälsa på vänner, åka till fjällen, gå ut och sova borta hos andra som man besökt. Jag skulle ALDRIG klara av att inte kunna få ha egentid eller få göra de saker som känns viktiga för mig.
Men vi är båda på samma nivå och vi är totalt överens gällande de saker.
För att kunna leva och fungera ihop på ett sunt plan måste man tror jag ge varandra utrymme och att få kunna känna saknad. Tänk att aldrig få vara ifrån varandra nån gång?! Ehhh NEJ tack!
Men självklart är vi alla olika och vissa vill ju leva som klistermärken och varsågod!

Nej jag är så OTROLIGT glad och stolt över att det just är Johan som jag har vid min sida. Självklart är Theo nr1 men Johan delar samma plats då han är min livskarat och jag skulle aldrig kunna välja mellan dom. Han är ju mitt allt♥ Vi har bara så roligt ihop och det händer alltid nått knas som bara kan hända oss. Sen älskar jag hans ipulsivitet, det gör att det händer väldigt mycket i våra liv. Självklart kan det bli helt fel och tokigt ibland, men det brukar alltid styra upp sig :)
Hela denna sommar är i princip planerad med besök av vänner (vilket vi ÄLSKAR, vi som tycker det är så roligt att ha folk omkring oss). Det är fullt ös medvetslös! Ikväll kommer Linda på besök och stannar några dagar och imorgon åker vi på den traditionella sommarfesten här på landet. Då blir det tävlingar, trevliga vänner och god mat! Vi brukar vara mellan 60-80st, helt galet bra! Hoppas nu bara att vädret håller i sig :)

TACK älskling för att du förgyller vårt liv♥♥♥

Just nu sitter jag på altan och NJUTER!!! :)
Sololjan är på såklart så att man kanske inte behöver se ut som ett spöke i slutet av sommaren..

Mina Gudföräldrar

Igår efm kom mina gudföräldrar Annika och Sten på besök. Sten är min pappas bror och Annika hans fru. Det blev kyckling med mozzarella och världens godaste sallad och sås till. Efter det s¨å blev det glass och jordgubbar och som kvälls/natt snack blev det kex och goda ostar!!! Kan säga att jag somna inte hungrig ;)
Dom stannade såklart över natten och imorse bjöds det på smarrig frukost. Tänk att vakna upp varje morgon till det här!!! Det gör så mycket att lägga fram det lite snyggt för alla sinnena.



Min gudmor Annika♥ och min BÄSTA mamma♥

Annika och Sten har jag känt hela mitt liv och deras barn såklart. Vi umgicks otroligt mycket när vi var små och hittade alltid på saker ihop. Vi reste också väldigt mycket tillsammans :) Så mycket filmer och kort finns bevarade. Det var så kul att få visa up den lille godbiten vi har för dom. Vi ska till deras landställe om 2v och det ska bli riktigt kul då vi inte har hunnit vara där sedan dom köpte det. Annika och Sten är två riktigt bra människor! Trevliga, sociala och såååå hjälpsamma och en massa mer egenskaper såklart!
Vi hade tur med vädret, strålande sol och en ljummen kväll. Det blev båttur och vi kunde sitta ute och äta ända in på natten.
Det blev även morgondopp för Annika!
Johan och David tog som vanligt deras löprunda på morgonen och efetr det blev det dopp i havet även för deras del tillsammans med Sten.
Pappa och Johan fixade badstegen och satte upp precis så nu blir det kanske ett kvällsdopp för mig och mamma :) :)

Min bror David och älsklingen tyckte det var dags att leka av sig lite :) Så på med skyddskläder och mask för nu blir det paintball!!!! Tänk om nån skulle möta dom i skogen, vad skulle dom tro...


Två helt fantastiska dagar tillsammans återigen :)

Pass till Theo

Igår var vi och skulle göra ett pass till Theo!
Kan säga att vi var INTE ensamma.. Det var fullt med barnvagnar och små bebisar som skulle få pass och såklart andra också. Jag tog en lapp och mitt nummer var 263 och på tavlan stod det 206!!!
Johan som INTE kan vänta kom på att vi passar på att storhandla lite mellan. Så snabbt räkna han ut hur lång tid vi kunde vara borta. Så vi åkte till Nacka och in bland köpcentrumena och strosa lite.
Sen tillbax för att kolla läget. Kan säga att det hade inte gått så fort som vi trodde. Så vi hoppa in i bilen igen och åkte till sjösidan istället. Där kolla vi på båtar och njöt av solen!!! Så otroligt mysigt att bara få vara med varandra och knata runt. Är så OTROLIGT tacksam och glad över att jag har en man som tar mig till platser jag inte har varit på och som faktiskt är super rastlös, det gör ju att vi ser så mycket mer och gör så mycket mer hela tiden! :)

Väl tillbax efter det så var det bara 6st kvar före oss och det blev äntligen vår tur 2½ timme senare! Theo var så duktig och bara satt där och tittade rakt in i kameran. Han fick såklart beröm av polisen som jobbade ;) Så nästa gång vi åker upp så ska vi hämta ut passet, perfekt!





Vi glömde ju solhatten till den lille, så Johan lånade ut sin keps vilket blev perfekt medans vi strosade runt :)♥


1 ÅR sedan vi blev man och fru :)

Tänk nu idag är det exakt ett år sedan vi blev MAN och FRU!!!

Nu sitter vi här på vårt landställe och har den finaste sonen man kan tänka sig.
Vad livet kan överaska, det gillar vi!!! ♥♥♥



IKEA

Imorgon blir det IKEA!!!
Nya sängar till päronen här ute på landet och nya byråer till oss uppe i vårt rum. Nu när en liten har kommit så behövs det MYCKET mer förvaring kan man ju lätt säga!!! Sen blir det säkert mer precis som vanligt... ;)

En liten tur till babyland blir det också då det ska inköpas en resesulky till vår resa till Turkiet! Jag hoppas verkligen att dom har några snygga :) Sen ska det inhandlas lite annat till resan men det tar vi strax innan då han växer så det knakar så jag vill inte handla någonting som han hinner växa ut...

Idag har varit en lugn och skön dag. Vi har planterat lite blommor, pappa och Johan har kollat lister som ska sättas upp imorgon. Sen tog min bror beslut om att en blåbärspaj skulle göras och sagt och gjort. Jag, pappa och bror min började plocka och vips hade vi till en paj och mamma fixade iordning den godaste! MUMS!!!♥

Nej nu blir det film och mys med familjen :)

Pappas Födelsedag!

Vi firade min FANTASTISKA pappa!
Jag, mamma, Johan och kusin Annika med hennes kille Olof och Britt och Gert kom för att fira. Supertrevligt med god mat. Johan och Olof satt såklart och spela lite Wii medans vi andra tjattrade lite ute på altan.
Strålande väder och glatt humör kan det bli bättre?! :)



RSS 2.0