Att skaffa barn :)

Att skaffa barn är INTE billigt!!!
Man vill ju självklart att sitt barn ska ha det bästa :)

Det ser ut ungefär lite såhär..
Börja med att gå till närmaste apotek, töm plånboken på disken och säg åt apotekaren att ta för sig.
Gå därefter till snabbköpet. Ordna så att hela din lön betalas in direkt till ditt kundkort i butiken.
Gå hem. På vägen kan du köpa en tidning för att kunna läsa en sista gång.
Väl hemma klär du dig i morgonrock och fäster en stor säck med bönor framtill. Låt den hänga kvar där i nio månader. Efter nio månader kan du tömma ut tio procent av bönorna.

Var på apoteket i helgen och ehhhh ja då var man 500:- fattigare på nappflaskor... ;)


Kläpåtagning

Nu har ju lilleman börjat röra sig helt galet mycket. Han är inte still en sekund!!!
Såhär känns det nu när jag ska klä på honom kläder. Speciellt den härliga overallen när vi ska ut.

Börja med att köpa en nätkasse och en bläckfisk. Försök stoppa ner bläckfisken i kassen så att ingen av armarna hänger utanför. Tid för detta: hela förmiddagen!


Tänka efter...

Såg en reklam som jag gillade!

Är vi redo att för att skaffa barn?
♣Vi är panka..
♣Vi ligger efter med hyran..
♣Vi är arbetslösa..
♣Vi grälar jämnt..
♣BRA DÅ SKAFFAR VI BARN!

Tycker verkligen att fler skulle börja tänka efter lite mer..!!!

Efterlängtad

Vi hade längtat efter dig och väntat på dig,
föreställt oss dig och drömt om dig
och nu när duär här,
kan ingen dröm göra dig rättvisa.


Nyanser av brunt

Mina älsklingar :)

Idag blev det en snabb tur till nkpg. Vi åkte på fm och km hem på efm. Så nu är vi helt slut efter att ha suttit i en bil flera mil...såååå otroligt tråkigt!
Väl hemma hade vi en sockernöt som var tok hungrig och trött det är en härlig kombination ;) Snabbt in i öket och fixa gröt ch sen pyjamas på och sen sussa. Kan säga att Johan sussar gott brevid också. Jag borde egentligen liga där också och sluta mina ögon MEEEN jag kan inte släppa programet på TV3 som är nu. Mitt stora feta syrianska bröllop, jag borde nog vara syrian se bara på allt glitter dom använder hahaha ;)

Nej nu ska jag se klart sen är det stort hopp i bingen som gäller för att samla ny energi!

PUSS♥

Glittrande höstlöv och strålande sol!!!


Mys på Tyresö Slott med strålande sooool och glittrande höstlöv!!! Det är en magisk plats och man bara fylls med energi och glädje :)


Lilla fina familjen!


Säg farväl till nattsömnen

Gå omkring i vardagsrummet från klockan fem på eftermiddagen till klockan tio och bär på en våt påse som väger mellan fyra och sex kilo. Klockan tio lägger du ifrån dig påsen, ställer väckarklockan på midnatt och somnar. Gå återigen en timme i vardagsrummet med den våta påsen. Ställ väckarklockan på tre. Eftersom d inte lyckas somna om kan du stiga upp klockan två och ta något att dricka. Gå och lägg dig dig kvart i tre. Gå upp igen klockan tre när väckarklockan ringer. Sitt i mörkret och sjung sånger till klockan fyra på morgonen. Ställ väckarklckan på fem. Gå upp. Laga frukost. Se glad ut.

Gå hemifrån i tid..

Ungefär såhär känns det när man har en tid att passa. Ni som INTE har barn kan öva såhär:

Gör dig klar för att gå ut. Vänta en halvtimme utanför toaletten. Gå ut genom ytterdörren. Gå in igen Gå ut. Gå ner mot grinden. Gå tillbaka till huset. Gå tillbaka mot grinden. Gå sedan mycket långsamt gatan fram i fem minuter. Stanna till för att noga granska varenda cigarettfimp, gammalt tuggummi, pappersbit och alla döda insekter du får syn på. Gå tillbaka samma väg. Skrik att nu står du inte ut längre och håll på tills grannarna kommer ut ch stirrar på dig. Nu är du nästan mogen att ta ut ett litet barn på en promenad.

Naturfilm

Nu blir det lite mys med älsklingen framför en naturfilm. Ja vi är helt TOKIGA i det!!! Kan det bli mycket vackrare än att titta på naturen? Denna gång blir det en film om African Cats :)
Ljusen är tända och sminket är borta, bara att luta sig tillbaka och njuta.

Imorgon bär det av till nkpg för en fullspäckad helg precis som vanligt. Men den börjar riktigt bra för på fredag blir det mys med min Maria och Madicken♥
Sen ska det planeras dop med föräldrarna :)

PUSS

Mormor&Morfar

Theos mormor och morfar är bara BÄST!!!
När Theo var liten så gick morfar runt med honom på landet och visa alla saker som fanns och även låta han få känna på alla olika material. Mormor myste och passade honom så mycket hon bara kunde.
Nu när Theo har vuxit och vi är tillbax på landet så går morfar runt med honom igen och han bara strålar av lycka när han får se och ta på alla saker.

Jag kom ner vid 7 tiden på morgonen till stora huset och där i soffan satt mormor och morfar och drack morgonkaffe och tittade på den vackra utsikten. Theo blev jätteglad när han fick syn på dom och ville genast sitta med.
Mina ögon tittade i kors då han varit vaken mycket på natten. Jag lämnade Theo och gick tillbax till sängen. När jag och Johan kom ner vid 10.30 tiden så sussade Theo sin första lilla powernap i mormors säng. Då hade hon redan gett honom gröt, borstat tänderna (de 2 små risgryn som finns), satt på kläder, lekt och bäddad in honom i sängen! Blir man lycklig då ehhhh svar JA!
Tänk att det gör så mycket att få sån hjälp.

Vi får alltid fina saker och användbara saker. Leksaker som gör att han utvecklas och kläder som håller. Men framför allt ger dom honom TID och engagemang! De vill veta hur han mår och utvecklas.
Dom gör allt dom kan för att hjälpa oss med att avlasta och stimulera våran fina son.
Det kallar jag KÄRLEK♥

Jag är så glad och TACKSAM över att dom bidrar med så fina egenskaper till honom att jag är er evigt tacksam!
Theo får bara det BÄSTA och det förtjänar han tusen ggr om♥

Fick ett sms av pappa häromdagen efter att jag skickat en bild på en sovandes Theo:
Jag/Vi fylls alltid av en längtan efter honom. Pappa


Jag ÄLSKAR er mamma och pappa♥!
Jag kan nu se tillbaka på min uppväxt och bara tänka mig allt som Theo kommer få vara med om och med trygghet veta att han kommer få det helt fantastiskt med er i sitt liv.


Majskrok

Majskrok har fått en ny härlig innebörd hos familjen Perlström. Den är nu mer en liten räddare i nöden när lille plutten börjar bli lite otålig och mamma inte riktigt kan slänga fram tutten varsomhelst.
Perfekt att underhålla sig med när man äter osv.
Du har varit underskattad fram tills nu lilla majskrok :)
Så nuförtiden finns det en liten låda med dessa i skötväskan JÄMNT hahaha!!!


Lunch med fina Ullis

Idag blev det in på söder för en lunch med fina Ullis! Var längesedan vi sågs så nu var det dags. Vi gick från gullmars in till söder och hamna på ett fräscht cafè. Dom hade min favorit ceasarsallad!!! Kan säga att det var bland det GODASTE jag ätit. Har provat mååånga och denna var riktigt bra. Tryckte i mig en morotskaka efter också, tack och bock. Nu har Ullis varit och tävlat så just nu går hon inte på en diet vilket jag har längtat efter. För nu slipper man att trycka alla godsaker själv och känna sig som ett miffo.
En massa prat om allt och lite till. Sen rann klockan iväg och det var dags att bege sig hemåt för badning och nattning av lille godingen♥



TACK sötaste Ullis för idag!!! Härligt att se dig♥

Vårt Gömställe

När solen har lagt sig och kvällen sätter igång så är det så mysigt med alla lampor som lyser upp. Jag tycker att vi har tur som bor i Sverige och får uppleva alla fina årstider. Det finns nått vackert i alla. Nu längtar jag till julen och all den stämning som kommer med. Att få gå på snö som knastrar under skorna!

Det här är vårat lilla gömställe som vi åker till och bara kan vara... Kortspel, tänd brasa och god mat♥




Sista båtfärden innan vintern

Då har vi tagit sista båtfärden innan den ska in på vinterförvaring. Det blev jag, min älskling, söta Theo, mormor, morfar och Isak såklart!
Vi åkte på efm och det var spegelblankt på havet och solen stråla, inte helt fel skulle jag vilja säga. Vi tog oss en bra bit bort för att se på lite nya saker.
Theo var så duktig och han börjar nu bli riktigt van med att åka båt.
Skönt med frisk luft och att komma iväg en stund :)






Mormor fixar :)

Förra helgen när vi åkte ner till nkpg så tog vi ej med någon barnvagn då vi visste att vi skulle spendera vår tid på landet. Dessa dagar var helt FANTASTISKA med strålande sol och lugn hav. Så vi försökte va ute så mycket som möjligt. Det blev att packa in sommarens möbler för vinterförvaring och göra sista gräsklippningen osv.
Theo måste också få va i friska luften så mormor fixade ihop en egen liten barnvagn :)



6mån

Tänk igår fyllde vårat lillhjärta 6mån!!!
Det är som alla föräldrar säger: NJUT för tiden går så fort och JAAAA det gör det verkligen.
Ibörjan de första veckorna myser man och bara är för allt är så otroligt FANTASTISKT!!! Sen börjar den lille och utvecklas och nya saker och förändringar händer hela tiden! Jag är väldigt tacksam över att min fina man har kunnat vara hemma så mycket med mig och Theo. Han börja att va hemma 1mån sen jobba i 8v för att sedan spenera hela 3mån och sommaren med oss. Det har varit UNDERBART!!! :)
Theo har fått en otroligt bra start♥


Vi LÄNGTAR efter att få lära känna dig ännu mer!!!

Puss och Kärlek till dig finaste♥

RSS 2.0