Ny Hudvård!!!

Då har jag införskaffat mig lite ny hudvård! Efter att jag gått på ansiktsbehandling och fått en hudanalys så tyckte jag att det var på tiden att äntligen skaffa lite nytt. Huden ändras hela tiden och det gäller ju även rengöring och krämer också :)
Har alltid varit lite sugen på att prova på SENSAI rengöring. Min mamma har alltid varit ett stort fan av det märket. Min hy är för tillfället sååååå torr och jag behöver all fukt och näring som bara går.

Så det blev rengöring från SENSAI och enbart fuktcreme från Dior!

SENSAI har 2steg i sin rengöring. Det finns olika varianter att välja mellan både i steg1 och steg2. Man väljer det som passar en bäst. Jag valde olja i steg1 då jag är så torr och tycker den känns skön. Men oljan är även bra för den som har fet hy! Steg 2 tog jag creamy soap, gillar när det löddrar, känns som att jag verkligen blir ren. Steg1 rengör man på torr hy, låter jättekonstigt men blir kanonbra effekt!

Dior fuktcreme är kanon och doftar riktigt fräscht!!!


Köpte på spa ett eget 30dagars syre behandling. Självklart inte lika starkt som man får på salong. Den funkar riktigt bra och jag märker att jag har fått mer "liv" i huden, ingen grå och trist hy här inte :) Lite pyssel och hålla på med då jag har så mycket steg i rengöring osv men helt klart värt det!!


Sen har jag fixat lite brun utan sol... Engångsförpackningar! Smidigt och snabbt att använda :) Får använda ca1 gång i veckan. Får en fin lyster och jämnhet.


Så nu tar det liiite extra tid på kvällarna fast ganska skönt att ha sin lilla ritual och stå och småfixa lite för sig själv. Kommer ner i varv och bara får ro om sig själv, inte helt fel ändå ;)

SKRATT

Jag hör härliga skratt som smittar av sig.
Tittar in i badrummet och där sitter mina 2♥ och badar och skrattar för fullt!!
Blir alldeles VARM i hjärtat!!
Vilken fin familj jag har♥♥♥

SPA-dag!!!

Fick i present av bästa Ullis att gå på SPA!
Så jag bokade in mig och fick med mig Kelly :)

Vi åkte dit lite tidigare för att ligga och bubbla lite i jauzzin, fanns även en pool som var uppvärmd till 30grader. NICE!!! Där plaskade vi runt ett bra tag :) :) :)


Sen blev det dags för att få behandling. Vi gick in i varsitt rum, rummena var sååå fräscha!!! Inpackad under filtar började hon att titta igenom huden under ett förstoringsglas och den starkaste lampan.

Kan säga att hon hittade att jag börjat få de första ålderstecknena... Sen ska jag börja ha ordentligt med solskyddsfaktor i ansiktet from nu. Hon frågade om jag hade det innan, då sa jag gills sololja?! Åhhh snde mig så dålig men nu ska jag bli duktig!!


Vi fick syra behandling, har aldrig fått det förut. Kan säga att det känns.. Efter det så använde hon en massa härliga produkter för rengöring och insmörjning, MUMS!!!♥
Lite plockning av bryn och färgning blev det också. Sen gjorde hon en snabb portömning också, attans så bra. Ska lätt boka in en portömmning för hela ansiktet, sån otrolig skillnad!
Det var sååå skönt att få komma iväg och bara få vara borta och bli lite bortskämd, kändes lyxigt! Sånt här ska man unna sig MER av.
Är så fantastiskt avslappnad♥



Väl hemma så möttes jag av de sötaste prinsar som jag har♥ Vi busade och myste upp oss´i soffan. Theo somnade fint och nu sitter vi med lite mys och ser på Once Upon a Time..kanonbra serie.

Mina föräldrar kommer snart för lite kvällsthe och macka. Dom har varit här uppe i sthlm och tittat på svansjön!

Puss och Godnatt



Prinsess besök!

Idag kom lilla Kitty in till oss på morgonen. Kelly och Aurora skulle ha lite egentid och åkte iväg till IKEA! Vi har hunnit busa med Theo, spelat memory, sminkat sminkdockor, handlat, promis med Isak ja en hel del hinner man med. Timmarna försvann och Kelly och Aurora kom hem med en massa fina saker till hemmet :) Och ljus till mig, tjoho!!!
Eftersom Johan jobbade kväll så passade vi på att käka ihop, pizza slank ner fint!

Tyckte att prinsessorna kunde komma in och sova hos oss så att mamma Kelly kunde få lite egentid. Så in till oss på lite fredagsmys och bus med Theo. Jag hann läsa 2godnattsagor sen somnade dom in och klockan passera precis 20 :) Myste ner mig i soffan med Theo och hade tända ljus överallt. Efter några minuter somnade hann in gott.
Nu ligger prinsessorna i vår säng och prinsen i sin och alla tre i vårt sovrum :)

Innan Kelly drog iväg kom hon in en sväng. Vi satt och pratade i köket som vanligt.. Det blev lite tårar och skratt, precis som det ska vara när man pratar om allt. Alltid trevligt med lite fredagssällis..

Johan har precis kommit hem och vi ska mysa upp oss i soffan och fortsätta se på Once upon a Time.. en jättebra serie som vi börjat följa.

En härlig fredag och en myyysig kväll!!!

Tjingplingdingdong♥


Tänkvärt

YOU DON`T COME IN TO MY LIFE UNLESS YOU HAVE SOMETHING TO GIVE♥

RevitaLash

ÄNTLIGEN har jag okså en :)

Nu ska fransarna bli lååånga och fina!!!♥

Sömnrutin

Har börjat med en ny nattrutin eller sömnrutin kanske man skulle kunna säga. Vid 6mån ålder behöver inte barnet längre äta på natten. Det räcker att ge sista vällingen vid sänggående. Att ta bort målet på natten var otroligt jobbigt för oss. Han höll igång hela nätterna i ca 1 vecka sen avtog det mer och mer och efter ca 2-3 veckor så vaknade han inte och ville ha vällingen. MEN det gäller att vara bestämd och att båda är med på det! Vi vek oss inte en enda gång. Däremot så hade jag vatten i en pipmugg för att vänja av de första dagarna att det inte fanns välling. Men det behöver man inte göra såklart.
Sen dess har han inte ätit nångång under natten.

Sen var steget att natta honom utan att bära i bärsele eller att vyssja honom i famnen tills han somnade. Johan var ledig i några dagar och tog varje sömnpass md Theo och låg brevid honom i sängen. Theo kröp fram och tillbaka och rulla runt och var helt hysterisk de första dagarna. Här måste man också vara stenhård. Har man väl börjat så måste man fortsätta.
Nu fungerar det jättebra och det tar ca 5-10min att söva honom liggandes brevid i sängen.
Skönt för våra ryggar :)

Nu har vi kommit till att börja med att vänja av att vi alltid ligger brevid honom när han ska somna in för natten. Tanken är att han ska kunna somna själv, trygg och lugn♥
Att han vaknar är en vanesak och att han vill känna att vi är där. Men det går att jobba bort. Detta blir nått nytt och jag hoppas att det inte tar alltför lång tid..
Nu ger vi välling vid sänggående och sen stoppar ner honom i sin säng. Han vaknar till 2ggr innan kl.24 då går vi in och vyssjar lite och sen lägger ner. Sen sover han i sin säng tills klockan 03 då han vaknar
Den metoden som vi tycker passar oss bäst är "tassmetoden".

Det finns 4steg i processen.

Så här fungerar det:
Alltid då barnet gråter vid nattning eller vaknar på natten följer man följande rutin:
1) Lyssna först av gråten; är där pauser? tystnar den av sig själv? Ifall gråten blir mera intensiv fortsätt till steg 2
2) Sätt handen stadigt på magen/bröstkorgen/ryggen/sidan beroende på hur barnet sover; visa alltså att pappa/mamma är här men du skall sova nu. Ifall gråten tystnar håll kvar handen en stund men ta bort innan barnet somnar. Ifall gråten inte tystnar steg 3.
3) Smek barnet med stadiga, rytmiska, lugnande rörelser. Ifall gråten tystnar håll kvar handen en stund men ta bort innan barnet somnar. Ifall gråten inte tystnar steg 4.
4) Ta upp barnet i famnen och höll tight upprätt intill kroppen samt ifall barnet är hemskt ledset smek ryggen med stadiga, rytmiska och lugnande tag. Sätt ner i sängen genast då barnet är lugnt men innan det har hunnit somna. Behöll handen på en stund så att barnet känner att du är där.

Ha med en snuttefilt alltid då barnet är i famnen som ni sedan sätter t.ex. mot barnets kind då ni lägger ner barnet i sängen. Snuttefilten funderade alltså som trygghetsöverförare.

För att sömnskolan skall lyckas gäller det att:
- du själv är lugn och tålmodig, eftersom barnet reagerar på förälderns sinnesstämning. Den föräldern som är mest utvilad passar bättre att sköta barnets uppvak.
- Att uppfylla ömhetsbehovet dagtid ger en bra grund för god nattlig sömn. Håll barnet nära och lek lekar som innefattar mycket kroppskontakt.
-Ifall barnet somnar t.ex. under amningen, väck barnet ömt till insikten att hon lyfts till den egna sängen. Det är viktigt att barnet på natten vid uppvak inser att hon är på den trygga plats där barnet somnade.
-Barnet kan till en början reagera på sömnskolan med intensiv gråt, men klarar av de nya rutinerna när föräldrarna finns i närheten, där för att hjälpa.
-En regelbunden dagsrutin är viktig för att sömnskolan skall lyckas.

Metoden rekommenderas från 6 månader och kan användas oavsett om barnet sover på rygg, sida, mage, i egen säng eller samsover.

Så nu gäller det.. ♥

Kiss i sängen..

Kiss i sängen och ha det bra, ligga lite och fundera.
Varm om stjärten som en sommardag, jag tror jag kissar lite mera!

En sång som Kelly lärt mig, kan säga att den går hem hos alla barn hahaha ;)

Vaknade härom natten av att Theo låg mellan oss i sängen.
Skakade på Johan och undrade varför. Han berättade att Theo kissat på sig. Ja mitt yra lilla trött huvud frågar om han bytt pyjamas och blöja?! Då får jag en sur blick tillbaka och en kommentar: Du skämtar med mig nu va!

Stackars Johan.. Snacka om att han inte kände sig betrodd över att kunna fixa saker.
Jag hade inte ens vaknat av det eller att Johan fixat vår lilla prins.
Tur att jag har en bra karl ;)

Trollungar

Ska träffa mina trollungar snart.. Förhoppningsvis till helgen! Känns som evigheter♥

Bilder från när jag och Johan hade dom i några dagar på landet.


Turkiet 2011 Längtar tillbax..




Utanför lghten så finns det färska limeträd!!!


Klart Johan ska leka lite också... ;)






Söta Kelly och Linda som hjälpte till och bada och leka med Theo :) !!!



Myyys♥



Denna semester var den första för oss då vi bestämde oss för att INTE ha planer på VAD vi ska göra utan bara ha det lunt och könt. INGEN stress..
Kan säga att det var verkligen dag för dag och ojojoj vad vi njöt!!! Bara för att man ska ha det mys och lugnt behöver inte det betyda att man inte kan göra saker för det. Vi gick på stan om kvällarna och gick på restauranger varje kväll. Helt fantastiskt!
Dagarna spenderade vi vid poolen, stranden eller på rundturer vid havet.
Vill tillbax NU tack:)

Hjälpreda



Lite hjälpreda här hemma skadar inte ;)

Mina Kärlekar

Tänk att man kan älska människor så mycket att hjärtat bara svämmar över!!!
Blir så varm i hela kroppen när jag tittar på mina ♥ :)

Gick in och hitta om såhär ikväll, smälter man ehhhh svar JAAAAA♥


Tänk att snart har 10år gått och vi håller fortfarande ihop! HELT GALET bra :) Jag är fortfarande lika galet förälskad i min man och hoppas på mååånga år till tillsammans.
Det som många frågar om är hur vi fortfarande kan vara så kära och hur vi håller ihop. Det jag kan se är att vi jobbar olika tider, det gör att i får aldrig en trist vardag. Ingen dag är den andre lik. Vi hinner inte trötta ut varandra. Vi skiljer på jobb och privat. Självklart pratar vi om jobb och hur dagen sett ut. MEEEN när vi slutat jobba för dagen då är det slut och familjetid har börjat. MYCKET VIKTIGT!
Sen försöker vi göra saker tillsammans. Att sitta hemma och sura gör ingen nytta. Allt från att ta promenixer, åka till landet, åka till shoppingcentrum, bjuda hem vänner, spela spel, åka utomlands, bowla ja det finns allt möjligt att göra. Det handlar bara om ATT göra det. Se filmer kan vara mys nångång men att hamna i soffan jämnt framför dumburken är ingen höjdare i min smak..
Att vara aktiv tillsammans tror jag är en viktig detalj. Så att man skapar minnen med varandra. När man väl gör saker så lär man känna varandra också på ett helt nytt sätt. Gemensamma väner är ett stort plus! Jag och Johan är båda två väldigt vännerglada alltså vi gillar att ha folk omkrng oss. Vi båda har turen att ha många fina människor i vårt umgänge. Det finns inget bättre än att ha fina vänner i sitt liv.
När mina väninnor poppar in och ut från vårt hem blir Johan jätteglad för då passar han på att ta egentid och stänga in sig på rummet med en massa spel :) :)
Egentid är alltid NICE!!! :)

Sen självklart tjaffsar vi och ryter till ibland. Men det hör till. De par som aldrig bråkar brukar alltid ha något dolt bakom sig. Det är jätteviktigt att kunna prata om allt och inget med varandra! Vi tjaffsar till och sen är det över, ofta missförstånd..

Nu längtar jag tills att få börja jobba och att Johan ska vara hemma med lille prinsen. Tycker det ä så viktigt att dom får binda kontakt med varandra♥

Jag och Johan var och hämtade en väns lille nyfödda bebis på BB i förra veckan. Åhhhhhh vad dom är små, minns inte ens att Theo var så liten... Ska Theo ha syskon, det kan du skriva upp att han ska. Men nu ägnar vi tid till honom och njuter för fullt :)


Besök?!

Mamma och pappa kommer kanske upp i helgen :)
Blir nog lite shopping om jag känner min mamma rätt, inte för att det gör mig nått hihihi Men vi får se om dom kommer. Gör dom inte så har jag andra planer som blir kanon :) Johan jobbar så det gäller att passa på att boka upp. Men bara på roliga saker förstås.

Jag och Johan älskar att resa och upptäcka nya saker. Så vi har redan nu bokat in 3st resor innan sommaren. Längtar redan!!!♥

Ska nog passa på att mysa ordentligt i helgen också, lyxa med lite cider och god mat vore inte heller fel :)



Jag och mitt ♥ pratade igår kväll om att det var väääldigt längesedan som vi tittade på tv. Nu har jag följt gladiatorerna 2lördagar då jag känner både gladiatorer och deltagare som är med. Men annars så har vi inte tittat. Nån film då och då men annars nej. Vad gör vi istället?! Är det inte olika spel med grannar och vänner så är det lååånga samtal om allt och inget. Mysiga middagar med härliga skratt♥ Vänner på besök nästan jämnt, gillart! Nej trista vardagar har vi inte och inte helger för den delen heller ;)
Livet blir vad man gör det till, DU väljer!!!
Vi väljer att omges av människor som sprider glädje och ger energi. Sen är det ju otroligt viktigt att ha mysiga kvällar enbart tillsammans och bara ligga och gosa. Men de dagar han inte jobbar nätter så ligger vi jämnt som två slingrandes ormar, mycket viktigt med närkontakt. När han jobbar natt har jag MIN egentid som också är viktig.

Nej nu måste jag hoppa i bingen.. Så jag får lite sömn innan min lilla prins ska upp vid 07 och äta frukost. Lilleman vaknar nte längre om nätterna och har inte gjort det den senaste månaden såååå skönt!!! Men det ändras väl snart bara för att jag skriver det här hahahaha ;)

Puss och godnatt alla fina

GLÖM INTE ATT SÄTTA VÄRDE PÅ DIG SJÄLV!!!♥

SPA

ÄNTLIGEN har jag bokat in min julklapp som jag fått att finaste Ullis!!!♥

Nämligen att få gå på SPA :) Jag kommer få ansiktsbehandling, ögonbrynsfärgning + bryn, ligga och bubbla i poolen, gymmet och en massa mer trevliga saker! Sen känns det ju bara så lyxikt att få en morgonrock och tofflor och bara glida runt i.
Jag har lockat dit Kelly också!! Blir ju roligare om man är fler :) :) :)
Det ska bara bli såååååå UNDERBART, TJOHO♥


Vinter?!

Då har vi haft lååånghelg på landet!
Vi bestämde oss i sista sekund att åka ner och tur var väl det :)
När vi kom var det rena stormen, vi kunde inte ens ta båten över så det fick bli en promenix i skogen till huset. Väl framme hade mamma gjort tacos, brasan var tänd och ljusen brann runt om i huset♥ Kan man hamna mer i stämning än så?! Sen var det bara en upplevelse i sig att sitta inne i värmen och se och höra att där ute blåser storm och havet lever sitt liv!!

Sen har dagarna gått och vi har fått mycket fixat. Men självklart har vi bara tagit det lugnt genom att gå mysiga skogspromenader, film, kortspel och bara njuta av att vara tillsammans :)
Johan passade på att åka hem till sin vän Nicklas för att titta på lite amfotboll och då passade jag på att umgås med mamma och pappa, myyysigt!!!♥

På ett sätt är jag glad över att det inte har varit nån riktig mega vinter ännu, det har varit så lätt att ta sig dit man ska. Men sen ÄLSKAR jag MYCKET snö också..hmmm Men lite pulka åkning har vi ändå hunnit med :)

Att åka till fjällen med Theo är ett MÅSTE! Vi var såååå nära att dra iväg för nån vecka sedan men Johan var tvungen att jobba... Men det kommer fler chanser! När jag var 2år så åkte jag skidor själv och år efter år åkte vi till Åra med mina kusiner och spenderade semestrar ihop. Det är ett MÅSTE för mig att kunna erbjuda Theo i sitt liv. Vackra vintriga vyer, äggmacka och varm choklad i backen, var ute hela dagar, spndera tid tillsammans som familj, bo i fjällen ja det finns massor med fördelar!!! Det handlar bara om att VILJA och att GÖRA.




Att vara borta är alltid trevligt, men attans så skönt det är att komma hem!

Väl hemma så sprang jag ner till ICA och handlade lite saker för att göra en tårta. Marita har nämligen fyllt år så vi bjöd in alla grannar på lite måndagstårta. De flesta jobbar så det blev inte förns strax efter 19 men vad gör det när vi bor så nära?! :)
Riktigt trevligt!!!



Tänkvärt

INGEN VILL VARA BEROENDE AV EN ANNAN MÄNNISKA.
DET KAN VARA DEN BÄSTA OCH VÄRSTA KÄNSLAN SOM FINNS.

Stå upp

Hjärtat vill bara stå upp heeela tiden!!!
Jag hoppas han kommer gå snart :) Vill verkligen hann ska gå innan han är 1år! Men det kan man ju inte styra riktigt.. Man kan hjälpa till genom att låta dom röra sig mycket själva och vara med aktivt. Ska bli spännande att se när det händer...


Pulka

Då har lille prinsen åkt pulka för första gången i sitt liv!!!
Theos mormor och morfar köpte en pulka till honom men den är kvar i nkpg. MEN som tur är har man fina vänner och klockan 9 imorse knackade det på dörren och där stod Emelie med en pulka, tjoho!!!
Så det var bara att sätta på sig kläderna och gå ut. Vi tog en långpromis och var ute i 1 timme med Theo och pulkan. Han tyckte det var kul och även att få känna på snön :)



Ikväll kom Kelly in och käka med oss, riktigt trevligt! Vi satt och prata som vanligt och Linda var även här. Trevligt med alla spontankvällar och att vi sysselsätter oss. Denna vecka har vi gjort saker VARJE dag. Johan har varit ledig och då vill vi gärna passa på att göra saker ihop :) Sena kvällar har det blivit med allt vi gjort men attans vad roligt vi har haft från morgon till kväll/natt.
Nu ser vi alla film och har myst upp oss i soffan!


Mitt liv känns bara sååååååå FANTASTISKT!!!
Är kär, galen, lycklig, nöjd, har fina vänner, snyggaste mannen och sötaste barnet kan livet bli bättre?!

Bowling!!!

Igår hade vi inget speciellt att göra så vi beslöt oss att gå ner och bowla!!! Sååå jäkla rligt det var och JA Johan vann...konstigt konstigt eller INTE! Jag spela fruktansvärt dåligt men attans vad roligt jag hade :)
Theo var ju såklart med, han var så duktig hela tiden. Han var så nöjd och lugn♥
Så nu har vi bestämt med alla grannar att vi kör bowling 1gång i månaden. Kul att bara komma iväg och göra nått ihop. På väg hem blev det snöbollskrig!!! Jag var helt svettig när jag kom hem hahaha Vi höll på heeela vägen hem. Johan prickade varenda boll på oss medans vi andra försökte glatt träffa någon..





På kvällen kom prinsessorna Aurora och Kitty in till oss. Dom lekte och busa runt här hemma med Theo :) Sen kom deras farmor och hämta dom och det var dags för Theo att sussa :)
Då var det vuxen tajm och grannarna kom och det blev kort!!! Kvällen blev lååång men rolig :)


Ännu en trevlig kväll :)

Ej still..



Vår lille prins vill INTE sitta still längre!!!
Det ska klättras och stå vid allt man kommer över. Dra i byxbenen och ställa sig upp ja allt vad man bara kan tänka sig och lite till... Men det är också jätteroligt att se utvecklingen. Han blir bara starkare och starkare för varje dag. Han kan även stå helt själv i några sekunder.. Gå gör han men vi måste hålla i händerns för balansen. Jag har börjat att ta bort en hand men vi är inte riktigt där ännu att han klarar det. Men vi övar på ;)

Vi var så glada över att han började krypa ch kunde ta sig runt helt själv. Nu är det nästa nivå och man måste vara med heeela tiden. Man kan inte lämna honom själv i ett rum. Helt plötsligt så ställer han sig bara upp och vips så ramlar han ner. men ojojoj vad spännande och roligt han tycker det är att kunna klara det själv :)

Vi funderar på om man ska köpa en sån där mössa/hjälm som skyddar huvudet när dom är inne och ramlar runt. Madicken hade en sån fast den tyckte hon INTE om. Risken är väl att han bara vill ta av sig den.. Men man vill ju göra allt för att skydda det ömtåliga huvudet!!! Tror nog att det får blien sån ialf.

Spelberoende..

Nu har vi nog blivit heeeelt galna här hemma..
Grannarna och vi har spelat spel och kort fyra kvällar/nätter i rad nu!!! Vi har inte kommit ifrån förns runt 02/03 på natten..
Skönt att gå upp vid 07 ehhhh NEJ men vad göra?! :)
Igår blev det monopol och ni kan ju gissa vem som vann.. Min älskling såklart! Han köpte gator och byggde och byggde tillslut kostade det så mycket att hamna på hans gator att vi alla blev bankrutt. Efter det så var vi bara tvugna att spela lite maiyatzy. Har aldrig spelat det förut och attans vad roligt det var :)
Så klockan tickade fint på och väl i säng så hann det bli 02.30. Idag var vi två yra föräldrar som tittade på varann och undrandes tänkte hur vi kommer fixa denna dag. Men me lite käk i magen och hjälp av varann så fixar sig det mesta.
Mysfrukost som vanligt ihop :) Sen tog jag med Theo in till Kelly och tog en stor och snabb röjning. Jag och Kelly var som två supersnabba galningar när vi for runt och fixa. Nu jäklar är det riktigt fint! Theo lekte med tjejerna och var så nöjd så nöjd.

Min älskling har gjort mat idag, tjoho!!!

Igår hade jag sån jäkla mensvärk att jag låg som en liten kringla i sängen. Johan gick med Theo till affären och jag slumrade till. Jag vakna av att Johan väckte mig och jag ålade mig in till köket och där hade han gjort världens finaste pannkakor!!! Till det blåbärsylt, vispad grädde och glass :) VILKEN LYX!!!♥

Nu blir det en tur med Isak snart och pumpa lite musik i öronen sen hem och fixa det sista inför ikväll då det är monopol dax igen. Sen kommer prinsessorna Kitty och Aurora in ett tag. Kelly ska ut på middag vilket hon är så värd, så tjejerna ska vara här. Så det kommer bli fullt ös här hemma. Vi bor litet men ojojoj vad trevligt man kan ha ändå ;)



Tillbax..


Huset sett från stora bryggan..

Imorgon bär det tillbax igen till vårt lilla paradis :) LÄNGTAR!!!

Theo ÄLSKAR sin morfar!!!
Morfar vill att Theo ska lära sig allt och han får vara med och se och uppleva. Morfar går varje dag och visar saker och berätta hur allt går till. Man märker att Theo uppskattar detta så oroligt mycket. Så fort morfar kommer in i samma rum så blir Theo överlycklig och vill bara till morfar då duger ingen annan.


Här går de runt och fyller på behållarna till fågelmaten. Man kan faktiskt nästan göra allt med sitt barn. Det gäller bara att inte vara så slö i sitt tänkande och agerande. Det finns ju faktiskt riktigt bra kläder :)


Nej nu måste jag sussa...

GOD NATT♥

Promenix

Tog en långtur i skogen me Theo, Johan, Isak och mamma :)♥
Vi turades om att ha lille söten på ryggen!

Johan tycker ju inte riktigt om att gå på den normala stigen...som oss andra dödliga ;) Theo tycker nog att det blir lite extra äventyrligt.


Vi försöker att alltid gå en långsväng varje dag. Dels för motionens skull men också för att Theo ska få komma ut och få upptäcka nya saker.




Sen hjälpte Theo morfar att tända eld i brasan, extra mysigt :)

Spelande :)

Nu är det tredje dagen som alla fina grannar sitter inne hos oss och spelar.. Klockan tickar på och vi har nu suttit här inne tills sent på natten men vad gör det när man har trevligt ;)
Lite gott the och smaskens att tugga på och kortspel i mängder och alfapet!!!
LOVE MY LIFE♥


Imorgon blir det Monopol... Ojojoj vad jag ska vinna ;)

Nyår 2011

Nyåret spenderades med att Johan jobbade natt...
Men det går ingen nöd på mig har vänner i varje litet hörn. Så från att inte ha nått planerat till att få ihop en jättemysig middag me grannarna och en toppen kväll.
Självklart skulle det spelas lite Wii också.. Kan säga att jag har träningsvärk efter all boxning men attans vad kul det var!!! :)
Sen sprang jag in och natta lille Theo och efter det kom alla in till oss. Då fortsatte vi med spelandet med Wii och lite kortspel. Klockan hann bli 03 innan det var dags att krypa till kojs ;) Snacka om att det var lite sömningt när The vakna vid 07. Men alla var nyktra så kroppen piggna snabbt till!!!
Skönt att ha så fantastiska människor omkring sig♥



Ullis och Johan kör järnet!!!






GOTT NYTT ÅR !!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Jul 2011

Då har år 2011 gått förbi och det nya året har börjat. HÄRLIGT med nya möjligheter och utvecklande, gillart!!!

Under jul var vi i skärgården i vår stuga. Det var jag, Johan, Theo, Isak, mamma, pappa, mina bröder David och Markus, Johans pappa, och Johans systrar Nina och Anna. Det var suuuuuper mysigt!!! Vi åt god mat och drack gott:) Det blev en massa prat och lite spelande såklart! Theo fick så otroligt fina presenter, tusen TACK!!!!!!!!!♥
Själv så fick jag mnga fina också några av dom var en resa för mig och min familj en Englandsresa och ett betalt golf kort för ett år.
Jag och Johan ska nämligen börja spela golf iår. Jag har spelat en hel del som litn men nu ska jag ta upp det igen! Ska bli så otroligt roligt, längtar redan. Skönt att ha ett gemensamt intresse så att vi tillsammans kommer iväg och göra lite saker :) Sen är man ute och rör på sig vilket är en toppen bonus!
Resan till England är planerad 2dar i London och sen 5dar i Sommerset. Whiiiiiiiii ;)

Vi hade tända ljus konstant inne överallt!!! Julmusik sipprade härligt från högtalarna och varm glögg dracks glatt. Det var den myyyysigaste julen jag har haft. Den var lugn och UNDERBAR♥











På kvällen hade mamma köpt ljuslyktor som vi tände och släppte iväg. Det var helt stjärnklart och vinden var mjuk. Så där stod vi och kunde se lyktorna åka iväg..





Mina älsklingar sitter och värmer sig och tittar på lyktor♥


Är jättenöjd med julen och alla fina stunder!!!

RSS 2.0