Nu egentid


SMASK med kesella hallon och vanilj! Jag och Johan försöker vara nyttiga under vardagarna går sådär hahaha ;)

Nu nattning med bad, gröt och mys sen sova för Theo :)♥

Mysbesök

Förra helgen åkte vi ner till landet. Vi plockade ihop alla utemöbler och allt som ska in under tak för vintern. Sista gräsklippningen fixade Johan. Ja det är en hel del pyssel med att ha hus. Men alla årstider har sin charm :)
Johans pappa och hans fru Anja och hennes två döttrar Anna och Nina kom för att besöka oss, även Ninas son Henning följde med. Det blev en båttur såklart medans vi andra fixade mat :)
De hade med sig färskt bröd och fikabröd såååå GOTT!!! Sen blev det lite mat tillsammans också. En jättemysig dag med massor prat och skratt :) :) :)
TACK Anja och Calle för hoppgungan och matstolen till Theo! Vi är jättetacksamma♥
Theo myste i Farmor Anjas knä♥ Anja är inte blodsfarmor men det har för mig INGEN betydelse! Det handlar om engagemang och vilja. Hon bryr sig jämnt om Theo och hälsar på massor och umgås med vår lille sötis.



TACK♥

Grekisk restaurang

Har fått en ny fin skaloverall till Theo från PolarnoPyret!!! :) Men vi behövde en strl större så det blev till att åka till Globen Shopping för att byta. Jag fick med mig Kelly då det är mycket trevligare med sällskap!
De hade rätt strl och en passande mössa blev det också.
Sen var det dags för lunch, vi gick till stället där vi brukar äta när vi är på kurs med jobbet. En grekisk restaurang som har supergod mat!


Theo smaskade i sig majskrokar och rån. Har ni provat att smaka på en majskrok?! Gör INTE det hahaha :) Det smakar absolut ingenting men jag förstår att det är skönt för de små att gnugga mot tandköttet. De ä så torra att det känns som att allt saliv i munnen bara försvinner...


På väg hem på bussen var det nån som var väldigt trött. Lille skrutten..♥ Igår somnade han likadant. Men då hade jag precis satt på honom kläderna och satt honom i vagnen för att ta en promis me Isak. När jag sätter på mig skorna vänder jag mig om ser att godingen har somnat. Då är man trött!!! :)


Idag har jag NOLL energi... Sånna dagar får man ha! Det är nog bra att ha för sen kommer dom där BRA dagarna ojojoj vad jag längtar efter en sån :) Men som sagt imorgon är en ny dag och då väljer jag att det ska va en BRA dag för det är ju faktiskt upp till mig eller hur?!
Eftersom jag hade noll energi så tog jag med mig lilleman och Isak ut i sooolen! Så en promenix på 1timme och sen väl hemma ut i lekparken och gunga. Så då har jag gjort av me några timmar ute och det känns jäkligt bra! SOL är bra grejer!!! En nöjd Linn, Theo och Isak.


Min fina man kom hem tidigt idag med och tyckte jag behövde lite egentid ehhhhh JA TACK! Så han tog Isak och Theo på en långpromenad ut i skogen.
Vad skönt att bara vara hemma själv och inte behöva bära, plocka ja allt vad man nu gör varje dag. Så det blev upp i soffan och datorn i knät och tvn på. Tänk att det är det jag väljer att göra medans dom traskar runt hahaha.
Men jag ska strax in i duschen och ta en varm skön dusch :) Göra lite peeling och raka benen NICE!

Ikväll blir det filmmys med älsklingen och tända ljus. Nu har vi ätit fruktsallad och myst i soffan alla dagar denna vecka. Det BEHÖVS! Att bara få vara ensamna tillsammans me lite gott att äta och Theo sussar gott.

PUSS♥

Presentpaket


Det kom ett paket hem till oss :)
Det var från mormor och morfar till Theo!

SUPERBRA!!!!!

Sånna paket är MYCKET uppskattade♥ TACK♥

Kusinvitamin

Då har man varit på middag hos fina kusinen Annika och hennes kille Olof!
Vi var tvugna att spana in deras nya lägenhet, som var toppenmysig :) Det bjöds på godmat precis som vanligt! Annika och Olof är grymma på att laga mat och det är alltid något nytt och spännande man bjuds på.
Vi skulle dit och äta lite gott sedan röra oss hemåt MEEEEN det slutade med att vi var hemma runt 02... Vi kunde inte sluta prata och skratta! Theo sussade gott i deras säng♥
Tänk va lyxigt att åka iväg och byta miljö lite och bli bjudna på mat!



Tyvärr kan jag inte smaka på de goda drinkarna men titta går ju och suktas!!! Men det är inte långt kvar nu tills jag kan få smaska på en liten goding ;)


TACK Annika och Olof för en toppentrevlig kväll!!!!!!

PUSS♥

Shopping dag

Jag och min älskling hade lite tråkigt och vi bestämde oss för att åka och shoppa lite :) Theo behöde lite saker inför hösten och sen att gå runt och titta på alla fina inredningsbutiker är svinkul. Visst hade man haft pengar till att köpa hade ju det såklart varit ännu revligare :)!!!
Vi har en inredningsbutik som vi brukar vara inne och titta i som ligger i Nacka. Det är GALET så snygga saker den har MEEEN det är endast svindyra saker.
Vi stannade till och åt på en supergod italiensk restaurang! Dit blir det fler besök till kan jag lova :)



På efm/kvällen gick vi till pastahörnet och mötte upp Linda för att äta vår traditionella pizzakebab SMASK!

Hysteridag!!!

Ibland känner man sig heeelt tömd på energi, igår var en sån dag!

Theo hadde bestämt sig för att inte sova sina pauser på dagen. Det blev endast 5min här och 20 min där vilket gjorde att jag INTE kunde sova heller. Vilket jag måste för att orka då vi nu har tagit bort nattamningen. Det gör att han vaknar i princip VARJE timme så man får lyfta upp och sussa om. Visst jag är bara uppe i några minuter varje gång men ÄNDÅ det tar på krafterna efter att ha hållt på så i en vecka nu!!!
Han var dunderpigg ändå och höll liv i luckan hela dagen lååång. Tillslut satte jag mig bara i soffan och han brevid mig me en massa leksaker, men gissa om det var kul just igår ehhhh NEJ! Det var bara att bära och kånka och busa och leka me han så att han var nöjd. Som TUR var slutade Johan tidigt och kom hem vid 15 tiden. Jag kände LYCKA!!! :)
Han tog Theo eller rättare sagt jag sa kom och ta Theo NUUUUUUU ;) De myste och hade det super sen tog vi en promis för att komma ut lite i friska luften.

Sen hände det där som var så otroligt bra! Ja la honom vid 19 tiden och han sov ända tills 01.12!!!! Första gången han sover så länge HURRA!!! Sen var han vaken och jag satte på mig bärselen och gick fram och tillbaka tills klockan blev 01.50 då somna han igen och sov till 06 :)
Så från en hysterisk dag till en UNDERBAR natt!
Idag älskar jag min son igen hahahaha :)♥

När Theo väl somnat tände vi ljus överallt, satte på en film (en komedi, det behövdes) sen fixade jag en supergod fruktsallad och till det vaniljglass. Sen kröp vi ihop i soffan och kunde bara känna LUGN♥



Barnmatens värld...

Japp då har man kommit tillbarnmatens värld...
En knepig och ihärdig period innan det rullar!

Vår lilla goding har bestämt sig att det ska vara lite extra krångligt för oss, vi är inte förvånade ;)
Att hela tiden koka, mosa och ge en tesked i taget av samma sak i flera dagar i rad låter enkelt men jäklar va småjobbigt det är, speciellt då han inte vill prova! Sen ska man ju blanda den lilla klicken på teskeden me bröstmjölk såklart. Allt för att förbereda den lilla magen på allt nytt.
Välling är det värsta han vet just nu, tar inte ens och provar en klunk!!!
Har nu kommit igång med gröten varje morgon och kväll vilket han är helt galen i! Men prova för guds skull INTE risgröt kan säga att det tar STOPP i den lilla magen. Provade risgröt flera ggr för att se hur det gick och varje gång blev det magknip. Så nu har vi all kunskap om stopp i magen känns det som. Sena nätter, INGEN sömn, skrik och panik, otröstlig ja bara några av alla saker som händer den lille... :(

Jag och Johan har ju alltid tyckt och tänkt kring barnfamiljer. Nu är man där själv rakt in i träsket! Vi trodde aldrig vi skulle kunna smaka på barnmat, låta vår bebis kladda i vårt ansikte med geggiga händer, gå till affären me kräks på tröjan och varför inte krydda till det me lite kiss på också! Vi trodde aldrig att vi skulle bli så glada när den andre ringer och säger att Theo har bajsat efter dagar med magknip!!! Att ta tusen kort på sitt barn (fast vår vän Kelly är nog värst! Hon har nog miljoner foton på sina barn).
När han nu har kommit in i lite rutiner så längtar man tills att man kan börja räkna ner timmarna till kvällsbadning och nattning (speciellt en hysterisk dag).
Ja man kan tycka och tänka mycket innan man fått barn men NU har man en helt annan bild av det hela. Fast det är ju heeelt FANTASTISKT hur mycket kärlek och glädje man kan känna♥

Igår var godingen så hungrig att han i princip låg i tallriken när Johan mata honom hahaha :)♥


Nej idag blir det till att koka morötter och prova! Hejhopp nångång funkar det väl får vi hoppas ;)

Aldrig nöjd?!



Bortglömd?!

Då har man varit dålig mamma igen...

Jag och Linda sitter med Theo i vardagsrummet och pratar medans Johan har hoppat in i sovrummet för att se en film. Jag hör Isak pipa och undrar varför inte Johan släpper ut Isak från sovrummet? Men pipet slutar så jag tänker inte mer på det.
Sen knackar det på dörren och in stiger grannen Ullis och Isak!!!
Då har hon hört Isak från sin balkong från våningen över oss och gått ner för att kolla och mycket riktigt där satt han utanför våran dörr i vår mini trådgård vår lilla skatt.
Jag kan säga att där hade han suttit i ca20-30min och säkert väldigt länge till om fantastiska Ullis inte kommit och tittat till honom!
ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST kallas det jag känner nu!!!!!!!!!!

En förvirrad lite lätt senil mamma för tillfället är vad jag är ;)

TACK Ullis för att du hjälper mig att komma ihåg min egen hund...


Tillsammans




VI HÅLLER IHOP NÄR VI FALLER ISÄR SÅ SOM KÄRLEKEN ÄR♥


Finn problem

Efter att ha varit på middag hos min fina kusin Annika och hennes sambo Olof så kom vi hem väääldigt sent, och i min nya familjevärld är 01.30 det.

Bär in Theo försiktigt från bilen till vår säng och hoppas att han fint ska sova vidare.
Men icke han vaknar och börjar prata lite fint me mig.. Jag tar snabbt fram tutten (det lär man sig snabbt att det funkar ALLTID) och försöker söva om. Han vrider och vänder sig och vägrar ta, jag blir irriterad inombords och fattar inte varför han inte bara kan äta lite och somna om. Det tar ca 3min sen hör jag världens brak i blöjan! Jaha det var det som var problemet! Så då får den dåliga mamman ångest och fattar inte att jag inte fatta att det var nått som inte var bra. Istället ska jag trycka in en tutte i käften och bli sur.
Så det var bara att gå och byta. Med en ren blöja och lite mys på skötbordet så traskar vi in i sovrummet. Myser ner oss i sängen och nu smaskar han i sig mjölk och somnar fint om.
Ja vad ska man säga...man lär sig alltid nått ;)

Klockan hinner fint bli 02.30 när min lilla familj lägger sig för att sova. Jag slumrar till men vaknar av att Theo vänder på sig men puh tur han sover vidare! Knackar lite lätt på Johans axel och säger: Älskling jag har fått den största finnen ever på halsen! Johan:Jag vet hur det känns älskling jag har en i näsan!
Det är de sista orden vi säger till varann innan vi somnar och jag andas lugnt och tänker för mig själv: Faan vad jag har hamnat rätt! Han är precis som mig♥




Bra start på dagen :)

Man lär sig snabbt att bli väldigt effektiv när man får en liten. Som exempel på det så dukade jag upp frukost tillbehör på matbordet så imorse när vi klev upp var det bara att koka gröt och ställa fram de vi ville ha att smaska på. Snacka om att de få minuter man kan spara gör att man blir överlycklig :)!
Så nu har vi ätit mysfrukost tillsammans så min älskling är ledig. Vi har hunnit mysa med Theo i sängen i 45min och skrattat åt alla hans små egenheter.
Nu är det duschen som gäller och spacklet i ansiktet så man ser lite levande ut.
Sen är planen att klä upp oss åka till Nacka köpcentrum, Theo behöver lite nytt och vi sysselsätter oss gärna med att hitta på nått.
Sen är det lite eller mycket roligt att få klä upp sig och känna sig lite snygg när man strosar runt. Och även att man gör sig fin inför varandra, kanke inte alltid lika roligt att se varandra i myskläder varje dag.

Sooolen strålar och nu är det dags att pumpa lite musik så att energin flödar!!!
Tjingeplingdingedong:)

Längtan och Lycka


Jag, Theo, Johan och Linda gick några kvällar för att titta på den vackra solnedgången och man kan inget annat än känna lycka när man ser detta! Kroppen fylls med värme och kärlek. Jag är så otroligt tacksam att jag får chansen att uppleva så otroliga saker med mina kärlekar och vänner.
Vi tog verkligen vara på alla dagarna där nere. Sen är det samma sak varje gång man kommer hem när man tittar på korten...hur bra hade vi det inte?!





Jag som är en soldyrkare kan ligga i timmar med olja om jag så skulle kunna. Denna gång hade vi ju lilla Theo med och det gör ju att det blir lite annorlund. Men jag har ju den bästa karl man kan tänka sig och han satt och lekte med Theo så att mamma Linn kunde olja in sig och steka i solen!!!
När han ville ha paus så byttes vi av och det gick hur smidigt som helst. Sen fanns ju Linda och Kelly där som lekte och myste med Theo också :)

UNDERBARA Theo

Vår sötaste goding var bara helt FANTASTISK när vi reste. Inga problem på flyget och han klarade värmen riktigt bra :) Är så STOLT över min älskling♥
Han badade både i havet och i poolen och han bara älskar att spratla sina fötter i vattnet. Ska bli kul när han är lite äldre då man kan ha lite vattenleksaker till honom.




Längtar redan tillbaka..

Tänk att tiden går så fort, det är snart en vecka sedan vi var i det fantastiska landet Turkiet! Jag och Johan tänker absolut resa tillbaka dit inget snack om saken.
Vi har ju alltid haft en liten plan på att när vi har två barn så ska vi vara föräldralediga tillsammans under en längre tid och då bo utomlands. Förut ville vi till Thailand men efter denna resa så lutar det starkt åt Side i Turkiet. Men det kan ju såklart ändra sig.. Jag tyckte om shoppingen, strandpromenaderna och maten! Sen finns det mycket att titta på så att man inte blir uttråkad.. Men Thailand har ju också otroligt mycket att titta på. Men det tar vi när den dagen kommer :)



Kelly och Micke♥






En brun en vit och en mittemellan hahahaha ;)


Vi åkte ofta till en mysig uterestauang som låg precis vid havet. De hade stora loungemöbler som vi gosade ner oss i. Lyxigt för mig att få fina alkoholfria drinkar också för man blir rätt trött på att sitta med sitt cola glas :(


Kelly och Micke njuter :)


One piece

Det var en sak som fanns ÖVERALLT i Turkiet, nämligen One piece!!! För små barn ända upp till vuxna. Är man lätt frusen eller bara gillar att glida runt i myskläder så är detta det perfekta :)

Provade en som Linda köpte till sin lillasyster
 i strlS. Kan säga att den var superskön! Men min fråga är varför man kan dra dragkedjan ända upp?!
Gick omkring såhär ett tag men sen fick jag faktiskt lite panik därinne.. Men ojojoj vad vi skrattade eller var det kanske mest jag?!


Har köpt en till Theo :)


Mysfrukost

Dags för en välbehövd frukost :)


Ringde min älskling och sa att vi behöver en stol till Theo så han kan vara med vid bordet. Nu börjar han att tycka det är tråkigt att ligga ner i babygymmet och babysittern... Och vad gör inte min älskling då! Jo han åker till IKEA efter jobbet och köper en stol. Helt FANTASTISKT och nu kan lille plutten sitta med och vara nöjd igen, tjoho!

Har tänd lite ljus här hemma för mysfaktorns skull. Kelly tittade förbi imorse på en snabb the innan hennes möte. Theo sitter så duktigt i sin nya stol i köket :)


Nya tvålen i badrummet :) Den fick följa med hem för att jag tyckte om förpackningen och sen doftar den rosor!!! På baksidan är det en stor fjäril som lyser igenom tvålen men tyvärr så syns inte det på bilden..


Ska passa på att sussa med Theo nu en stund så man har lite extra energi ikväll :)

Inredning hem :)

Strosade runt i nkpg och hittade lite smått och gott till hemmet :)

Denna fina smyckeshängare fick följa med hem!


Nu har jag också en... Den hänger på Theos byrå.


Mina numera favvo thekoppar! Det smakar så galet mycket godare nu♥ Stora och bra!

Shopping i Turkiet

Det blev liiite shopping ialf :) Det fanns riktigt bra med shopping utbud tycker jag. Man skulle ju kunna köpa hur MYCKET som helst!!! Mängder med fina tröjor i alla dess märken till små barn, men det blev inget till Theo denna gång mer än skor.
Ett par Armani glasögon :) Fejk så det bara skriker om det men vem bryr sig hihi


Söta skor till Theo.


Två bra väskor! Den bruna Mulberry väskan kan man även veckla ut så man kan hänga den på axeln.


Perfekta skor att strosa runt i till hösten! De mörbruna uggsen köpte vi i en läderbutik där Linda kände en som jobbade. Vi kom in och fick en varsin bricka att ha på oss för att kunna få komma n. Sen blev vi bjudna på dricka som serverades på silverfat. Killen som Linda kände tog genast Theo och busade med. Theo skrattade så mycket att jag var tvungen att filma dom:) De mörka Uggsen kostade från början 3400:- men jag fick dom för 1500:)!!! Det var Johan som faktiskt tyckte att jag skulle ha dom, sånt gillar jag♥


Till min guddotter Madicken så fick det bli ett par leopardconverse! Så SÖT hon kommer att vara i dom!!!♥


Jag passade även på att pierca naveln i Turkiet. Jag har haft hål där förut men tog ut den under graviditeten. Jag fråga Johan vad han tyckte och han sa att jag skulle göra ett nytt hål och vad gör man inte för sin karl hahaha. Blev faktiskt jättenöjd! Köpte en riktigt snygg blingbling stav, ska ta kort på den och lägga upp sedan.

För Johans del blev det två kanonsnyga tröjor, en sjorta och ett par jeans. Tror aldrig att vi shoppat så lite som vi gjorde denna gång. Men vi får väl helt enkelt åka dit en gång till ch shoppa på oss lite mer...ehhhh JA TACK!!! :) ;)

Sem i Turkiet :)

Jaha då var man hemma igen då..

Efter nästan 3mån sem i skärgården och 1vecka i Turkiet så är man nu helt plötsligt hemma i sthlm. Känns märkligt att en sommar kan gå så snabbt!!! Men jäklar va kul vi haft det jag och min älskling.
Visst har vi tröttnat på varandra lite då och då men det hör väl till ;) Nu börjar vardagen och det innebär jobb för min karl och en massa städning och handling för mig hahaha.

Det var perfekt att komma bort till solen den sista veckan. En riktig laddning för våran del. MASSA SOOOL och bad!!! Det var 40grader varmt och vi svettades gott. Det enkla livet levde vi genom att gå upp när vi vakna och på med flippflopp och landa vid poolen eller ner till stranden. Åt ALLT ute på restaurang och strosade längst med strandpromenaden på kvällarna. Känns helt OK :) :) :)

Vi bodde hos Linda i hennes lght. Kanonfint boende och vi alla hade ett varsitt rum med balkong och hon bodde på nedersta botten så det blev perfekt nu när vi hade barnvagn med oss :) Stort kök, tvättmaskin, tv och mysig soffa i vardagsrummet och ett riktigt bra badrum. Pool fanns både inne och ute. Med taxi till havet tog det ca 5min och in till stan ca 8min. Så det var skönt att komma hem till lghten på kvällen då det var tyst och inga störiga  grannar eller dunkande musik från pubar eller restauranger!

Några dagar blev det stranden och några dagar stannade vi vid poolen och myste! Theo älskade att plaska med fötterna i vattnet :)


Här kan jag stanna lääänge!!!


Vi var nästan alltid själva vid poolen ända fram till efm, vilket var kanon då vi kunde plaska runt hur vi ville och spela kort och äta gott från bageriet som låg i närheten. :)



Johan läste bok och nattade Theo samtidigt. Bara det att boken var så rolig att han skrattade gång på gång så Theo vakna. Det såg så roligt ut när han traskade runt och samtidigt nästan kröp på knä efter vagnen för att han skratta hahahaha... :) :) :)♥
Lghten som man ser längst ner på botten är Lindas och på buskarna växer det lime!!! Gissa om Johan och Micke blev glada då dom använde det i sina öl!


Kelly och Theo plaskar runt ;)



Smälter man eller vad när man hittar sina kärlekar såhär♥


Spelkvällar hade vi också såklart!!! ;)


Världens BÄSTA man såg till att sussa med Theo så jag kunde ligga med olja på stranden och trycka!



Hittade ett bra ställe att käka på vid stranden ochdär charmade Theo alla hihi ;)


Efter 3tim sömn...


Vi åt på en suuupermysig restaurang sista kvällen tillsammans. Man fick gå ut på en pir och sedan hade man staden och dess vackra belysning omkring sig. Maten var sååå GOD och stället var perfekt! Det var en kanon avslutning på semestern. Jag och Linda tog med oss Theo och åkte hem medans de andra tog en sista shopping tur.



Överallt i Side på restaurangerna fanns det lekplats för barnen. Men tyvärr är Theo lite för liten för sånt ännu med det är ju fantastiskt att dom har! Vart vi än gick och åt så kom det fram personal som ville gosa och leka med Theo. Jag kan inte ens räkna alla famnar han var i under vår resa. Även i butikerna var dom kärvänliga och ville bära runt på honom. Det var ju perfekt när man skulle äta så kunde man göra det i lugn och ro :) Människorna var helt FANTASTISKA med barn. ♥ Theo fick även en fin fotlänk av en man som jobbade i en mattaffär som sa att det skulle föra tur med sig.

Då vi var på spa så kom det en kvinna och skulle bära på Theo, jag vet inte hur många ggr hon gick upp och ner för den gatan med Theo bärandes på armen. Jag, Micke och Kelly tog första rundan på spat, det tog ca 3tim. Dagen efter gick Johan och Linda. Att gå på turkiskt spa som kallas Hamam är UNDERART!!!!

Jag har mer foton som jag ska lägga upp men jag måste låna Kellys kamera för att föra över foton.

RSS 2.0