Vår uteplats

Vi bor ju tyvärr i en hyreslght men jag ska inte klaga då vi har FANTASTISKA grannar som vi umgås dagligen med!
När man har en pytteliten uteplats så kan man inte göra så mycket som man skulle vilja. Men jag har gjort mitt bästa och är riktigt nöjd :) Här sitter vi nästan dagligen och äter och myser♥ Även fast det regnar kan vi kura ihop oss i filtar och bara gosa med lite ljus.
Det blir kortspel och andra spel tillsammans med lite snacks och lite dricka, det är inte helt fel!!!





Nu när Oscar bor hos oss hoppas jag att han vattnar alla mina krukor så jag inte får en chock när jag kommer hem efter sommaren :)

Det som är bra är att man kan ha dörren öppen och Isak kan vara ute hur mycket han vill och även att Theo kan ligga och sussa ute i vagnen. För det är som ALLA säger barn sover MYCKET bättre utomhus och längre! Sen är det jättebra för deras små lungor att få frisk luft!


När kusin Annika var över blev det sommardrink och fruktsallad♥

Alfapet me grannarna och Johan vann såklart!!!


Midsommar 2011

Det blev sol på midsommar trots allt!!!
Tyvärr så blev pappa sjuk så han fick stanna hemma och kurera tillsammans med min äldsta bror David som också var förkyld.
Mamma kom ut vid lunch tillsammans med Johans pappa och fru Anja. Mac, Maria och Madicken kom redan på onsdag kväll.
Det blev en massa god mat, dryck och trevligt sällskap.
Det var bra att Mac med familj kom ut lite tidigare så att jag fick chansen att mysa lite med Madicken. Johan och Mac fiskade väldigt mycket och spelade spel såklart ;) Men det blev både kort och film om kvällarna! Åt gott gjorde vi också.
Maria var så snäll och hjälpte mig att ta ur mina extensions, har haft dom i ca 4mån nu. Jag kände att det var dags :) Johan brukar ta ur mina och han började att göra det men jäklar vad tid det tog! Så Maria tog över och vips var alla borta!!!
TUSEN TACK Maria♥

Sommar tårta som jag och Maria gjorde, supergod blev den♥




Mormors favorit

Snart har mormor semester och då blir det pusskalas varje dag med lilla Theo! Så fort mamma sitter och myser med Theo så börja han att prata en väldig massa. Theo och mamma verkar komma bra överens helt enkelt!
Ska även bli skönt att mamma och pappa kommer ut hit då kan jag och min älskling hitta på lite saker och få lite egentid. Dom är mer än gärna barnvakt!!
Klart att vi vill vara med våran skatt men för att få energi till det så måste man samla på sig också. Sen är det så otroligt viktigt att få vara själva med varandra så man inte tappar bort varandra på vägen.


Turkiet 2011

Då är resan bokad och klar!
Det bär av till Side i Turkiet :) Med på resan är Kelly och henes kille Micke. Linda är redan där nere i hennes familjs lght som vi ska få hyra under en vecka.
Jag LÄNGTAR redan!!!!!!

Vi åker i slutet på augusti och blir borta i en vecka, lagom då lille Theo ska med. Ska bli spännande med vår första utlandsresa som familj. Nu måste lille plutten få ett pass och en resevagn ska inhandlas och en massa andra saker som är bra att ha med på resan med en liten gullunge.
Jag har kvar mitt första pass och jag var inte gammal när mina föräldrar började resa med mig.

Tänk god mat, dryck och en massa SOL och BAD♥ och glada, positiva vänners sällskap det kan ju inte bli bättre :)

Jag och Johan älskar att resa och nu blir det till att utforska nya saker. När vi reser eller gör utflykter såkommer vi varann ännu närmare. Vi har bara galet roligt ochvi trivs verkligen i varandras sällskap, vi har liksom aldrig tråkigt! Men det är väl så det ska vara om det är rätt, eller hur ;)

Vi tycker det är värt att lägga våra pengar på att resa och att göra saker tillsammans. Sen är det ett plus att våra vänner ska dit samtidigt!



Båtutflykt!

Efter frukost packade vi ihop våra saker och tog en liten tur med den nya båten! Det har ju varit FANTASTSKT väder idag och vi kunde inte låta bli att stanna till vid en ö som vi har varit på innan. Den har perfekta klippor för sol och bad :)
Jag hade packat med dricka, melon och grapefrukt och kakor så att Johan skulle överleva ;)
Theo somnade till en stund och vi passade på att leka massor med Isak. Det blev att kasta kottar och pinnar i havet så att han fick simma och svalka av sig i hettan. Johan började såklart att få långtråkigt så han tog en tur me Isak på ön och sen var det dags för hopp utför klipporna. Jag filmade och det var riktigt roligt!
Men det BÄSTA av allt var nog at i båten finns det uttag för att sätta i sin ipod och min tekniska man fixade det! Så han skruva på duktigt med volym och vi hade musik som pumpade gott över ön.
Vi åkte inte hem förns vid 18 tiden och under hela dagen hade vi sololja på oss och gissa om vi fått färg, tack och bock :)

Väl hemma så kom granarna förbi och ville att vi skulle ta en tur me båtarna till Arkösund och äta glass. Jättekul idè men just idag orkade inte jag men Johan hängde på och jag passade på att bada Theo och själv ta en välbehövlig dusch.
Nu sitter vi här och slöglor lite på tv med tända ljus.

Kan säga att vi har haft en helt FANTASTISK dag och skrattat och njutit av vår ledighet i massor!!!
Jag ÄLSKAR livet♥



Västervik

Då var det dags för min pappa att jobba några timmar i Västervik häromdagen, och vi passade på att skjussa honom dit så kunde vi göra en liten utflykt samtidigt :)
Jag och min älskling tycker verkligen om att resa och fara och upptäcka nya saker. Jag kan säga att Västervik är ju en FANTASTISK stad, vi blev tom sugna på att flytta dit! Det känns som en liten och mysig stad. Och sen är det ju vatten och hamnar överallt!!!
Vi gick till ett område som hade massor av lyxiga hus och ojojoj vad lyxigt det var! ALLA hade pooler och gigantiska fönster och uteplatser. Snacka om att man vill bo där :)
Det blev lite lunch vid hamnen i det strålande vädret.

En helt lyckad dag! :)


Mys promis med mina 3 Kärlekar

Vi tog en liten sväng till barnsjön dit vi brukar gå så att Isak får simma och leka av sig lite :) Det var kanonväder och söta Theo sussade gott i vagnen :)
ÄLSKAR att ta långa svängar me lilla familjen!!!

Johan passade på att rädda en liten ekorre också ;)
På vägen hem såg vi hur en ekorre kommer springandes på gräset och helt plötsligt kommer en galen katt och springer efter. Ekorren springer fort upp i trädet och katten försöker komma upp men då springer Johan efetr och jagar bort den galna katten.
Snacka om att vi var glada när den lilla söta ekorren fick vara ifred i sitt lilla träd ;)


Bra att ha till BB!!!

När man väntar barn så får man höra från alla håll och kanter vad man ska göra och vad man inte ska göra. Jag säger bara att man måste lära sig sålla! Ta in den info som du känner du behöver och strunta i resten. Det kommer ändå inte bli som du tror och ALLA barn är olika!!! Men sen finns det ju sån info och små knep som funkar på alla och det är ju tacksamt :)

Att handla innan är nödvändigt då man in i det sista inte orkar gå runt och leta och när den lilla godingen har kommit så vill man bara vara hemma inlåsta och bara lära känna den lilla godingen! Efter ett tag kan man öppna sin dörr och då vet man lite mer vad man behöver.

Till BB hade vi en skötväska full med saker (antagligen som alla andra) hahaha :)

♣ Omlottbodys strl50 3st
♣ Byxor strl 50 3st
♣ Tjockare sockar 3st
♣ Minsta bomullsmössorna 1st
♣ Vantar ifall dom skulle ha vasa naglar och riva sig i ansiktet (finns speciella att köpa till nyfödda)
♣ Nappar
♣ En mysig overall strl 56
♣ Blöjor (fast det finns på BB)
♣ Tvättlappar
♣ Kräkhanddukar (finns jättebra på IKEA, 10st för ca 30:-)
♣ Salva till rumpan
♣ Bilbarnstol
♣ Gosig filt
♣ Babyolja (Esthelle & Thild är det bästa märket)

Sen använde vi aldrig några kläder på Theo på BB utan endast blöja och en filt. Han var så gaaalet varm hela tiden och sen tjatar dom hål i huvudet på en att man ska ligga hud mot hud den första tiden. Så när vi åkte hem från BB var första dagen han bar kläder på sig!

Här är Theo på BB påklädd och klar för hemgång♥

Hemresa nkpg

Pappa har kommit hem från sjukhuset då han har opererat sin höft. Stackars finaste pappa som haft så ont i många år men nu äntligen kommer han bli bättre!
I helgen kommer han fylla 65år och då firas det såklart på landet. Jag ska åka ner tidigare för att hjälpa forsla ner honom på nått sätt. Lite krångligt är det då han inte är så rörlig just nu. Han är mest irriterad över att han inte kan bygga och bära som han är van vid, tok pappa ;)
Det blir till att grilla och bara ha det helt FANTASTISKT på landet, vädret kommer bli bra också vad jag nu kan se. Johan kommer ner på fredag efm efter jobbet, tur det han vill inte missa grillning och båtåkande!

Under dessa dagar hemma har jag inte sett på tv någonting. Jag hinner inte och skönt är väl det! Det har varit så pass bra väder att jag och grannarna har varit ute hela dagarna och kvällarna. Vi har väl packat in vid 22 tiden. Eftersom vi har nya utemöbler så har vi hamnat hos oss, vilket är trevligt! Det har spelats spel, ätit gott och babblat om allt och inget. Precis som det ska vara :) Med tända ljus och filtar och mycket skratt så kan vi sitta uppe och roa oss långt in på kvällen!
Imorse hämtade grannen Anna Isak för att ta med honom på hennes skolas friluftsdag som begav sig till skogen och en jättemysig insjö. Så jag kan säga att jag fick hem en väldigt trött hund som gått ca 1mil och badat och lekt i timmar!!! Helt FANTASTISKT :)

Nej nu ska jag hoppa ner i sängen och sussa lite innnan det är dags för nästa amning!

Puss och GodNatt♥


Rengöring

En liten berättelse om när min kärlek skulle städa badkaret för nån dag sen... :)

L: Jag
J: Min Älskling




L: Älskling nu när du ändå ska bada kan du rengöra badkaret efter är du söt.
J: Absolut!

Jag kommer in en stund senare och upptäcker att en av mina rengöringskrämer till kroppen är slut..

L: Älskling har du använt min rengöring till att städa badkaret?
J: Ja jag hittade inget annat att städa med och så tog jag den flaskan som såg billigast ut! :)
L: Ehhhh... Älskling JAG HAR INGA BILLIGA KRÄMER!!!!!!!

Nu skrattar jag åt det, det gjorde jag inte då kan jag säga hahahahaha ;)

RSS 2.0