Längtar...



En bild från i somras på mig och Theo vid vår brygga♥
Som jag lääääääängtar till sommaren!!!

På kvällarna brukar jag och Johan gå ut på bryggan och bara ta in lugnet eller sitta på altanen omsvepta av filtar och bara njuta av livet och varann, finns INGET bättre!!!

Tänkvärt

Bara de tama fåglarna har en längtan.
De vilda flyger♥

Må bra tips

Bra mående bor inte i pengar och saker.

Livet blir enklare och möjligheterna fler om det kroppsliga och mentala är i god form♥

Må bra tips

Lär känna dig själv och dina behov.

Sträva efter att i alla situationer, relationer och konflikter ta ansvar för din egen del. Det är ofta utmanande men ovärdeligt för det egna måendet.

Gör dig av med offerrollen.

Om du bär på ouppklarade konflikter, frågor och besvikelser tar de upp din kraft och energi. Var inte rädd för att be om hjälp.

Förlåt dig själv för de misstag du gjort! Vi förlåter oss själva för det som varit för att vi ska kunna vara här och nu i stunden.

Var hemma när du är hemma och på jobbet när nu är på jobbet, även i tanken.

Behandla dig själv som om du var någon du faktiskt tycker om, även i tanken.

Varje dag är en dag i ditt liv som går och kommer inte tillbaka. Ta vara på den!

Sträva efter lycka!!!

♥♥♥

Lite småkärlek

Kommer in till Kelly och då visar hon ett kort på sötaste Theo och Ville!!!
Dom hade pussats ca 20ggr innan detta kortet togs. Lite kärlek helt enkelt :)
Me Like♥

Hygien

Nu när lille prinsen börjat äta "vanlig mat" ordentligt så har nya härliga problem dykt upp!

För att ni som INTE har barn lättare ska förstå vad jag menar så prova detta:

Smeta in jordnötssmör påsoffan och marmelad på gardinerna. Göm en fiskpinne bakom stereon och låt den ligga kvar där hela sommaren. Stoppa sedan ner fingrarna i rabatten och drag dem sedan över de vita väggarna. Dölj fläckarna med hjälp av färgkritor.
Gröp ur en melon och gör ett litet hål i dess ena sida. Häng upp melonen i ett snöre i taket och gunga den fram och tillbaka. Hämta en skål med blöta flingor och försök mata den gungande melonen med en sked samtidigt som du låter som ett flygplan. Håll på så tills du blivit av med hälften, resten kan du hälla rakt ner i knät.

Om jag fick bestämma så skulle jag vilja ha en stor plastpressening att dra över hela köket med varje gång lille prinsen skulle äta. Självklart skulle han sitta naken och jag med, det spar en hel del tvätt! Och sen skicka honom OCH köket genom en biltvätt, tänk vad det skulle underlätta!

Snygg, Snyggare, Snyggast

Åhhhhh har sett Victoria Secret Fashion Show 2012!!!
Så sjuuuukt jäkla snygga och vilka fantastiska kläder eller kläder och kläder små tyglappar som sitter lite här och där hahaha!
Ser alltid detta varje år, sitter som fastklistrad. Sen är det ju bra artister också som uppträder! Jag och Johan dreglade nog lika mycket hahaha ;)





Ullis

Imorgon blir det lunch dejt med Ullis! Som vanligt blir det att mötas upp vid gullmars och sen en promis innan maten ska smaskas ner på vårt lunch ställe. Skönt att babbla av sig och alltid trevligt att träffa Ullis :)


Sen blir det ju alltid att vi hamnar på Åhlens... Måste se vart jag lagt mina kuponger! En ny almenacka måste införskaffas inför 2012. Att ha allt i mobilen går icke för mig. Visst hur smidigt somhelst men för att säkra upp så jag inte missar nått så är det lika bra att ha dubbelt. Jag börjar jobba snart och då är det möten hit och dit och en massa utbildningar och viktiga datum som måste kommas ihåg!
Som jag LÄNGTAR efter att jobba :) :) :) Men jag passar på att njuta ordentligt nu för vips så är det vår och dags att sätta igång larmet och andra rutiner börjar.


Julmys i paradiset

Som jag LÄNGTAR till julen på landet!!!
Jag och mamma har super planer på hur vi ska ha det, kommer bli såååå bra.
Sen helt plötsligt så kommer vi bli hur många som helst och hur trevligt är inte det?! Helt FANTASTISKT ju!

Vi har redan börjat klä in altanen med granris och ljus slingor. Även vissa träd har fått sig en massa ljusslingor. Utanför alla dörrar ligger granris. Inne ska en gran med silver och vita kulor finnas. Under på ett fårskinn ligger julklapparna och väntar.. Vi har köpt gråa fårskinn till varje stol runt bordet. Det ger en härlig varm känsla och det är varmt och gott för rumpan!
En massa nya recept och glögg har införskaffats. För att inte tala om all god dricka och en STOR mängd ljus som bara väntar på att få användas. Det kommer bli en lyckad jul helt enkelt!!!
Idag köpte vi stora ljuslyktor som vi ska skicka upp i julnatten.




Förra helgen släpade jag och Johan ut 2nya vitrinskåp till landet! Passade perfekt :)

Julhelg

Har varit en supermysig julhelg!
Det har blivit julmarknader på skansen och i stan. FANTASTISKT god mat hos fina kusinen. Goda luncher ute på stan. Shopping med BÄSTA mamma.
Nu är jag fulltankad med energi och god mat :) Theo har blivit ompysslad till max!!!

Mamma och jag är ju lite lätt hysteriskt galna i växter och blommor!!! Vi har en butik i nkpg som heter Blomsterhusets binderi central. Angelica och hennes man äger butiken och där har vi handlat ALLT i ALLA år!!! Nu känner vi dom jättebra och de är hur underbara som helst. Mamma handlar även till sitt jobb därifrån.
Fick denna lilla goding av mamma som såklart Angelica hade gjort. Då hon känner mig så har hon massor med vitt, glitter och strass med i arrangemanget!!! Helt UNDERBAR♥ Blir lycklig bara jag tittar på den.



Britt och Gert hade med sig fina kläder till Theo och fin choklad till oss :)


Avslutade denna vecka med ett parti kort med grannarna som kom förbi. Anna hade bakat goda bullar och gjort saffrans the! Vilken mys söndag det blev och ett bra avslut på denna vecka :)

ZARA

Jag avliiiiiider vad snygga kläder dom har i butiken ZARA!!!
Dom har både kvinna, man och kids... Sen är det faktiskt inte så fasligt dyrt!

Åkte idag en sväng med mamma och min bror till Nacka Forum :) Lille Theo fick stanna hemma med morfar och Johan.
Handlade först en hel del på Åhlens sen blev det en tur till KICKS och ZARA.
Fick även iväg brosan till en frisör, det var på tiden! Snygg som bara den blev han. Ibland är det tur att man har en tjatig lillasyster hahaha.
Önskar att Theo var liiite större så jag kunde handla alla de där coola och vrålsnygga kläderna!!! Men en vacker dag kommer han ju bli det och jag är tacksam för alla de dagar han är i denna lilla underbara storlek.

Blev en ny jacka!!!
Mamma hittade denna fast i en storlek för liten först. jag försökte in i det sista intala mig själv att jag kunde ha den, men sen kom verkligheten ikapp mig och jag hängde den sakta tillbaka på galgen. MEEEEN sen komm mamma med det största leendet och hon hade hittat den i rätt storlek! Resultatet blev en VÄLDIGT glad dotter!!!


Lite snygga svarta tights :) ALLTID bra att ha!


Sen bar det av hemåt för att göra julfint hos brosan och äta lite god lunch från pastahörnet!

Tänkvärt


Tina och Melly!

Igår kom finaste Tina och hennes 2mån söta Melly hit! Härligt att nån äntligen orkar ta sig till fina Tyresö hahaha ;) Fixade lite lunch och sen var det bara mys och prat i soffan som gällde. Det är så skönt att få ur sig alla tankar och funderingar man har om livet. Att fylla på med energi och skratt är inte helt fel!!!
Vi tänker så lika och har samma värderingar och inställningar, det är skönt ;)


Fick ett jättefint ljus av Tina! Passar PERFEKT här hemma :) TACK!!!
Trist att vi bor en bit ifrån varann men det tycker jag vi löser smidigt ändå! Så skönt att ha sällskap om dagarna då jag inte tycker om att sitta och göra ingenting. Som tur är blir det inte många sånna dagar i mitt liv och när det väl blir en sån är det rätt skönt att bara vara.

Dagarna blir inte så långa då man sysselsätter sig med någonting varje dag. Jag måste göra det för att få energi! Vill inte sitta och deppa ihop hemma.

TACK Tina och Melly♥



Helgen i nkpg :)

Ojojoj vilken helg!!!

Vi började vår färd i fredags med att åka förbi IKEA i kungens kurva för att trycka in 2st stora vitrinskåp! Kan säga att det blev liiiite trångt med bebis, hund och packning. Men vill man så kan man :)
När vi var framme på landet var ju jag bara tvungen att sätta ihop skåpen också, såklart! Här väntas inte med nått. Mamma och pappa kom ut lite senare och tittade på oss med stora ögon och undrar hur vi fått med allt?!

Lördags morgon bestod i att fira min stora kärlek då han fyllde år!!! Vi har bestämt att vi ska börja spela golf till våren. Jag har spelat för många år sedan, det kommer bli sååååå roligt!!! Så i present fick han en golfbag, golfjacka, handske och lite andra små saker till golfen. Så nu håller han på att leta klubbor som en tok.
Sen bar det av till IKEA för mamma och mig i Linköping. Jäklar vad snabba vi var. Vi släpa och fixa och styrda. Sen snabbt ut till landet för att montera och sen fira Johan igen . Hans pappa kom även ut till oss och firade, riktigt trevligt :)

Mamma började att leta efter sina hyacinter som hon köpte när hon var och storhandlade. Hon frågade Johan vart han hade lagt dom då det var han som packade upp maten.
Va jag har inte packat upp några blommor....eller jo förresten svarade Johan. Ser dom ut som lökar?!
Kan man säga svarade mamma. Johan och mamma gick till köket och Johan öppnade kylen och i potatislådan låg mammas 3hyacinter!!!!!!
Kan säga att vi skrattade gott :) :) :)

Idag har det också varit full fart!
Packade och åkte vid 12 och var hemma vid 14. Slängde in sakerna i hallen, gav Theo mat och klädde på honom igen för att bege sig mot centrum. Är tvungen att handla kläder till Theo då han växer så det knakar. INTE billigt!!! Hittade även lite saker på Hemtex som fick följa med hem. Mötte upp Anna i centrum för att strosa lite och sen handla käk.
Väl hemma langade jag in Theo till Kelly för att jag skulle kunna ta Isak på en promis. Köpte faktiskt med pizza hem till oss. In hos Kelly och käka. Sen fick jag nått ryck och började städa tjejernas rum... Som om jag inte har nog själv hahaha. Sen snabbt hem och städa, tvätta, julpynta, packa upp allt jag köpt, packa upp väskan som vi haft till landet, bada och ge Theo kvällsmat för att sedan natta.
När klockan var 22.47 så satte jag mig ner för första gången... HELT SJUKT! Sen har Theo vaknat till och från och hafr ont i magen lille stackarn min♥
Hoppas nu bara att natten blir OK jag behöver VERKLIGEN SOOOOOVA!!!

Imorgon är det en tripp in till stan som gäller för att byta skor till Theo och efter det en lunch med Carin! Kommer bli en super måndag :) Perfekt att sysselsätta sig då går dan såååå snabbt!
På tisdag kommer Tina och Melly hit, SUUUUUUUUPER trevligt!!!!!! :) :) :)
Onsdag har jag också lite planer vet ej säkert ännu...
Sen kommer helgen och då kommer min mamma och pappa upp för att gå på julmarknader och bara MYYYSA. min kusin Annika och hennes karl ska också med och även Annikas mamma och hennes karl. Jag LÄNGTAR redan♥

Vi bad Linda att ta lite kort på Theo och göra lite höstbilder men även dopkort. Och självklart tröttnade Johan och underhöll sig själv. Han höll på att snurra i den där stolpen ett bra tag hahaha ;)




Nu blir det tandborstning och sen snabbt ner i sängen!!!!
GOD NATT♥

RSS 2.0