SPA



Har man inget att göra ser man till att man har det :)
Jag och Ullis tänkte vi skulle göra nått trevligt på en fredagskväll utan kids. Så vi bokade in oss på Clarion Sign Hotel och Spa!!!
Samtidigt tyckte jag att Kelly skulle behöva att komma bort lite också från vardagen... Det är så viktigt för att få ny energi!!! Så vi "lurade" med henne och vips så var alla inbokade och på väg mot hotellet :)
Vi hade lite snacks och dricka med oss till rummet. Självklart hade jag packat ner doftljus också hahaha

Efter några timmars babbel så gick vi upp till spa avdelningen och tog med oss ett varsitt glas ut till poolen. Poolen ligger på taket och man har översikt över hela sthlm! Det var helt fantastiskt speciellt när kvällsmörkret låg på och det var kallt i luften. Det blev en lätt dimma över poolen och värsta mys stämningen bildades♥
Där i låg vi nån timme innan det var dags att gå in för att få vår massage!

Efter det så var det tillbax på rummet och fixa sig iordning för att gå ut för att få lite mat. Ullis hittade en italiensk pasta restaurang. Kan säga det var riktigt gott!!! :)
Där satt vi i timmar och prata om allt och inget, mycket trevligt!

Men sen märktes det att det var mammor som var ute. För efter bad, massage och mat var vi såååååå TRÖTTA!!! Så vi begav oss tllbaka till hotellet för att koppla av. Vi alla passade på att ta en dusch innan vi kröp ner i nya lakan och mysiga sängar.
Sen var det bara GODNATT!!!

Vi vaknade upp till en mega frukost i deras stora sal. Där fanns det ALLT du bara kunde tänka dig!!! Önskar man kunde ha suttit där i evigheter...

En skön start på den helgen MINST sagt♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0