Päron besök

Mamma och pappa kunde inte låta bli att åka upp till oss och gosa med deras lille Theo :) Gissa om Theo blev superduper glaaaad!!! Theo är besatt av sin morfar! Fast bra besatt :) Vi andra blir som luft och han vill endast va med honom. Han kryper förbi oss andra för att komma till morfar fast han kan va i ett annat rum. Dom har hittat varann skulle man lätt kunna säga.
Vi fick jättebra hjälp idag här hemma. Snälla mamma hjälpte till att putsa fönster, såg för jävliga ut innan! Passade på att städa upp lite på framsidan och ta fönstrena utifrån också. När jag kom in så höll pappa på och fixa våra avlopp hahaha och brevid på golvet satt såklart Theo helnöjd!
Vi har haft supermys och och ätit gott, alltid trevligt när dom kommer upp♥

På kvällen idag kom som vanligt grannarna och spelade kort :) En massa the och en massa tjatter precis som det ska va. Theo vaknade till vid 20.30 tiden och ville inte somna om. Så han fick va med och spela ;) Sem kom Annas son Oliver förbi och lekte järnet med Theo. Så när vi spelat klart var det inte speciellt svårt att lägga honom...mega tröttis! Perfekt :)
Ljusen är tända och jag väntar på att mitt ♥ ska komma hem från jobbet. Om jag inte är alltför trött är det så mysigt att hinna snacka lite innan vi lägger oss. Babbla av sig lite om vad som hänt under dagen.

Idag har Theo varit igång och gått mycket. Det märks att han så gärna vill gå nu :) Han ställer sig upp tar ca 5-6steg ramlar på rumpan och sen upp igen. Så där håller han på! Tar kanske en månad till innan han går ordentligt eller kanske längre tid. Det kommer när han är redo.
Vi försöker ändå att motivera och att träna honom. Han är verkligen sååå duktig och kämpar på!!
Att gå runt möbler, väggar och efter gåvagnar är inga som helst problem det har han kunnat länge. Nu väntar vi som sagt bara på att han ska gå helt själv hela tiden. Fast vi är så stolta redan när han tar sina kliv helt själv!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0