Söndags mys

Idag har vi inte gjort många knop.. Vi har tittat på film och sovit titt som tätt. Helt galet det känns som om vi aldrig någonsin har sovit, vi är helt slut!!! Så det är tur att vi inte jobbade idag :)

En av filmerna som vi sett är Oceans, den ska man verkligen se!!! Vilken film :) Dom har filmat hur havet ser ut och alla dess invånare, helt otroligt vilka bilder och djur! Vi satt som fastklistrade under hela filmen♥



Min älskling hade ordnat och köpt allt till en mysig tacokväll, men icke jag blev toksugen på hemgjort potatismos och kycklingfalukorv med ärtor! Måste man så måste man och jäklar vad gott det var :)

Nu har Johans typiska höst söndag börjat.. Under hela hösten är det nämligen stor säsong av amerikansk foboll och varje söndag är det hur många matcher som helst på tv. Så tvn i vardagsrummet står på och samtidigt ser han flera olika matcher på datorn, helt galet!!! Men han är nöjd och jag passar på att se film i sovrummet för han kan nämligen vara uppe till 04 för alla dessa matcher... :)

Madickens rum

Nu är Madickens rum klart eller inte riktigt såklart då alla möbler och sånt ska in. Men det kan man ju ta lite då och då, just nu sussar hon ju gott inne hos mamma och pappa♥

Det är ju faktiskt så att rummet är ännu finare i verkligheten!!!

Kan lova att Madicken kommer vilja ha över ALLA sina vänner där när hon blir så stor hahahaha det blir inte lätt för Maria och Mac :)







Höstlykta



Jag har tom ett doftljus i min utelykta hahahaha Det är ju UNDERBART!!!
Nej nu ska jag hoppa ner i sängen och sussa, har varit en hysterisk fredag. Allt som kan hända har hänt, helt galet. Men nu är dagen över och imorgon väntar en ny :) Bättre lycka då♥

Höstmys



På promenad med de finaste jag har♥♥

SM i Makeup!!!



Vår egna superduktiga makeup artist Michaela har gått vidare i SM i makeup!
Hon är en av de 10 som ska var med i tävlingen nu i november. Tävlingen kommer att närvara vid Älvsjömässan!! Ska bli sååå spännande. Linda kommer vara modell under tävlingen.

Heja Heja Heja!!!!!!!!

Är bara sååå otroligt STOLT över dig Michaela :)



Nya blommor

Mamma var förbi och lämnade fina blommor!!


NK Inredning



Jag, mamma och pappa var på NK och yrade runt. Vilka FANTASTISKA rum dom gjort iordning!
Jag och mamma ville ha ALLT!!! Man blir helt galen och helt plötsligt så vill man göra om allt hemma. Men eftersom vi bor i en hyreslght så vill vi INTE bekosta mer på lght än vad vi redan gjort för att vi ska trivas. Men den dagen vi skaffar eget då blir det andra bullar. Det blir till att inspireras och SHOPPA loss :) :)




Höstglöd



Varje morgon på min promis med Isak så ser jag detta underbara vackra träd!!!
Blir man glad.. JA :) Vilka färger!!!

Dröm stort

Nu är det dags att sussa en ny dag imorgon väntar!

Det blir en god frukost så att energin fylls på och sen bär det av till jobbet.

DRÖM STORT♥

Lite lugn

Nu är det lite lugnare och allt börjar falla på plats.. Eller lugnare är det ju inte men under mer kontroll kanske man kan säga!
Skönt med lite ny energi!!! :)

Längtar att åka till lite värme, havet, watermelonshakes, solstolar ja man kan fortsätta i en evighet!!

Men först en härlig höst med en massa härliga tjocka tröjor, halsdukar, stövlar och underbara skogspromenader :)


Drömmar


Ojojoj vad jag drömmer mycket nu för tiden..
Och jag kommer nästan ihåg allt också :) Både på gott och ont, inatt hade jag världens mardröm. Drömde att jag och Johan blev jagade av en konstig man mitt i djungeln!! När jag vaknade hade jag både hög puls och svettningar tur att min älskling kom hem ca 30 min senare från nattens arbetspass så att jag kunde somna om igen..

Sen låg jag omslingrad vid Johan tills jag sedan skulle gå upp och gå till jobbet :)

Vi såg en jätterolig komedi film idag som heter Grown ups!!! Kan säga att vi skrattade otroligt mycket men filmen har faktiskt en fin liten baktanke med det hela och det gillar jag. Rekomenderar den verkligen!!!


Hmmmm..

Jag SAKNAR kramar, närhet, film, fruktsallad, ljus, värme, lugn, och en massa annat.
Men man måste sakna för att känna tacksamhet när man vä får det :)

Liiiiite Stressad..


Nu är det liiiite för låååånga arbetsdagar!!!
Men det som är skönt att tänka är att om 2v kommer det vara över och då är det bara att satsa på julen och allt vad det innebär :) Men ojojoj vad jag längtar tills julen sätts igång. Allt arbete inför julen och under är bara sååå ROLIGT och utmanande!♥

Men nu till sängen och SÖMN!♥


Jag och Liw i somras♥

Sushi+Ljus

Åhhhh efter att ha jobbat öppning till stängning 2dagar i rad så kom jag hem till en mörk lght, men när jag väl öppna dörren så var det levande ljus överallt!!!
Har jag den bästa mannen :) :) :)

Så det blev till att mysa upp sig i soffan och se en film och äta sushi innan han stack iväg på jobb.

Tänk va småsaker gör mycket!! Där fick jag verkligen påfyllning av energi kan jag säga synd bara att han skulle jobba inatt..men men man kan inte få allt!



ÄLSKAR DIG finaste Johan!!!
TACK för att du hade gjort så fint ikväll när jag kom hem, det behövde jag ♥

Sussa dags..


DIOR



Imorgon är det kvällskurs med märket DIOR!!!

Det ser jag verkligen fram emot, nackdelen är att jag är hemma runt 23 på kvällen så det blir en låååång dag :)



Karma!!!


Jag tror på Karma!

Visst ibland kan det kännas som en evighet med bara tråkiga saker som händer i livet men tillslut så kommer det tillbaka de fina och glägjande stunderna. Men det gäller även att se det lilla som positivt också!
Även vara glad och tacksam inför det positiva som händer ens vänner och inte vara avundssjuk.

Jag har FANTASTISKA vänner, en UNDERBAR man och en ÄLSKAD hund! Tänk vad bra man har det egentligen. Att träffa nya människor och skapa kontakter är ju helt fantastiskt. Att vi kan lära av varandra!


Thailand again..

Då var det dags igen..
En Thailandsresa är bokad över jul/nyår :)
Ska bli såååå skönt att åka till värmen och bara få vara i några dagar♥

Det blir lite speciellt då vi inte har varit på vår bröllopsresa ännu och även mina föräldrar och Johans ska med.

LÄNGTAR♥

Men det kommer vara OTROLIFT jobbigt att lämna min älskade Isak i några dagar men ojojoj vad pussar och kärlek han ska få när jag kommer hem :) :) :)






RSS 2.0