Turkiet nästa!!!

Då har vi packat klart och väskor och vagn ligger redo i bilen :)
Nu ska jag sussa i ca 2timmar sen upp och åka iväg till Arlanda flygplats för resa till Turkiet. Alla mina tusen krämer fick inte plats så jag gick in till Kelly och tröck ner dom i hennes väska, tur att hennes väska var enorm ;)

Ha en fantastisk vecka för det ska vi ha!!! :)


Mac, Maria och Madicken jag hoppas ni haft det kanon på eran semester! Tänker på er♥

Lite inredningsshopping

Igår kom min lilla familj hem till sthlm efter ca 3mån ledighet i skärgården! Om vi haft det bra ehhhhh JAAAAA!!! Jag har ju såklart passat på att shoppat lite också,det finns många fina inredningsbutiker i nkpg. Tyvärr bor vi lite litet just nu så allt som jag skulle vilja handla kan jag tyvärr ej handla.. Sen vill jag gärna bo i en finare lght så att man kan få göra iordning precis som man vill ha det i stil osv.
Denns fina burk hittadae jag, har däremot ingen aning vad jag ska ha i men strunt samma, snygg var det ialf;)



Passade på att gå till frisören som min mamma tjatat på mig att göra i flera år... Har låtit håret växa och slängt i egen färg då och då. Men nu blev det av och jäklar vad skönt det va. Inga slitna toppar och en snygg grundfärg la hon i så att den biten som är kvar med det riktigt mörka får växa och så klipper vi av det nästa gång. Är supernöjd och såklart att jag köpte nån produkt till håret som är SUUUPERBRA! En kanonolja!!! Berättar mer om den när jag provat den mer. Det skadar ju inte att jag fick ett glas vin i champagneglas :) :) :) Johan hade hand om Theo och jag njöt av att få egentid. Det blev svindyrt men svinbra, TJOHEJ :)!


Lite nytt till landet...


Kunde bara inte motstå denna lilla fina påse. Theos egna dagispåse hihihi ;)
Jag vet det heter förskola men jag var bara tvungen!!!!!!!!


Jag har massor med fina saker som jag handlat men jag hinner inte lägga upp då jag MÅÅÅÅSTE sussa nu.

Kärleksmys!

Jag och min älskling har ofta kärleksmys! Vi myser till det framför en bra film,serie eller bara sitter och pratar och pratar. Det är ett MÅSTE för oss♥
Denna gång blev det sommardrink med frysta hallon i som bara är supergott!!!

Tand

Nu har tand 2 kommit upp i Theos söta mun. Så nu ser man 2små risgryn sticka upp♥

Bajshållplats :(

Åhhhhhhhh ÄNTLIGEN har jag hunnit träffa fina Tina för en fika! Men vägen dit var inte helt fläckfri skulle man kunna säga..
Jag hoppar på bussen i Tyresö och åker mot Norra Sköndal där jag ska av för att byta till bussen mot Farsta Centrum. Jag går mot hållplatsen och försöker samtidigt att söva Theo. Men den lille vill inte och vad finns kvar att kolla då om han inte vill somna jo BLÖJAN. Så väl framme vid hållplatsen stannar jag för att byta. Den är sprängfylld med bajs! Precis när jag lossar på "spännena" så sprutar det ut ännu mer bajs och det är nu bajs ÖVERALLT! OK härligt och det är 4min kvar innan bussen kommer... Jag änker att det här fixar jag lite snabbt ;)! Jag står nu med våtservetter överallt och blöjan ligger slängd brevid samtidigt när jag håller på att torka som en idiot börjar Theo kissa som bara den. Vad F..N!!!!!! Bussen kommer och stannar till, jag tittar snällt upp med bajsservetter och visar att jag INTE kan åka med. Skulle nog inte få det heller om jag tänker efter hmmm.. Ringer Tina och berättar att jag blir sen, hon skrattar snällt och hon vet vad hon har att vänta när hon får sin lilla goding:)
Jag hade lånat en vagn då vi hade vår kvar på landet så jag hade tagit och lagt i en tunn madrass och ett lakan så att det skulle vara mer bekvämt för honom i vagnen. Lakanet var nu nerbajsat och nerkissat så det var bara att knögla ihop och kasta tillsammans med allt annat som jag använt. Madrassen tog jag med hem och tvätta. Precis när jag fått bort allt och tagit av hans body så hör jag ett litet fint bekant ljus från vagnen och tittar ner...jodå där kom kräket! TACK!!! Då tar vi och torkar lite till och sen på med en ny body!
Att lägga till på denna historia är att från att ha varit sisådär i vädret är det nu STRÅLANDE SOL och svetten lackar... Att torka bajs, kiss och kräks och samtidigt få bort lakanet han ligger på och hans kläder är inte alldeles enkelt då han nu kan vända på sig i vagnen. Så han snurrar runt och strumporna nuddar ju bajset ett x antal ggr innan jag får av dom.
Helt plötsligt var det bara 2min kvar tills nästa buss skulle komma. Hoppar på den och Theo börjar bli allt mer orolig och övertrött. När jag går avvid Farsta så är han såååå trött men vägrar att sova. Så snabbt upp i en buske och hitta en sten för att amma och sen vaggar jag honom i famnen i 20min och ÄNTLIGEN sussar han gott. Jag tittar in på Tinas jobb 1timme sent... Svettig, äcklig, trött och Theo har inte alls det fina lilla settet kläder som jag så fint planerade på morgonen. Men väl framme så glöms allt och vi sätter oss i solen och NJUUUTER av att äta gott och att få ptata av oss. Tina är lika hysterisk som jag. En glad, positiv, arbetsnarkoman och energi till tusen det är min Tina och jag GILLART!!!
TACK Tina för en trevlig efm♥


Fika med barn :)

Att fika på stan med en liten är inte riktigt detsamma som att göra det utan barn. Att hitta en plats där barnvagn får plats. Först parkera den bra, sen gå och hämta det man beställt samtidigt som du ska balansera den lille. Ät snabbt och underhåll den lille med tusen leksaker :) Fast det underlättar ju om man fikar tillsammans med någon :) Jag var på stan i nkpg i förra veckan och tog ett varv och shoppade lite. Ganska skönt att titta runt lite själv och även köpa lite till sig, det var ju INTE igår! Hittade lite snygga toppar och skor. Men jag LÄNGTAR fortfarande efter att Johan ska komma hem med en ny DKNY väska!!!♥

Risk

Spelade Risk med Johan och brosan häromkvällen. Tro eller ej men Johan förlora hahaha :)!!!

Thai med båt

Tog båten på en sväng och stannade till på Björnö för att äta lite Thaimat. Supergott ner i magen. Solen lyser idag och Theo är på gott humör. Kan det bli bättre?! På restaurangen skötte han sig exemplariskt, pappa fick dock ha ena sitt finger i Theos mun så att han fick gnaga lite då nästa tand är på g. Vad gör man inte för sin lilla ungsork ;)


Väl hemma så är det läsning som gäller. Denna gång lånar vi morbrors tidning 40år i rymden hahaha men lika rolig är den som vilken annan tidning/bok! Skönt att ligga naken en stund och vädra rumpan lite ;)


Nej dags att ta sig ut till solen igen och njuta av en fin kväll. Brosan är här med 4st vänner som ska stanna kvar i helgen. De är redan igång och leker med båten och de leksaker som vi har till. De har med sig en massa sällskapsspel också, inte helt fel enligt mig!

Idag är det också seglarfest här ute. Med tävlingar och öl och grillning på kvällen, en tur dit blir det också  :) :) :)

Tjing!!! :)

Karlstad Besök

Nu har Kalle, Emmy och Tuwa varit på besök hos oss.
De kom på måndag lunch och åkte vidare hem på torsdag efter frukost. Men innan det blev Karlstad så åkte dom över till Kolmårdens djurpark. Årets delfinshow är bara sååå BRA!!!

När dom var här så var det KANON väder ALLA dagar!!! Strålande SOOOL från morgon till sen kväll. Vi kunde sitta ute och äta alla våra måltider, det gör ju det hela så mycket trevligare. :)

Direkt när dom kom smaskade vi i oss lite paj, har en favvo som jag lärt mig nu i sommar. Den innehåller nektariner, jordgubbar och sen blandar jag i kokos i pajdegen. Den är verkligen underbar med lite vaniljglass till ;) Vi packade ihop oss i båten och drog iväg till en ö. Det blev lite kvällsbad och sedan hem och äta gott.


De andra dagarna spenderade vi på olika öar och var där från morgon till sen eftermiddag. Vi levde på mackor, dricka och fika under dagarna vilket var perfekt. Sen hem och grilla på kvällarna, lite spel och umgås.

Tuwa var avundsjuk på att pappa Kalle var ute med båten och lekte med Johan. Så hon tog på sig min flytväst och sprang och ropa på att Johan skulle komma och hämta henne. Hahahaha sötisen :) Tuwa gillar Johan som bara den och självklart är det lika för Johan♥ Hon ropar Ovan Ovan....!


Kalle och Johan NJUUUTER!!! ;)



Killarna släppte lös "soffan" och tog sig en varsin Corona med lime och gled iväg.. Kan säga att dom åkte ut en lång bit. Men det var bara att simma tillbaka med den och det gick ju bra ;)



Klarblå dagar, kan man ha det bättre?! :)


Fick fina presenter av Kalle och Emmy :)

Fick även en fin skylt att hänga på dörren där det stod: Är ute med båten.

TACK!!!

UNDERBARA dagar med massor av bad, sol, god mat och aktiviteter♥



Hos fam Karlsson

Efter att ha varit på besök hos Johans mamma och hennes karl Ragnar i Valdermarsvik så åkte vi förbi fam Karlssons sommarställe för ett besök. Vi välkomnades av Kristina, Sune och Carin med paj och kakor, solen strålade :)
Lite senare på efm kom Nicklas med familj och det blev grillning! Lax och en massa goda tillbehör!!! Meningen var att åka förbi och säga hej och stanna ett litet tag men det slutade med att vi stannade i 2nätter :) Det var verkligen roligt att träffa Carin igen efter så länge. Vi har känt varandra i mååånga år!!! Det var som om vi träffades igår när vi sågs.
Det blev kortspel, badminton, kubb, sällskapsspel ja en hel del roligt under kvällarna och dagarna. Tiden bara försvann..
Kvällsdopp blev det också och en skön promis tillbaka till stugan.
Vi hade tur med vädret då det var sol alla dagar, det gör det mycket enklare att kunna vara ute och göra aktiviteter.

En skogspromenad på ca 2timmar och en MASSA kantareller hittade vi. Theos första svamp promis är avbockad ;) Kristina stekte upp kantarellerna och vi åt dom till kvällen med grillat kött MUMS!


Mitt i skogen låg en fågel och ruvade på ägg som jag lyckades skrämma bort! Mådde skitdåligt av det men Carin tröstade mig och sa att fågelmamman kommer tillbaka, nu hoppas jag verkligen det...
Efter 2timmar i skogen var jag rätt mörbultat efter att ha haft Theo i bärselen. Upp och ner för berg och riktig skogsterräng. Men det var bara att vila lite då och då och sätta sig på en stubbe och amma, gick jättebra! Svetten rann längst ryggen när vi var tillbaka och det kändes som om jag varit på ett träningspass och det gillar jag :)



Alla var delaktiga i att spela kubb, riktigt trevligt!


TACK för en fin helg!!! :)

Första tand

När vi var på ön idag så sitter Emmy med Theo i knät och han sitter och snuttar på Emmys finger. Då säger plötsligt hon att hon kan känna att ena nedre tanden är på g.
Och mycket väl jag kan se ena hörnet på tanden, en liten vit prick :)

Nu är jag och Johan sååå STOLTA!!!♥

RSS 2.0