Jobb helg

Då var det dags för mig att gå till jobbet, men först en dog walk med Isak som just nu piper för att han vill ut min lilla godbit!
jag kunde inte somna igår..efter kortspel så satt jag, Anna och Marita och prata fram till 0130 hemma hos mig sen när dom skulle hem stod Kelly utanför och då blev det en massa prat där så jag somnade vid 05 ungefär vilket känns idag då jag gick upp 08... Men sova gör jag ikväll!

Jag älskar att jobba helger det är fullt ös medvetslös som gäller och det är en annan stämning på både kunder och personal. Nu är det sista dagen i månaden och vi ska krossa våra mål, några har vi redan klarat då jag har dom grymmaste tjejerna som jobbar♥

Nej dags att rasta hund och sen fixa iordning sig inför jobb!

Ha en fin söndag morgon :)

Nya läppglans



Var "tvungen" att köpa ett nytt läppglans från Estée Lauder`s vårkollektion och ett från Lancomè`s vårkollektion. Åhhh dom är sååå snygga!! Ett rosa och ett genomskinligt med bara skimmer♥

2 nya böcker

Idag blev det som sagt lite shopping med mamma i Farsta :) Hittade söta gardiner till köket så nu är det vårfint hos oss! Jag älskar att höra snön smälta..det måste betyda att det snart blir vår.

Jag var på Åhlens och japp bokrean har satt igång..kan säga att det vällde in folk hela tiden som lassade påsarna fulla med böcker vilket jag tycker är FANTASTISKT!
Jag köpte 2st EGO Women av Carolina Gynning och STAR av Pamela Anderson ÄLSKAR att läsa självbiografier så nu blir det smarrig läsning ett par dagar framöver eller veckor för min del då jag inte hinner läsa så mycket.




Melodifestivalen såg jag ju såklart! Sen var det dags med kortspel med grannarna och ja som ni märker så slutade vi inte spela förns väldigt sent men vi har ju så trevligt ihop och vi pratar och pratar om ALLT! Det är skönt att ha någon som man bara kan skvallra och prata strunt med :)

Shopping Farsta

Då var det dags att shoppa lite med mamma i Farsta! Pappa stanna kvar i vår lght och tar en lååång sväng med Isak :) Mamma och pappa kom upp igår för att stanna kvar till idag. Johan köpte en tv till dom som dom nu ska ta med sig hem, det blev en Samsung LED TV 40tum det är sååå sjukt tunn den ser ju att gå av när som helst... men faan vad snygg!!! Jag ska köpa nya gardiner till köket, det lutar åt vita linne gardiner för det är klassiskt och snyggt men jag kanske ska våga lite och ta nått annat, vi får se :) Dags att sätta på sig ett ansikte och kläder! Ha en fin lördag!!!

Anna Bergendahl



Jag säger bara såååå grym röst!!!

Lycka till på lördag i Melodifestivalen♥

Tog GULD!!!



Såhär glad blev jag min kärlek då Sverige tog GULD i Amerikanskfotbol, det är han i den röda hjälmen♥


ÄLSKAR DIG MIN FINASTE




Life is...



Läs och tänk om i ditt liv...

Nu är det sussa som gäller för mig♥

Vann resa



Min pappa och hans vän vann en resa till Portugal när dom vann en golf tävling! GRATTIS pappa och Lasse!!!
Så här såg det ut från deras balkong, gissa om jag blev avundsjuk när jag fick denna bild på mms i telefonen... Jag vill också ha värme och sol♥ De hade golfbanan precis utanför deras pool :)

Min PT Nicklas

Nu är det en vecka kvar innan jag ska börja träna med min PT igen och JA det behöver jag, har inte tränat på 3mån!!! Har aldrig varit såhär otränad och fet som jag är nu. LÄNGTAR som bara den efter att få komma igång!
Nicklas är det BÄSTA, han kan allt om kost och träning och är en riktig liten djävul som puschar mig så fruktansvärt hårt så jag både ramlar och spyr och vill krypa därifrån när jag lämnar träningspasset efter 1timme. När jag inte vill och tror att jag inte kan så ser han till att jag gör det ändå och helt plötsligt så gör jag det och hur lycklig blir man inte då :)
Så nu är det 4mån kvar och kosten ska läggas om och träningen ska komma tillbaka in i min vardag, äntligen kommer jag känna mig hel igen och ännu mer energi kommer spridas i min kropp, tjoho jag längtar!!!

Han kommer få en chock över hur otränad jag är nu men det är ju därför jag går dit...

Fina Nicklas♥ Som är singel, här har ni ett kap ;)


Sen ringde Danne idag, han jobbar också som PT där jag jobbade förut. Vi hade eller har en jäkla bra kontakt. Han kom alltid kl7 på morgonen och började träna sina kunder och eftersom han ALLTID jobbade och jobbar fortfarande typ 12 tim per dag så hann vi prata och prata om ALLT! Stackarn han håller på och jobba ihjäl sig... Du MÅSTE ta en PAUS Danne, tänk på hjärtat♥ Så nu när han ringde fylldes jag med ny energi och jag saknar våra pratstunder sååå otroligt mycket!!! Men nästa lördag jobbar han såklart.. så då hinner vi ses då jag ska träna med Nicklas eller rättare sagt då Nicklas ska köra skiten ur mig så  jag inte kommer kunna stå på ett par dar...

Fina Danne med världens sötase bebis♥

Leverfläckar

Imorgon var det dags att ta sig till läkaren och ta bort en leverfläck. Har varit på en kontroll då hon gick igenom alla mina fläckar, kan säga att det kändes sådär när hon sa att alla kläder skulle av men dock inte underkläder! Allt såg bra ut men en ska bort och det känns skönt att det blir imorgon. Min tid för kontroll tog 6mån innan jag fick den tiden..så gissa om jag väntat!!!

Sen kan jag va i sooooolen igen♥



Ta ett kliv fram

Ja det börjar närma sig..dagen med det stora D! Vårt bröllop♥
Tänk vilken stor grej, vilket kliv fram vi tar men som vi har väntat och sparat...
Jag tror och hoppas att det kommer bli en FANTASTISK dag där det kommer vara full fart och en massa skratt och en hel del lyckotårar såklart♥



Jag har hittat min klänning, nu ska den bara beställas, det tar nämligen 3mån innan jag får hem den. Den sys för hand från grunden och den är såååååå fin, jag känner mig som en prinsessa!!!

Melodifestivalen



Måste säga att jag är lite små tokig i melodifestivalen, jag tycker det är mysigt att krypa upp i soffan med min älskling och vänner, fast tyvärr delar väl Johan inte riktigt samma glöd över detta som jag... :)
I det första avsnittet började de med ett öppningsnummer som hette duga, faan vilken kick det var! Då trodde och kände jag att detta kommer bli en galen kväll, men sen dog det av mer och mer och förra lördagen vet jag inte riktigt vad som hände...
Mycket är ju uppgjort med vilka som ska vara med år efter år men allla dessa nya som sjunger eller jag säger sig sjunga vet jaf inte riktigt hur dom tänkte, antagligen inte alls!
Nu hoppas jag på en fantastisk lördag och fullt ös medvetslös!!!

Jag och Johan har våran favvo, nämligen Dolph Lundgren, vi gar tittat om och om igen på youtube, fast jag tror att jag och min älskling tittar på olika saker på klippet hihi ;)



TP

Så nu har jag och Johan suttit inne hos grannarna och spelat TP... Det blev killarna mot tjejerna. Första omgången blev riktigt bra eller ja helt ok då förlorade vi endast med ett poäng. I omgång två fick vi storstryk, men jag måste faktiskt få protestera lite om att killarna fick lättare frågor, för det fick dom faktiskt!!!
Men ok ett litet smyg grattis kan jag väl ge dom...

Det tråkiga i det hela är att jag inte direkt går hem och känner mig mycket smartare precis hahahaha

Falukorv

Grannen Kelly ringde och sa: Linn du måste tilo konsum och köpa falukorv efter jobbet, det kostar endast 10:-. Så vad gjorde jag, jo gick och köpte 5st stora jäkla falukorvsringar... När Johan mötte mig med Isak undrade han vad jag hade kassen som jag släpade på och när han fick se påsen full med falukorv sa han: men du säger ju att korv är onyttigt! Japp det är det också men jäklar vad billigt det var :)
Så nu har jag och alla andra grannar i huset köpt upp i princip all falukorv på konsum om ni undrar varför den är slut...
Undra vad det blir för mat imorgon ;)


Istapp

Jag hinner inte lägga upp bilder idag på mina nya inredningssaker som jag fått, jag har jobbat och sen varit och gjort nya naglar. Tunnelbanorna har slutat att fungera i sthlm pga av kylan så jag kan säga att det var såååå mycket folk på gullmarsplan idag att det stod vakter för att se till att inte folk trampa ihjäl varandra på väg till ersättningsbussarna.. Jag brukar åka tunnelbana från där jag gör naglar och till gullmars men då ingen buss kom på ca 15min så beslöt jag mig för att gå och väl framme var jag som en istapp som när somhelst skulle kunna gå av... Jag kände varken händerna, benen eller mitt ansikte! Tur att bussen var varm♥

Nej snabbt ner i sängen för att sussa lite, imorgon är det jobb ;)

Här traskar vi över isen på självaste julafton från vårt hus till ett par grannar på självaste julafton, hur mysigt som helst!



Diorshow Extase


Dior har kommit ut med en ny mascara som heter Diorshow Extase som jag har provat och jag kan säga att den är GRYMT bra! Den är till dom som vill ha MYCKET volym och japp det vill jag ha ju mer desto bättre :)
Sen har jag införskaffat mig ett läppglans från Viva la Diva, den är knallrosa och jäkligt cool att ha på till ett par sotade ögon eller bara en liten enklare sminkning och sen att läpparna syns mer. ME LIKE♥

Övningskörning del1

Jag och Johan har gått den där handledarutb som man nu för tiden MÅSTE gå om man ska få övningsköra... Den tar 3tim och jag fick väcka Johan heeela tiden då han somnade till titt som tätt hahaha kan tänka att det inte är så speciellt roligt att sitta och höra om trafikregler när man haft körkort i 15år och jobbar som polis... Men en och annan sak var bra att de upplyste om så helt meningslös var den inte.. tex att kör man på en älg så dör man inte av en klöv som kommer genom rutan utan man kör oftast på dom på sidan och man dör av att man kvävs av dess inälvor, good info to know ;)

Men ialf...
I helgen var vi hemma i nkpg och på vägen hem svänger Johan in på en mack och köper övningskörningsskylt tom 2st så att dom verkligen ser att jag är ny i trafiken hahahaha Och sen säger han att vi ska byta plats och att jag ska köra hem! Hmmm jag har inte kört bil på hur många år som helst och nu ska jag köra i mörker, på snöiga vägar, motorväg och till sthlm! Jaha det är väl bara att hoppa in och gasa :) kan säga att vi hann åka ca 5min innan jag höll på att krocka, då vi skulle ut på en annan väg skulle jag bromsa in i kurvan och släppa före en annan bilist så tog inte bromsen!!! Så jag bromsar och bromsar men bilen glider och jag in i en snökurva hahaha men bra gick det fast jag höll på att sätta hjärtat i halsen sen var det bara att gasa igen. Då fråga Johan mig hur jag hade bromsat eftersom den inte tog och jag svarar men vänsterfoten, ja men vart hade du den andra foten? På högerpedalen svarar jag och känner mig duktig...men saken är den att jag bromsa och gasade samtidigt då vi har en automatbil :) Ganska typiskt mig... Men sen gick det alldeles utmärkt, jag körde heeela vägen från nkpg hem fram till husen! Fast att köra om lastbilar är ingen favorit, fy faan vad det är obehagligt!
Men vi var ett mycket bra team i bilen ♥


Födelsedag 26

Jaha då är man ytterligare ett år äldre... Nu börjar det faktiskt inte bli kul att fylla år längre..eller jo alla fina presenter och grattis önskningar är underbara men siffran som stiger kan gärna stanna av nu. Detta är perfekt :) På morgonen ringde grannens Kellys dotter och sjöng i luren, jag blev varm i heeela hjärtat♥
Väl hemma i sthlm så har grannarna Anna och Marita skottat utanför oss och lagt in fina ljus i köket som en present, TACK!!!

Jag fick detta av Ullis♥ Ett skimmer puder från Estèe Lauder och en ögonskugga från Dior som jag har gått och velat ha i 2mån men tyckt att det varit liiite mycket pengar. Det som inte syns på bilden är att skuggan uppe till höger är såååå snygg, den riktigt glänser och glittrar!!!

Tusen TACK Ullis♥



Fin dukning och smaskig tårta♥ hemma hos mina paranteser!



Fick lite smarriga karameller...


Jag fick jättefina inredningsprylar av paranteserna men dom visar jag imorgon :)

Bärsele



Jag och Johan är ju lite galna av oss och japp nu har vi beställt en bärsele som kommit hem till oss. Det rolig är att vi inte har barn och vi planerar inga nu men jag var absolut tvungen att ha den :) Jobbigt bara om vi får en bebis på sommaren då denna är en vinterbärsele hahahaha. Gissa om våra grannar skratta gott när jg visade denna för dom :) Men faan vad snygg den är!!! Inuti så är det guld tyg i silke och även stöd för lilla huvudet.
Så nu ligger den i garderoben och där kommer den ligga ett tag ;)

Samarbete är A och O

Jag måste bara berätta historien en gång till från i sommras den är ju så rolig...

Samarbete på hög nivå! (långt inlägg)


I helgen åkte vi ner till landet för att ta det lite lugnt, jag hade legat sjuk hela veckan i halsfluss och mega förkylning och Johan började känna sig lite dålig..
Väl framme vid färjan så missade vi den med 1 minut fatta 1 MINUT!!! Tror ni att vi var irriterade?! Kan säga att det var en viss person i bilen som var galen! Eftersom han ALDRIG missar tider... Men vad ska man göra, det är ju bara att vänta.. Så eftersom vi nu hade 30min på oss innan nästa färja så tog vi med Isak till skogen och lekte runt lite. Johan sprang och gömde sig några ggr så fick Isak leta reda på honom, Isak ÄLSKAR att spåra och söka så han var lyckligast♥

Sen hör vi färjan närma sig så vi sprang tillbaka till bilen och skulle precis åka på igen men då märker Johan plötsligt att han inte hittar sitt headset till telefonen! Men åhhh sååå typiskt Johan...

Så han vill att vi stannar kvar och försöker hitta den och tar färjan som kommer efter, och världens bästa flickvän som jag är så ställer jag självklart upp ;) Men efter många stön och suckar och tänker lika bra att göra så slipper vi ha en jäkligt sur pojkvän hela helgen.
Så åter igen ser vi färjan lämna oss...

Men hur i helvete ska vi kunna hitta ett litet headset i skogen så som vi sprang omkring!
Men smarta som vi är så kom Johan på att om han sätter på telefonen och går omkring i området där vi var så borde man kunna se när headsettet kopplas på i telefonen. Så där gick han omkring och mycket riktigt tillslut så hade vi ett område på ca 10m där headsettet borde finnas. Så nu hade vi ett mindre område att leta på, men fortfarande så befann vi oss i skogen med pinnar och högt gräs överallt!
Sen kom jag på att om jag ringer till Johans telefon och han svarar samtidigt så går han i gräset då borde jag höra om han är i närheten av headsettet eftersom det ligger och är igång nånstans i gräset. Så jag lyssnar med stora öron och mycket riktigt hör jag att att börjar närma sig så tillslut har vi ett område på 1m att leta på. Och då vet både Johan och jag att det är jag som ska leta då jag på något konstigt vis alltid hittar alla saker. Så Johan visar området på 1m och jag hittar det lilla headsettet inom 10sek!

Men fy faan vilket samarbete! Vi båda var helt stirriga efteråt och kunde inte sluta prata om hur vi lyckades hitta ett litet headset i skogen!!! Snacka om att vi använde varandras talanger,
we are ment too bee together♥


Ni som känner mig och Johan vet ju att detta är vår knasiga vardag hahahaha

Whatcha say



Den här är till dig Maria♥

Jag och Johan skrattar fortfarande varje gång vi hör den hahahahaha Johan berätta häromdagen att han hade åkt i bilen på jobbet och då kom låten på radion och han började stor skratta, tänk hur det var att försöka förklara det för kollegorna ;) Tyvärr är det bara Maria och Mac som förstår denna lilla historia...

Rock by Sweden

Jag har tittat på Laila Bagges sycken och japp det är en hel del jag vill ha kan man säga ;)
GÅ IN HÄR! för att se hennes hemsida. Priserna står inte på hemsidan så då kan jag tänka mig att det kostar en hel del... Men att titta är ju gratis :)



Att ge till någon



Tänk vad det skulle underlätta för alla om man alltid varje dag följde denna lista... Jag önskar att man skulle kunna uppleva det♥

Sikta högt!


Nya naglar nu tack

Men åhhhhh så trött jag blir på mina naglar... Nu har tumnageln nästan gått sönder + att de andra börjar att falla av. Mina naglar växer som ogräs och det gör att det nästan är för lång tid att vänta 4v mellan att jag fixar nya. Ni som har gele naglar fattar vad jag menar, ni andra kan sucka hur mycket ni vill men jag suckar högst fö det är jäkligt irriterande!!!


Underskatta inte hjärnan


Olny srmat poelpe can raed tihs.

I cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at Cmabrigde Uinervtisy, it deosn’t mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be in the rghit pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm.. Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, but the wrod as a wlohe. Amzanig huh? yaeh and I awlyas tghuhot slpeling was ipmorantt! if you can raed tihs psas it on !!



Bebis mage

Ska hem till nkpg och mina paranteser för att fixa med lite bröllopsplaner men jag tror nog att jag ska hinna med ett litet besök hos min Maria♥ Det är bra att åka dit för då kan min Johan leka av sig med hennes Mac, det blir spel och prat om sladdar och kablar sånt som jag inte orkar lyssna på...
Ska bli mys♥



Fotot taget av Emma!
GÅ IN HÄR för att komma till hennes blogg :)

Makeup väska

Min vän Liw som jobbar som makeup artist är grymt duktig! Detta är hennes "lilla väska" då kan ni tänka er hur hennes "stora" väska ser ut ;)



Fina Liw♥


Nej nu är det dags att krypa till sängs... Imorgon vid 09 kommer märket Tommyguns till oss och ska visa produkterna :) Ska bli riktigt kul!

Sussa gott♥

Dans framför spegeln

Det har varit en grym dag på jobbet idag!!!

Först möte med centrumledningen inför modevisningen som vi ska ha i TyresöCentrum som kommer bli grymt bra :)
Sen var det dags för att jobba och det var bra med kunder och vi hade en riktigt bra dag tillsammans med kunderna, många skratt!

På kvällen hade vi vårpresentation av märket Sensai förut (Kanebo). De som jag föll för var deras nya ögonskugga som snart kommer till butik, glittrig och fin precis som jag vill ha det ;) För att inte tala om deras nya bronzing powder den lägger sig fint på huden utan att det känns som ett tjockt lager... Den ljusreflekterar även för att ge ett jämnare resultat. (Finns i 2 nyanser)
Nu kommer även 3 nyanser av Sensai Bronzing Gel som återfuktar på djupet och skyddar huden men det som är det bästa med den är att den lindrar inflammation och rodnad pga att den innehåller lakrisrot och K-vitamin.

Min favvo som kommer ligga i min handväska är deras Hydrachange Mist ( En mist som sprayformula som genast fördelar en extra fin slöja av fukt.)
Det är som en fuktspray som du sprayar i ansiktet när du vill då du känner att du behöver en återfuktning. Perfekt vid flygning eller om du arbetar framför datorn eller i torra miljöer. Gör att din makeup sitter bättre..
Den ska jag ta med till Thailand♥

När jag gick av bussen på väg hem gick jag bakom en mor och dotter som gick och prata, helt plötsligt så avbryter dottern mamman och säger; när vi kommer hem måste jag få gå in på rummet och dansa av mig, jag har så mycket energi att jag vill dansa framför spegeln så där man gör när ingen ser på.
Som tur är sa mamman självklart till detta fast klockan närma sig 22 på kvällen. Tänk vad härligt att bara dansa och få ur sig energi och sen lägga sig ner och sussa♥

ME LIKE!!!





Linda makeup

Jag brukar surra runt lite på bloggar för att hitta lite inspiration om smink men även inredning som är ett STORT intresse för mig!
En blogg som jag följer är Linda som jobbar som makeup artist, hon är GRYMT duktig!!
GÅ IN HÄR för att titta och framförallt INSPIRERAS♥


D&G nr3

D&G parfym nr3 är den godaste doft av dem alla i den nya serien!!!
Jag måste nog ha denna också♥



Miss Dior Cherie

Jag vill HA denna lilla goding!!!
Var på Diors nyhetskväll i förra veckan och japp vi fick dofta på den lilla nyheten och mumma säger jag bara. Den är UNDERBAR och me wanna have! Så japp den får följa med hem♥



Längtan....

Jag vill till THAILAND!!!
Häromkvällen tittade vi igenom bilder från Thailand och faan så sjukt fint det är där och vad vi vill dit NU! Vi börjar även nu att titta efter boende vi är nämligen sugna på att bo i ett hus med fler rum så att nån man känner kan bo där eller så hyr vi det själva! Hahahaha vi kan ju ha kul och sova i ett nytt rum varje natt ;)
Planerna nu är att vi åker nästa höst troligen i november, jag LÄNGTAR redan!!!!!!
♥♥♥





Semla

När jag kom hem idag så står det en semla i mitt kylskåp! Och jag vet att det INTE är Johan då han INTE bakar... Så jag antog att det var min granne Anna som varit snäll och bakat och lämnat in dom till oss och det låg en till på fatet så den lämnar jag snällt till Johan så han får smaska i sig den när han kommer hem miss i nassen :)

Denn lilla semla åt jag sist jag var hemma i nkpg och fikade med söta Maria♥


TACK ANNA!!!

Alla Hjärtans dag 2010



Mamma var på besök över helgen och vi myste som bara den :)
Fick en jättefin blomma och självklart tulpaner som vi båda ÄLSKAR så nu är det fint här hemma!
Vi yrade omkring på stan och shoppade lite sen var det dags att prova lite bröloppsklänningar...haf tror jag har hittat den!!! Men den är liiite väl dyr men jag ska prova den igen i helgen så får vi se hur det blir med den saken...

Choklad smask!

Min Älskling är GALEN i choklad. Så på alla ♥-dag fick han lite choklad som man har i varm mjölk som då smälter och smakar mumma :)
Finns att köpa i chokladboden under Åhlens City... Dom har en massa spännande olika sorter av choklad och även kurser!


Choklad smask!

Min Älskling är GALEN i choklad. Så på alla ♥-dag fick han lite choklad som man har i varm mjölk som då smälter och smakar mumma :)
Finns att köpa i chokladboden under Åhlens City... Dom har en massa spännande olika sorter av choklad och även kurser!


Aussie Schampoo

Det absolut BÄSTA schampoot är av märket Aussie!
Det finns flera olika sorter för just ditt hår, jag har valt till mig ett schampoo för mer volym och en inpackning istället för balsam som är för slitet och skadat hår. Johan har schampoo för fint hår och sen har jag även passat på att köpa lite olja till kroppen. Jag brukar ha i lite i badkaret, man blir len som en liten persika!!! Perfekt nu då man är såååå torr av detta väder...
Sen skadar det ju inte att Aussie luktar godis♥


Smashbox

Självklart var jag tvungen att passa på att köpa 2produkter från Smashbox och få en gåva.
Smashbox gåvan innehöll ett läppglans, prov på primer, prov på primer till ögonskugga och prov på ett läppglans O-GLOSS.


Jag har nu ett nytt läppglans som är jääättefint, det är rött med skimmer i såklart! Rouget är ur smashbox nya vårkollektion!!!


Jag använder mig av Kanebos puder som är det BÄSTA pudret du kan ha om du vill ha ett täckande. Så nu var det dags att införskaffa mig foundationen också. Jag har nr 204,5 i både puder och foundation:)

Nytt Serum

Nu har jag ÄNTLIGEN bestämt mig för vilket serum jag ska ha till mitt ansikte...
Det blir Biotherms serie SKIN VIVO...jag har testat en hel del för at se vad just mitt ansikte tål, då jag har väldigt känslig hy. Jag har Biotherms serie i ansiktrengörning och har haft det i flera år och trivs kanonbra med den!!!
Men nu var det dags att köpa ett serum då jag redan nu vill börja skydda och bygga upp huden♥




Till Johan har jag köpt en ny serie som kommit till killar. Serien heter Bulldog!
Så nu blir det till att prova för min älskling :) Hela serien luktar underbart gott♥

Foton Gravid Mage!!!

Min fina vän Maria och hennes fantastiska mage♥ och man Mac♥










Fotona är tagna av den superduktiga Emma♥


RSS 2.0