Makeup Store

Nu har vi ÄNTLIGEN fått Makeup Store till jobbet!!!

Tyvärr har vi inte fått allt, kommer antagligen i nästa vecka :) Kan säga att det är ett pyssel att få ihop allt på hyllorna och alla testers, det är ju mängder med produkter! Men vi klagar inte utan är bara helt hysteriskt glada över att vi nu har fått det.
Kan säga att vi kommer sälja som smör att detta märke. Det finns så fina färger och roliga produkter att man bara vill ha!!!
Själv ska jag till jobbet strax och tänkte göra mig iordning lite här hemma sedan ska jag ner och prova deras rosa mascara och självklart lite glitter eyeliner!!! Dom har sjukt snygga eyeliner och dom har vi väntat på.
För att inte tala om alla LÄPPGLANS! Vill jag ha alla ehhh JA TACK :)
Det ska bli hur roligt som helst och få prova alla produkter och sedan jobba med detta märke♥


Min Födelsedag!

Igår var det min födelsedag!
Jag jobbade som vanligt och när jag kom hem så hade Isak varit på promis och jag möttes av att min älskling och min bror hade gjort mat. Det blev klyftpotatis och fläskfilè :) Supergott!!!
Han hade dukat fint och musiken var på och mitt på bordet stod det en stor vas med blommor och ett fint grattiskort. Han hade verkligen ansträngt sig. Det var så skönt att komma hem och få lite lyx, det betydde mycket kan jag säga. Ett lugn spred sig i min kropp.
Sen hade han fixat så vi kunde se Solsidan och Desperate Housewives och till det åt vi smörgåstårta med levande ljus.
En perfekt födelsedag skulle jag vilja säga!!!

TACK ÄLSKLING DU ÄR BÄST
♥♥♥

Stretch Mark

Jag vill INTE ha bristningar!!!
Så gissa om jag har använt mig av krämer och oljor i mängder :)
Huden är ett levande material och självklart kan man påverka. Genom att ha krämer och oljor som är till för att motverka bristningar så kan man slippa att få det. Varje morgon och kväll är det smörjning som gäller!
Har du redan bristningar kan du få bort dom med OM det fortfarande finns blodcirkulation i dom. Det kan du kolla genom att sträcka ut huden där bristningen är och lätt gnugga med fingrarna. Blir det rött i bristningen så har du blodcirkulation och du kan få bort den genom rätt krämer men är bristningen vit så är den "död" då kan du tyvärr inte göra någonting åt den.


Jag rekomenderar krämer från Biotherm och Clarins! Det ligger mycket forskning bakom och det ger verkligen resultat.

Jag älskar oljan från Weleda! Det är en havandeskapsolja och hjälper till att mjuka upp huden och förhindrar bristningar.

Så jag blandar lotion och oljan!

Röda Mattor

Igår kom jag hem och möts i dörren av min älskling som säger: Jag har en överaskning i badrummet du måste gå in och titta!
Jag förstår direkt att han har köpt någon inredningssak, jag får genast puls då han vet att han absolut INTE får handla inredningssaker! Medans han står med världens leende så har jag ångest hahaha
I badrummet ligger det 2st röda mattor!!! Men älskling vi har ju ingenting i vårt hem som går i rött!
Hans motargument var att min morgonrock som hänger i badrummet är röd :) och att dom kostade 400kr/st!
Om jag ska vara helt ärlig så mår jag skitdåligt över mattorna och tycker dom är jäkligt opassande hahaha eller som en vän sa, det ser ut som två stora mensklickar på golvet.
Såklart jag tycker att det var jättefint gjort och han mena bara väl♥

Men älskling va faan tänkte du med?!


Jag köper ingen elektronik hem och du köper inte inredningssaker... OK :)!!!

BRIO Skötbord

Mamma och pappa kom och hälsade på idag! Jag och brosan åkte och mötte upp dom på IKEA, kan säga att pappa och brosan försvann väldigt snabbt så jag och mamma yrade runt själva kanske lika bra det :)
Jag visade vilket skötbord jag ville ha men det gick inte för sig för mamma. Så vi handlade lite annat smått och gott och självklart en massa ljus!
Sen åkte vi till babyland för att se om dom hade nått bra skötbord, vilket vi hittade. Det blev en vit BRIO Two för 1695:- Den fick följa med hem! Nu ska jag köpa fina korgar och ha under som jag ska proppa fulla med gottigheter! Men jäklar vad krångligt det blev att hitta en bra plats i badrummet, vi har ändå ganska stort badrum men det blev lika krångligt för det... Men tillslut så fick vi till det, det ser nog lika konstigt ut men va faan vi måste ju ha ett!



Sen köpte jag en massa annat som hör till sängen och skötbordet till. Det är inte billigt att ha smått.. :)
Min söta mamma och pappa hade köpt med sig en tempurmadrass till sängen och en bäddmadrass så han kommer sova som en prins♥ Sen fick jag/vi även en jättefin åkpåse som vi kan ha i flera år, riktigt lyxig vill inte veta vad den kostat. En lammfäll fick vi också som man kan ha i sängen, vagnen, åkpåsen ja vart man vill!

Så gissa om vi har bäddat i hans säng och fixat här hemma ;)
Riktigt roligt att se hur allt växer fram nu här hemma men dock är det 5v kvar. Men att tänka att en liten kille ska sova i sängen osv känns jättemärkligt!

Nya lampor till vardagsrummet blev det också, vita och fina♥


Skötbord

Nu har jag ett nytt skötbord jag vill ha :)
Detta vita vore perfekt i strl och färg, sen skulle jag vilja ha korgar under som man lägger saker i. Nu vill jag ha den på engång så jag får inreda lite♥

Tänkvärt

Hittade denna på Somayehs blogg, jag gillar budskapet♥


Sushi

Jobbade 11 tim idag igen.. Men det finns så mycket att göra och det är ju så kul:)
Bror kom och hämtade mig och jag beställde med sushi till mig, brosan och min älskling. Det var supergott och kändes fräscht på kvällskvisten♥


Nu är det bara 6v kvar :)

Ceasarsallad

Om det finns på menyn så köper jag till 99% alltid ceasarsallad!!! Det är bara så fruktansvärt gott och en cola light till det såklart ;)
När vi var i Karlstad så blev det en sån och JA den var svingod♥


Lite bilder från mina nya favvobutiker som tyvärr finns i Karlstad..
Jag ville bara shoppa loss och nu vill jag bara göra om hemma. Fast först vill vi flytta till en fräsch lght så att man kan göra precis vad man vill, nästan som att börja om på nytt med all inredning. :)
Att bara få ordning i skåpen och alla lådor vore ju också fantastiskt!

Allt blir som nytt igen när man flyttar fast man kanske haft sakerna i många år. Men en ny plats kan göra mycket. Nej nu får jag sluta och tänka på det blir ju bara ännu mer sugen på en flytt och just nu kan vi ej flytta...
Fast vi bor jättebra och har världens bästa grannar så vi ska inte klaga!!!




Hemmas hos Emmy, Kalle och lilla Tuwa♥

CocaCola galningar :)

Japp här ser ni den vardagliga kosten på jobbet.
ALLA som jobbar hos oss är GALNA i cocacola...

Här ser ni Linda, Ullis och jag men chokladen tillhör Linda då hon lätt trycker 3st sånna per dag om inte mer hahahaha :) Men vi gillar sånt ;)

Mys overall

Vi har en svart mys overall men jag tyckte vi behövde en till ;)
Så det blev denna ifrån Kappahl. Enkel och stilren, jag gillart!

Lyx på jobbet

Ibland får man lite lyxigheter på jobbet!
Titta bara sååååå smaskigt jag fick av Tina då jag skulle ha en liten fikapaus :) Gissa om jag blev överaskad och glad!!!
Passade perfekt♥


TACK Tina♥

Sena Sommarkvällar!

Jag kan säga att jag saknar sena sommarkvällar!!! Speciellt på landet, där kan man sitta i timmar omlindad i mysiga filtar!!!

Här sitter jag och Liw med vin och snask och bara njuter♥ Men såååå brun jag var, jag mår dåligt nu när jag är så vit...suck!

Tänkvärt


LIFE IS NOT MEASURED BY THE NUMBERS
OF BREATHS WE TAKE
BUT BY THE MOMENTS THAT
TAKE OUR BREATH♥


Dimoda Butik

När jag var i Karlstad så visade Emmy mig 2st inredningsbutiker som gjorde att jag ville ha ALLT i butiken :)
En av dom hette Dimoda och här medan kan ni se lite bilder därifrån...
Tyvärr finns det ingen sådan butik i sthlm, jag ÖNSKAR det fanns!!!
Nu vill jag bara göra om här hemma men framförallt så vill jag flytta till något nytt, en ny lght som man äger så att man kan göra precis efter sin egen smak på inredning.
Det blir mitt och Johans nästa projekt!!! :)




Hoppas att ni haft en FANTASTISK alla hjärtansdag♥

KRAM
♥♥♥

Ps. Maria du ser hur galet Linn det här är va!!! Tjoho :)

Baby Bouncer


Min älskling är ju tradera galen fast på ett bra sätt :)
Vi kollade upp lite angående babysitter och man skulle kunna tro att det var BabyBjörn som var bäst men icke, deras produkter fick faktiskt låga poäng. Den som fick högst betyg var Svan Bouncer. Så Johan kollade upp vad den skulle kosta och det var ca 1300:- och på tradera hittade han en för 700:- som vi vann!!!
Det blev en ljusbrun och vit färgad som tom låg kvar i förpackningen och var orörd. Imorgon hämtar Johan upp den innan jobbet♥
Man kan fälla den i 3 olika lägen och sen finns det små hängare på sidorna så man kan sätta dit favvo leksakerna.
Man kan även gunga den med foten och barnet när den blir lite större kan gunga den med sin egen vikt :)



Denna färg blev det!




Dinglisar

Då har vi fått den första snuttisen av bästa Maria såklart!
En egen liten blå dinglis :) Det bästa är att man kan samla på dom i många olika djur och varianter. I mars tänkte vi åka till nån babybutik och se om dom har dinglisar till vagnen. Kommer bli kanon :)

Vi har nu den blå som ska med till BB såklart när det är dags♥


TACK Maria♥

Karlstad helg

Då har vi varit i Karlstad och hälsat på våra vänner Kalle och Emmy och deras lilla Tuwa!
Vi skulle ju åka på fre morgon men eftersom det var lite snökaos beslöt vi oss för att vänta ut den.. Och vid halv fyra tiden så kunde vi fara iväg.
Det tar ca 4-5 tim att åka. Väl framme så hade Emmy gjort iordning mat som bestod av fläskfilè och kantarellsås och örtkryddade klyftpotatisar och sen en mega god sallad till. Supergott!!! :)
När vi kom fram till dom sov Tuwa men såklart att hon vaknade ca 5min efter att vi kommit. Det tog ca 10-15min innan hon ville att Johan skulle bära henne :) Sen var det kört, hon var tokigt i Johan! Dom busade och myste helgen lång. Jag undrar om hon mindes Johan sedan i somras när dom var och hälsade på oss på landet.. Men det var så ömsesidigt för Johan är tokig i Tuwa med. Hon är så go och glad :)
Vi satt och pratade ett tag och sedan var det dags för sängen, man blir rätt trött av att sitta och åka bil..

Morgonen efter dukades det upp till en lyxig helg frukost, vi satt rätt länge och bara njöt av att ta det lugnt. Vi gjorde oss sedan iordning för att åka in en sväng till staden. Emmy visade mig 2st inrednings butiker, kan säga att jag ville köpa ALLT!!! Så otroligt mycket snyggt :)♥
Vi köpte ialf med oss 2st lyktor för inomhusbruk men du kan ju självklart ha dessa ute på sommaren :) Jag ska hälla i vita stenar och sen häller man i flytande gele som brinner. Det blir bara sååå mysigt och ger verkligen stämning!


Sen hittade jag en dekoration till våran lilla prins♥ som Johan köpte.
Ska köpa en vit tavellist och ha den ovanför hans säng.


Sen hittade Johan även en jättesöt Bukowski nalle/snuttis som han köpte med hem till våran lilla goding. Men den ska såklart tvättas och sen ska den ligga i vår säng och lukta mamma och pappa♥

På kvällen blev det ju såklart melodifestivalen :)

Söndagsmorgonen bjöd på god frukost igen och en skön promenad för alla i skogen med strålande solsken! Det var så skönt att vara ute en stund för att sedan komma in och äta en god lunch.
Vi åkte strax efter för det tar ju som sagt några timmar att komma hem.

TACK Emmy, Kalle och Tuwa för en fantastisk helg!!! :)

Snökaos

Då gick man upp 07 imorse för att göra sig iordning för att sedan åka in till stan på kontroll. Hann bara komma till köket för att se ut genom fönstret och inse att det inte skulle gå så bra att ta bussen in... Och mycket riktigt så går det ju INGA bussar alls i hela stockholm!!! TUR att min älskling var hemma och kunde skjussa mig in.
Men det stod ju helt stilla på den stora vägen såklart med allt trafikkaos som råder, men min älskling har knep och trix på allt!! Så mycket riktigt så hittade han andra vägar och vips så var vi framme :)
Det sjuka är att han hittar en parkeringsplats rakt utanför dörren till mottagningen på mama mia!!! :)

Vi springer upp och där står bästa barnmorskan Katarina och väntar med ett leende.
Vår lilla älskling har nu lagt sig tillrätta med huvudet neråt precis som han ska och mina värden var pefekta! Känns alltid kanon att få allt kollat, då kan man andas ut igen...

På väg hem igen inser jag ju att bussarna fortfarande inte går och hur ska min personal ta sig till jobbet? Jag smsar Ullis för att se om vi ska plocka upp henne på vägen men då satt hon redan i bilen med Miqe som skjussade in henne. Ringde Linda för att plocka upp henne men då hade hon precis fått skjuss av sin mamma och sedan var det Michaelas tur och hon var fortfarande kvar hemma så henne plockade vi upp och skjussade ner. Så av 3 möjliga var det bara 1 vi behövde hjälpa. Men det är väl tanken som räknas♥

Vår plan idag är ju att bege oss till Karlstad, men det ville inte riktigt vädret kan man säga..
Så nu väntar vi till lunch för att se om snöovädret lugnar ner sig lite och vi kan börja åka, om inte så blir det hemmakväll med film och mys. Det är också helt ok med tanke på att vi har rest runt i princip varje helg i flera veckor.
Men det är alltid tråkigt att behöva boka av det man planerat då det inte är ofta jag och Johan är lediga ihop och vi kan hitta på sånna här saker. Sen var det ju väldigt längesedan som vi träffade Kalle och Emmy och Tuwa såklart. Just nu heter vi "Oan" och "Inn" enligt Tuwa och det är helt OK♥

Tror det blir att slökolla lite på tv och försöka vila ett tag, är ganska mör i kroppen och känner att jag behöver ta det lilla lugna. Kan vara skönt att kunna samla energi!



Det jag helst skulle vilja är att vara på landet just nu och bara mysa under tjocka täcken, se på film, öppen brasa och en massa tända ljus och bara se ut över havet och snöovädret!!!♥

Bröllopsljus

Det blev ju lite ljus över sen vårt bröllop, några gav jag bort men många använde jag själv såklart! Kan säga att det inte finns några kvar... Så nu blir det till att köpa nya ljus!! IKEA har faktiskt helt ok ljus till bra pris, det gillar jag som spenderar så mycket ljus!!!

Jag har ljus tända nästan jämnt, året om :) Tycker det är en enkel sak att göra för att direkt få lite stämning♥

Nu ska jag blåsa ut mina ljus för idag för att hoppa i säng och sussa.

Imorgon är det fredag och helgen närmar sig med stormsteg!!!

Tjing♥


Vår bebisvagn :)

Vår vagn heter Leviroo och är sprillans ny :)
Just nu står den hemma hos mina föräldrar tillsammans med bilbarnstolen men det börjar bli dax att hämta hem dom snart!

Vi har nu:
Liggdel
Sittdel
Bilbarnstol (kan även sätta den på vagndelen så att man enkelt kan ta med bilbarnstolen när man ska handla)
Regnskydd till ligg och sittdel
Solskydd till bilbarnstolen
Skötväska
Värmeskydd till ligg och sittdel

Allt detta ingår:





Tror han kommer trivas riktigt bra i denna♥

Besöker Karlstad

Imorgon är det dags för kontroll igen, trist bara att det är klockan 8.30... imorgon är jag nämligen ledig då jag jobbat väldigt mycket. Men det är bara att ställa klockan på alarm och ta och traska upp! Men jag ska fjäska lite för min älskling och hoppas på att han skjussar mig istället. Efter detta besök ska jag gå dit varannan vecka ända fram till förlossning.

Efter kontrollen så blir det hem och gå ut med Isak för att sedan packa in i bilen och bege sig till Karlstad :) Där ska vi träffa Kalle, Emmy och deras lila Tuwa!! Johan och Kalle spelade am fotboll ihop i flera år och har såklart hållt kontakten sen dess. Vi har inte setts sen i somras så det kommer bli kanon :)

Bilder från i somras när de var och hälsade på :)





Dior vårlook 2011

Nu när alla vårlooker på makeup börjar dundra in så kan man ju inte hälpa att man vill ha allt!! Men jag började lite lätt att köpa Diors serum läppglans.
Den kom i två nya nyanser och jag valde såklart den mörkare rosa :) Ovanpå den brukar jag ha Bare Minerals (ID) genomskinliga lip plumper!! Det gör att läpparna verkligen ser fylliga och glansiga ut!! Riktigt bra kombination♥


Sen så kom det ju såklart fler fina ögonskuggor!! Det som är bra med Dior är att de kommer i 4 olika färger som gör att det är enkelt att ta med sig och att man har alla skuggor samlade :) Denna vår kommer skuggorna i kanonsnygga fodral!! Jag vill ha bara för fodralets skull ;)


Me like♥

ÖVA


ATT INTE ÖVA ÄR SOM ATT TRÄNA PÅ ATT FÖRLORA♥


Konferens KICKS

Japp då var det dags för konferens i 2 dagar!!!
KICKS alla chefer är på plats och det är sprudlande ideèr som ska sprudla ut! Det brukar var kanondagar och jag tvekar inte en sekund på att detta kommer bli lika bra. Att få tips, ideèr, bolla tankar och få reda på nyheter för 2011, kan det bli bättre?!
Sen är det alltid lite lyx att sova på hotell och njuta av en mumsig hotell frukost :)

Ska bli kul att träffa alla och imorgon innan vi ska vara på plats så hinner jag möta upp min favvo Tina för att samåka till konferensen!!!♥

Hur mysigt och bra det än kommer bli så är det ju faktiskt alltid skönast att sova hemma men Johan jobbar ändå sent så det gör ju faktiskt inte så mycket.
Snälla grannen Kelly hoppar in och tar hand om vår lilla Isak♥

Jag försöker att få in så mycket som möjligt på mina veckor som är kvar och jag kan säga att det är en hel del! Eller ja jag vill ju gärna göra det lilla extra hela tiden och då fylls det ju ganska snabbt upp med saker! Det känns som om tiden inte räcker till och tyvärr har mina dagar blivit lite för långa.. Har jobbat till stängning nästan varje dag, inte bra men jag får skylla mig själv!

Nej nu måste jag packa inför imorgon :)


Tänkvärt



Energier finns i olika former!
Jag älskar människor som ger energi = bra energi!!! De som kan sprida energi till andra och få andra att må bra/bättre och sprida glädje :) Att man som person kan gå in i ett rum och bara ändra stämningen till det bättre.
Jag har turen att ha sånna människor i mitt liv♥
Jag blir glad bara jag tänker på dom!!! Att skratta och njuta av sällskapet är fantastiskt!

Jag hoppas att alla har sånna människor i sitt liv och att jag är en person för någon annan♥

Vårkänslor i butiken :)

är det snart vår...eller?! Ja man måste hoppas och låta drömma lite för att underlätta de gråa vardagarna.
Vi håller på att bygga om och göra om i butiken. Vilket är riktigt roligt :)
Vi gör tex plats för makeup märket Make up Store♥ Det kommer verkligen bli sååå roligt! Jag längtar tills att sätta upp sminket och se allt nytt, kommer bli grymt. Alla i butiken bara väntar med spänning kan jag säga.
Sen breddar vi sortimentet på Dofter och vi kommer få in tex Marc Jacobs, Juicy Couture, Victor & Rolf m.m Åhhh kommer bli kanon!!!
För att inte tala om alla nya produkter som bara dundrar in nu! Sen är det även dags för vårlookerna på makeup märkena som börjar komma!
Nu händer allt roligt och då ska jag strax gå på mammaledighet, känns ju typiskt! Men jag kommer väl stå där i butiken och uppdatera mig när jag är ledig hahaha :) Jag kommer inte kunna hålla mig ifrån allt fint och vackert som kommer in!
Och butiken blir sååå fin nu när det börjar bli klart med ommöblering och nya produkter. Våren är snart här och vi är laddade :)


Sommardoft Escada


Nu har den ÄNTLIGEN kommit!!!
Escadas sommardoft, tjoho♥



Finns på KICKS såklart!!! ;)

Semlor

Oki då har jag blivit semeltokig!

Kan säga att jag ALDRIG har varit speciellt sugen på bakverk överhuvudtaget. Har jag fikat med vänner så har jag nästan alltid tagit macka eller liknande med inte sötsaker. Har jobbat på cafe och restaurang i många år och då får man ganska snabbt avsmak på bakverk.
Men nu är det ungefär det bästa som finns! Jag kan lätt äta en semla per dag om det nu vore så, sen har jag börjat få tillbaka dille på apelsiner!!! Igår åt jag 5st på kvällen och nu är jag redan uppe i 3st :)

Idag har jag tagit ut extensions på min granne Frida och sen direkt efter kom Ullis som också skulle ta ut sitt hår. Vilket gick kanonbra på båda, det är ju så skönt när man tagit ut det och kan klia ordentligt och tvätta igenom håret!!! Men snart kommer dom och vill ha i nytt ;) Det blir som en drog att ha extensions, på nått sätt så känner man sig snyggare..

Efter att håret åkte ur så gick jag och Ullis ner och handlade fika!
Gissa vad det blev... SEMLA såklart!!! Och lite kakor, kokosbollar m.m SMASK♥
Men efter semlan så kunde jag bara tänka på apelsiner så det slank ner 2st hihi :) Ullis Miqe kom sedan tillsammans med Ullis barn Elli och Minos vilket var riktigt trevligt då jag inte träffat dom på väldigt länge!!! Isak fick leka av sig ordentligt kan man säga, det blev att lägga spår i vardagsrummet med hundgodis, tuggben kastades, petflaskor (som Isak älskar). Perfekt att dom rastar varandra. Sen ville såklart Minos ut och gå med Isak, vilket han är riktigt duktig på. Så Johan, Minos och Isak tog en sväng och busade loss!!
Nu ligger Isak och sussar gott i hans favvo fotölj♥

TACK Ullis, Miqe, Elli och Minos för besöket♥

Sensai

Hejhopp...

Nu sitter jag här i köket och skriver om hudvårdsserien/makeup märket SENSAI (Kanebo). Jag gick utbildningen för ett tag sedan men nu har jag fått papper med lite frågor om märket skickat till mig. Det är ju kanon då man lätt kan uppfriska minnet igen :) Sen skickar jag in mina svar till deras huvudkontor och som tack brukar man få en liten gåva. Lite skönt att sitta och pyssla med det nu innan melodifestivalen!

Melodifestival = Danny!!!

Nu är det snart dags för första deltävlingen i Melodifestivalen 2011!!!
I denna omgång är Danny med och tävlar och SJÄLVKLART hejjar vi på honom eller hur :)
Kan säga att han är en av dom människor som INTE är kaxig, stöddig eller liknande fast han är en såkallad kändis! En riktig bra kille med lätt till skratt :)

KOM IGEN NU DANNY!!!

Aldrig Vila

Min fina goaste vän Micke har startat en blogg som handlar om hans egna träning men även om hans kund Danny som han tränat ett tag nu.
Jag och Micke jobbade på samma gym på SATS innan jag började på KICKS. Han är världens bästa och snällaste, en stor tränad teddybjörn skulle man kunna säga!
Danny ska vara med i Melodifestivalen och han kommer vara i superform :) Danny är också en kanonbra kille, alltid glad och fruktansvärt trevlig! Nu när jag blir mer ledig då måste jag åka och hälsa på dom på gymmet, saknar dom som bara den!!!
Somayeh som också är en fd kollega till mig på SATS tränar också med Micke, hon ska var med och tävla snart. Jag önskar henne LYCKA TILL jag tror hon kommer gå långt!!!

GÅ IN HÄR för att komma till Mickes blogg :)!!!

På min blogg har jag länkat honom under Mikaels träningsblogg.



Du är grymt bra duktig Micke, du kommer gå låååångt!!!

KRAAAM♥

RSS 2.0